FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Glodar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Glodar » 21 jul 2013, 03:22

@kvalitetna nebuloza,

na prethodnoj stranici imaš svoje postove, priču da si blizak klubu, pljuvanje po Amaru koji se po tebi jedva čekao riješiti Džeke ( a nije ni bio u klubu kada se Džeko nakon 1.5 godine prodao ), kako Amar nije idealan, kako je uzeo pare od Želje, pa onda napišeš da više gotiviš Amara, al eto, Džeko ti drag, pa onda spominješ marketing i nastavljaš sa nebulozama.

Ili gurbet ili glupan. Ne činiš mi se glupim, ostaje gurbet varijanta.

Promijeni nick, sa ovog više nećeš ništa postići. Propao plan :mrgreen:

Završavam sa večeras, valja na posao sutra.

ps čovjek je malo pretjerao što se tiče odnosa između reprezentacije i Želje, al iskreno kada bih birao između prolaska Plzena i plasmana reprezentacije na SP, dilema ne bi postojala. Plava boja pobjeđuje, hladno.

Naravno da mi je drago kad reprezentacija pobjeđuje i da gledam utakmice, al opet kažem, kad bih morao da biram, dilema ne bi postojala. Vjerujem da je tako kod većine. Možda griješim, al sumnjam :mrgreen: Vidim po komentarima da smo svi tu negdje što se tiče mišljenja 8-)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 jul 2013, 03:25

Sta ce nama reprezentacija kad imamo Zelju ;)?

I mi se raspravljamo o igracima Man city-a pred ovakvu utakmicu nasih heroja.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 jul 2013, 03:26

E jeste pametni.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jul 2013, 03:36

muXmania je napisao/la:Sta ce nama reprezentacija kad imamo Zelju ;)?

I mi se raspravljamo o igracima Man city-a pred ovakvu utakmicu nasih heroja.
Pretjerujes.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 21 jul 2013, 03:49

Vi hoćete da onda da milion a vamo bi se većina bunila za marku kad poveća kartu.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 21 jul 2013, 04:00

svaki Dzekin transfer je donio love zelji, gdje su one zavrsile..vasa stvar! al koliko je medijski promovisao zelju to nece jos ni jedan igrac napraviti za bar 10ak god. svaka njegova biografija i intervju su spomenuli da je poceo u zelji!
e sad sto vi/mi pljujemo po svojima..to su nasa posla :) sretno u utorak..iako sam Bordo krvi volio bi da prodjete i ove i pretkolo poslije!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 21 jul 2013, 04:04

Raje koja nije iz Saraj'va ce biti dosta, barem 30-tak %. Moramo svi biti kao jedan za nas klub i u ovoj utakmici
pokazati da nam je stvarno stalo do kluba. Da prodjemo i da klub sta zaradi, a to podrazumijeva navijanje bez faula, baklje i to...
Za marketing svaka cast. Numa se nedavno ovdje javljao i rekao da nema vise ugovor sa klubom, ali evo vidimo da se nesto promijenilo i super je. Cestitam im na radu.
Osim - drugo ime za Želju !

Semir BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la Semir BAYERN » 21 jul 2013, 06:23

požurite Plava Braćo karte ide ko lude ;)
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 21 jul 2013, 07:40

budzak je napisao/la:svaki Dzekin transfer je donio love zelji, gdje su one zavrsile..vasa stvar! al koliko je medijski promovisao zelju to nece jos ni jedan igrac napraviti za bar 10ak god. svaka njegova biografija i intervju su spomenuli da je poceo u zelji!
e sad sto vi/mi pljujemo po svojima..to su nasa posla :) sretno u utorak..iako sam Bordo krvi volio bi da prodjete i ove i pretkolo poslije!
E ovdje si 100% u pravu.Edin je uspio u životu isključivo svojim radom,zalaganjem i odricanjem od mnogo čega.Pričati kako on nije ništa uradio za Želju je više nego degutantno.Njegov uspjeh je i naš uspjeh,jer kao što si napisao svaki njegov transfer donosi novac klubu.Jer da nije bilo tog novca nebi ni Amar pitu od g.o.v.a.n.a mogao napraviti.Ovdje mi je najsmješnije kada kažu "eto večina se slaže" a 3 lika u 3 ujutro naglabaju o Džeki.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 21 jul 2013, 08:18

