FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 21 jul 2013, 00:03

miky_hz je napisao/la:
roleeee je napisao/la:hoce li se sutra na skenderiji prodavati karte
I danas su se dole prodavale,sto nebi i sutra :)

Inace po pravilima karata mora biti i na dan utakmice
Sta ti imas pisati o tome, vidi potpis pa skontaj.... vi pitari stvarno ne mozete bez nas.
Za sve ti hvala Amare!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 jul 2013, 00:07

Sprema se spektakl :) ,najposjecenija utakmica na Kosevu u zadnjih par godina,jos od repkine tekme sa Francuskom cini mi se.Ako grijesim ispravite me.
Bice minimum 25000 sigurno
SLOBODA NAVIJAČIMA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 jul 2013, 00:11

Ne znam jel iko napisao, ali Selimovic se povrijedio na treningu i to ne bas naivno, odmah je napustio trening, a njegovo mjesto je zauzeo Hodzic. Inace, medju 11 koji bi trebali istrcat na Kosevu se nasao Svraka umjesto Sadikovica, dok Hasanovic lagano trckara. Pred kraj treninga je doslo do okrsaja izmedju B.Colica i Zaimovica nakon cega je ovaj drugi odstranjen s treninga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 21 jul 2013, 00:11

ennis je napisao/la:Sprema se spektakl :) ,najposjecenija utakmica na Kosevu u zadnjih par godina,jos od repkine tekme sa Francuskom cini mi se.Ako grijesim ispravite me.
Nema sanse da bude zapad pun, a sumnjam da ce i istok. Prodato danas nesto manje od dvije hiljade karata.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2013, 00:13

BosniaHerzegovina je napisao/la: Sta ti imas pisati o tome, vidi potpis pa skontaj.... vi pitari stvarno ne mozete bez nas.
Neka piše ako je u skladu s temom, nije momak ništa napisao da provocira niti je šta slagao ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 jul 2013, 00:15

folderS je napisao/la:
ennis je napisao/la:Sprema se spektakl :) ,najposjecenija utakmica na Kosevu u zadnjih par godina,jos od repkine tekme sa Francuskom cini mi se.Ako grijesim ispravite me.
Nema sanse da bude zapad pun, a sumnjam da ce i istok. Prodato danas nesto manje od dvije hiljade karata.
:lol: :lol: pa druze tek prvi dan prodaje,glavnu navalu tek moze ocekivati u utorak pred tekmu kad dodje rajaiz unutrasnjosti.Kako je krenulo vrlo vjerovatno da ce zafaliti karata.
SLOBODA NAVIJAČIMA

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 21 jul 2013, 00:17

anonimni je napisao/la:
BosniaHerzegovina je napisao/la: Sta ti imas pisati o tome, vidi potpis pa skontaj.... vi pitari stvarno ne mozete bez nas.
Neka piše ako je u skladu s temom, nije momak ništa napisao da provocira niti je šta slagao ;)
Provocira me njegov potpis, sad odjednom i Dino Merlin pitar...
Za sve ti hvala Amare!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jul 2013, 00:18

Tri dana prije utakmice prodat oko 2 000 karata (ako je istina) nije mala stvar. Sutra ako se proda toliko ili vise mislim da ce biti svih 24 000 na stadionu.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2013, 00:20

BosniaHerzegovina je napisao/la:Provocira me njegov potpis, sad odjednom i Dino Merlin pitar...
Jbg, to je istina, a mi možemo samo da mašemo ušima...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 21 jul 2013, 00:22

anonimni je napisao/la:
BosniaHerzegovina je napisao/la:Provocira me njegov potpis, sad odjednom i Dino Merlin pitar...
Dino, nikad ti vise necu slusati muziku, jesi li cuo
Za sve ti hvala Amare!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 21 jul 2013, 00:23

Ukoliko ne bude igrao Selimovic zbog povrede:

-------------------Hadzic-----------------
---Zeljković--Kerla--Škaljić--Urdinov--
-----------B. Čolić----Tomić-------------
-E. Čolić---------Svraka------Bučan----
---------------Adilović-------------------

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jul 2013, 00:30

-----------Svraka----Tomić-------------
-Selimovic---------Jamak------Bučan----

To je ta ekipa... 99%

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 21 jul 2013, 00:32

JosipBukal je napisao/la:Ukoliko ne bude igrao Selimovic zbog povrede:

-----------B. Čolić----Tomić-------------
-E. Čolić---------Svraka------Bučan----
kakav bolan elvir colic, kakav benjamin colic na zadnjem veznom... ne pamti ni on kad je igro tu poziciju :D salim se ovo sto je napiso momak post ispod ce bit formacija sigurno :D s izmjenom selimovic-hodzic ako je povrijedjen vernes

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 21 jul 2013, 00:36

Pa ako je prodato 2000 Ulaznica...to je oko 10% Kapaciteta... A vrlo dobro znamo nas narod da sve ostavlja za zadnji tren tj. utorak eventualno ponedjeljak...
ja ne bih jos nista komentarisao do sutra navecer... ukoliko sutra cifra prodatih karata predje 7000 ukupno sa danasnjim, onda vjerujem da ce biti 24 Milje...
mada odlicno bi bilo sve preko 20 000.
A vezano za Selimovica, pa logicno bi bilo da Hodzic zauzme njegovu poziciju..
osim toga Svraka i Tomic zadnj vezni a ispred njih Jamak...
jedino ne znam za Benju, Zeljkovic je dobro odigrao ali ipak je Benjo nas igrac...ja bih stavio Benju. al ne pitamo se mi...

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 21 jul 2013, 00:43

exbabilon je napisao/la:Ne znam jel iko napisao, ali Selimovic se povrijedio na treningu i to ne bas naivno, odmah je napustio trening, a njegovo mjesto je zauzeo Hodzic. Inace, medju 11 koji bi trebali istrcat na Kosevu se nasao Svraka umjesto Sadikovica, dok Hasanovic lagano trckara. Pred kraj treninga je doslo do okrsaja izmedju B.Colica i Zaimovica nakon cega je ovaj drugi odstranjen s treninga.
Jesi pratio ti trening? Koja je tačno postavkla bila? I šta je tačno bilo između te dvojice?

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 jul 2013, 00:51

kvalitet je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ne znam jel iko napisao, ali Selimovic se povrijedio na treningu i to ne bas naivno, odmah je napustio trening, a njegovo mjesto je zauzeo Hodzic. Inace, medju 11 koji bi trebali istrcat na Kosevu se nasao Svraka umjesto Sadikovica, dok Hasanovic lagano trckara. Pred kraj treninga je doslo do okrsaja izmedju B.Colica i Zaimovica nakon cega je ovaj drugi odstranjen s treninga.
Jesi pratio ti trening? Koja je tačno postavkla bila? I šta je tačno bilo između te dvojice?
Pratio trening i postavka potpuno ista kao u Plzenu, samo eto umjesto Sadikovica igrao Svraka. U jednom duelu B.Colic zakacio Zaimovica laktom nakon cega je ovom krenula krv, a kad se vratio uletio Benji pravo ostro nakon cega ga je Osim izbacio.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 jul 2013, 00:53

2000 prodatih ulaznica na prvi dan prodaje koji je tri dana pred tekmu je za nase uslove veoma dobro. Ukoliko se do utorka proda 10000 bice sigurno oko 20000 na tekmi.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 jul 2013, 00:54

kvalitet je napisao/la:
to bi i mogla biti dobitna kombinacija,svrakina trka nam je u vezi sad potrebna strasno i tu vidim jedan veliki plus,hodzic ako uleti i tu vidim jedan ogroman plus i mislim da moze napraviti vise nego selimovic i adilovic jer je izuzetno brz,samo da igra onako kako je zamislio Osim,sto se tice izbacivanja tog malog neka je izbacen sa treninga,vidi se da je jos zelen,ali hajde naucice
AnelZ je napisao/la:2000 prodatih ulaznica na prvi dan prodaje koji je tri dana pred tekmu je za nase uslove veoma dobro. Ukoliko se do utorka proda 10000 bice sigurno oko 20000 na tekmi.
kakvih bolan 20.000 pa ne znam sta je sa vama,ako ne bude 25.000 pojescu i kartu i sve vidjecete
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2013, 01:08

Jos jedan dan manje.Hajde Boze budi drug pa ubrzaj koji krug. :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jul 2013, 01:17

BosniaHerzegovina je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Dino, nikad ti vise necu slusati muziku, jesi li cuo
Šta ti je balavac smiri se sviju ti.

Jel' može neko potvrditi dal' je moguće da sam ja danas vidio bilbord sa pozivnicom na tekmu, kontam da haluciniram ? :o :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 34 gosta.