@kvalitet ti bi se zaista trebao prvo dogovoriti sam sa sobom šta hoceš reci pa onda pisati post.
Kažeš da smo mogli izabrati bolje od Nume ( a tu računam i sve one koji rade sa njim jer on nije jedini nego je on onaj koji je u cijeloj ovoj priči "isturen" ) i da su napravili nekakav minimum, a onda kažeš da si vidio da dobro rade al već unaprijed znaš da će za.srati jer tako uvijek naprave :roll:

Momci su od kad su počeli raditi uradili zaista dosta akcija, projekata, uložili su maksimalno i svoje znanje i svoju volju i svoje vijeme, možda i daleko više nego što netko misli.
Njihov rad ne zavisi od njih i to je osnovno što se zaboravlja, Imaju oni kao i njihovi prethodnici ( znači navijači koji su radili odnosno pokušavali raditi na nekakvom marketingu kluba, mimo onih koji su zaduženi za isti ) mnoštvo ideja, znam da se godinama unazad razmišljao i raspitivalo da se uradi i nešto poput Velež TV ili kako se to već zove, ali u klubu su mnoge ideje u startu odbačene sa riječima : Super je to, al mi nemamo para, Želji to sad ne treba.
Mislim da u klubu još uvijek prevladava ili je bar do ove utakmice prevladavalo mišljenje da je i minimalno ulaganje u marketing preveliko ulaganje obzirom na pare koje u klubu postoje iz jednostavnog ne razumijevanja marketinga, ali eto nadati se da i to konačno kreće na bolje.

Ne poznajem Numu tako da odmah riješimo tu dilemu, ali mislim da niko nema prava nakon svega radi tih momaka nazivati minimalnim i omalovažavati ih na taj način.
Uostalom i na ovom forumu je Numa rekao, ako netko zna bolje, ako ima kvalitenu ideju neka se slobodno javi, pa eto....

Kao što netko reče ostaje još malo do tekme a mi raspravljamo o Numi, Džeki, Amaru, pitarima, koji je pjevač navijač Želje i tako to.. , biće da nas je spucala nervoza skroz , pa tražimo dlaku u jajetu :)

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2013, 08:47

Sirimo sve zastave i salove, derimo grla i dlanove
i neka nasa pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
nasa ljubav ne moze izblijedit, mi cemo te uvijek voljeti
Zeljo leo leo leo leeeoo,Zeljo leo leo leo lee,Zeljo leo leo leo leooo,Zeljo leo leo leo lee

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 jul 2013, 08:57

još 3 dana pa chehoslovakiu da deru jugosi :)

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 21 jul 2013, 09:27

muXmania je napisao/la:Kvalitetni smiri strasti, sta si ti sad doso da bacas suplje?

Ispred Amara je samo Zeljo, pa za mene je Stanic iznad kloca I bilo koji igrac koji je donio titulu.
Dzeko nikad ne moze dati ono sto je njemu Zeljo dao da zivi sto godina. Dobar je on al za Wolsburg I City, mene oni ne interesuju. Isto tako me ni reprezentacija ne interesuje mnogo, da ne budem pogresno shvacen jednostavno se ne radujem uspjesima iste. Vazni mi je go Zelje protiv Leotara nego da reprezentacija osvoji svjetsko prvenstvo.
Ja mislim vi nikada se dzeki nemozete oduziti za one novce koje vam je covjek donjeo u klub ako grijesim ispravi me 2 miliona to ti je lave 11 dobri igraca da prodas al ono bas dobri i molim te koliko je Dzeko odigrao tekmi za Zelju i recu ti samo da vi ste krenuli napred kad su dzekine pare dosle i sto mi je drago za jedan bh klub da ima buducnost ovdje mislim na upravu rijetko da u kojem bh klubu uprava ne krade sakom i kapom al kod vas je sve IN i svaka cast .
Robijasi 1988

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 21 jul 2013, 09:42

U koliko je trening danas?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 jul 2013, 10:29

@avlami, mislim da si ti pitao negdje (jucer sam procitao ali ne stigoh napisati) vezano za stadion kako do da opet prave projekat? Opstina je finansirala IDEJNI, a sad se traže pare za IZVEDBENI. Izvedbeni ide do najsitnijih detalja i poslije njega bi se trebala znati i prava cijena i sve. Bolje je mozda da neko ko je stručnjak u tome kaže sve razlike između ova dva projekta da nešto ne lupim, ali oba se moraju uraditi.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 21 jul 2013, 10:48

drago mi je vidjeti da je ovo oko stadiona pokrenuto sa mrtve tacke,nisam jedan od onih koji sve pljuju a mladi talenti Zelje i Sarajeva nemaju gdje da treniraju,nemaju ni normalan pomocni teren a normalan stadion je pojam,al evo valjda krene na bolje

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 21 jul 2013, 11:05

zaboljisportuBiH je napisao/la:@avlami, mislim da si ti pitao negdje (jucer sam procitao ali ne stigoh napisati) vezano za stadion kako do da opet prave projekat? Opstina je finansirala IDEJNI, a sad se traže pare za IZVEDBENI. Izvedbeni ide do najsitnijih detalja i poslije njega bi se trebala znati i prava cijena i sve. Bolje je mozda da neko ko je stručnjak u tome kaže sve razlike između ova dva projekta da nešto ne lupim, ali oba se moraju uraditi.
Ukratko
- idejni je samo prezentacija ideje - na osnovu njega se dobija urb.saglasnost. Sluzi vise da privuce investicije i mora biti ilustrativan iz tog razloga
- izvedbeni - podrazumijeva obimnu dokumentaicju uradjenu do najsitnijih detalaj na osnovu koje se nesto gradi - izvodi. Osim tehnickog opisa, predmjera radova, crteza, detalja, sadrzi i staticke i dr. proracune, projekat vode, kanalizacije, struje.....itd itd....Cijena izrade ovog projekta je u BiH znatno veca...

Problem BiH je sto se u vecini slucajeva gradi najcesce na osnovu idejnog a veoma cesti i bez ikakvog projekta....

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 21 jul 2013, 11:06

Kako kažu i vašoj upravi...za sve (znaći od ova 2 projekta pa do useljenja na novu grbu) potrebno je između 30 - 40 miliona KM. Pričam o potpunom rušenju i pravljenju potpuno nove grbe. Za renoviranje da bi ispunjavala uefa standarde i da bi mogli igrati na njoj u euro takmičenjima...5 mil KM. Izvor vaša uprava

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 21 jul 2013, 11:48

treba li doci sa onim formularom kad se uclanjujes ?

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 21 jul 2013, 11:49

[quote="muXmania"]Kvalitetni smiri strasti, sta si ti sad doso da bacas suplje?

Ispred Amara je samo Zeljo, pa za mene je Stanic iznad kloca I bilo koji igrac koji je donio titulu.
Dzeko nikad ne moze dati ono sto je njemu Zeljo dao da zivi sto godina. Dobar je on al za Wolsburg I City, mene oni ne interesuju. Isto tako me ni reprezentacija ne interesuje mnogo, da ne budem pogresno shvacen jednostavno se ne radujem uspjesima iste. Vazni mi je go Zelje protiv Leotara nego da reprezentacija osvoji svjetsko prvenstvo.[/quo Koji debil moras biti dabi ovakvo nesto izvalio,cuj drazi mu go zelje protiv leotara ,nego uspjeh reprezentacije,svasta svakakvih bolesnika majko mila .Ali jasno mi je kad vidim ko sve navija za pomenuti klub onda je sve moguce,tucnjave na tribinama izmedju nekih frakcija ,klanova,ocito je momak da si ti neki ufurani sandzos pa ti do ove zemlje i nije stalo ,jos rasprave zasto se kosevo zove po velikanu BH nogometa zaista covjeku da se zgadi sve ,toliko da bi volio da bas zbog takvih kao ti zeljo dozivi neuspjeh u utorak.Omlovazavate decka koji je puno vise dao ZELJI nego obrnuto,eto jos bi vam trebao praviti i tribinu ,ma daj kako da ne,to je inace praksa u svjetu da poznati igraci dizu po jednu tribinu bivsem klubu,jadni ste stvarno i bolesni sto je jos opasnije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.