Sta ti imas pisati o tome, vidi potpis pa skontaj.... vi pitari stvarno ne mozete bez nas.miky_hz je napisao/la:I danas su se dole prodavale,sto nebi i sutraroleeee je napisao/la:hoce li se sutra na skenderiji prodavati karte
Inace po pravilima karata mora biti i na dan utakmice
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za sve ti hvala Amare!
Sprema se spektakl
,najposjecenija utakmica na Kosevu u zadnjih par godina,jos od repkine tekme sa Francuskom cini mi se.Ako grijesim ispravite me.
Bice minimum 25000 sigurno

SLOBODA NAVIJAČIMA
Ne znam jel iko napisao, ali Selimovic se povrijedio na treningu i to ne bas naivno, odmah je napustio trening, a njegovo mjesto je zauzeo Hodzic. Inace, medju 11 koji bi trebali istrcat na Kosevu se nasao Svraka umjesto Sadikovica, dok Hasanovic lagano trckara. Pred kraj treninga je doslo do okrsaja izmedju B.Colica i Zaimovica nakon cega je ovaj drugi odstranjen s treninga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nema sanse da bude zapad pun, a sumnjam da ce i istok. Prodato danas nesto manje od dvije hiljade karata.ennis je napisao/la:Sprema se spektakl,najposjecenija utakmica na Kosevu u zadnjih par godina,jos od repkine tekme sa Francuskom cini mi se.Ako grijesim ispravite me.
Neka piše ako je u skladu s temom, nije momak ništa napisao da provocira niti je šta slagaoBosniaHerzegovina je napisao/la: Sta ti imas pisati o tome, vidi potpis pa skontaj.... vi pitari stvarno ne mozete bez nas.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
folderS je napisao/la:Nema sanse da bude zapad pun, a sumnjam da ce i istok. Prodato danas nesto manje od dvije hiljade karata.ennis je napisao/la:Sprema se spektakl,najposjecenija utakmica na Kosevu u zadnjih par godina,jos od repkine tekme sa Francuskom cini mi se.Ako grijesim ispravite me.

SLOBODA NAVIJAČIMA
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Provocira me njegov potpis, sad odjednom i Dino Merlin pitar...anonimni je napisao/la:Neka piše ako je u skladu s temom, nije momak ništa napisao da provocira niti je šta slagaoBosniaHerzegovina je napisao/la: Sta ti imas pisati o tome, vidi potpis pa skontaj.... vi pitari stvarno ne mozete bez nas.
Za sve ti hvala Amare!
Tri dana prije utakmice prodat oko 2 000 karata (ako je istina) nije mala stvar. Sutra ako se proda toliko ili vise mislim da ce biti svih 24 000 na stadionu.
Jbg, to je istina, a mi možemo samo da mašemo ušima...BosniaHerzegovina je napisao/la:Provocira me njegov potpis, sad odjednom i Dino Merlin pitar...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Dino, nikad ti vise necu slusati muziku, jesi li cuoanonimni je napisao/la:Jbg, to je istina, a mi možemo samo da mašemo ušima...BosniaHerzegovina je napisao/la:Provocira me njegov potpis, sad odjednom i Dino Merlin pitar...
Za sve ti hvala Amare!
- JosipBukal
- Kontakt:
Ukoliko ne bude igrao Selimovic zbog povrede:
-------------------Hadzic-----------------
---Zeljković--Kerla--Škaljić--Urdinov--
-----------B. Čolić----Tomić-------------
-E. Čolić---------Svraka------Bučan----
---------------Adilović-------------------
-----------Svraka----Tomić-------------
-Selimovic---------Jamak------Bučan----
To je ta ekipa... 99%
-----------Svraka----Tomić-------------
-Selimovic---------Jamak------Bučan----
To je ta ekipa... 99%
-
- Kontakt:
kakav bolan elvir colic, kakav benjamin colic na zadnjem veznom... ne pamti ni on kad je igro tu pozicijuJosipBukal je napisao/la:Ukoliko ne bude igrao Selimovic zbog povrede:

Pa ako je prodato 2000 Ulaznica...to je oko 10% Kapaciteta... A vrlo dobro znamo nas narod da sve ostavlja za zadnji tren tj. utorak eventualno ponedjeljak...
ja ne bih jos nista komentarisao do sutra navecer... ukoliko sutra cifra prodatih karata predje 7000 ukupno sa danasnjim, onda vjerujem da ce biti 24 Milje...
mada odlicno bi bilo sve preko 20 000.
A vezano za Selimovica, pa logicno bi bilo da Hodzic zauzme njegovu poziciju..
osim toga Svraka i Tomic zadnj vezni a ispred njih Jamak...
jedino ne znam za Benju, Zeljkovic je dobro odigrao ali ipak je Benjo nas igrac...ja bih stavio Benju. al ne pitamo se mi...
ja ne bih jos nista komentarisao do sutra navecer... ukoliko sutra cifra prodatih karata predje 7000 ukupno sa danasnjim, onda vjerujem da ce biti 24 Milje...
mada odlicno bi bilo sve preko 20 000.
A vezano za Selimovica, pa logicno bi bilo da Hodzic zauzme njegovu poziciju..
osim toga Svraka i Tomic zadnj vezni a ispred njih Jamak...
jedino ne znam za Benju, Zeljkovic je dobro odigrao ali ipak je Benjo nas igrac...ja bih stavio Benju. al ne pitamo se mi...
Jesi pratio ti trening? Koja je tačno postavkla bila? I šta je tačno bilo između te dvojice?exbabilon je napisao/la:Ne znam jel iko napisao, ali Selimovic se povrijedio na treningu i to ne bas naivno, odmah je napustio trening, a njegovo mjesto je zauzeo Hodzic. Inace, medju 11 koji bi trebali istrcat na Kosevu se nasao Svraka umjesto Sadikovica, dok Hasanovic lagano trckara. Pred kraj treninga je doslo do okrsaja izmedju B.Colica i Zaimovica nakon cega je ovaj drugi odstranjen s treninga.
Pratio trening i postavka potpuno ista kao u Plzenu, samo eto umjesto Sadikovica igrao Svraka. U jednom duelu B.Colic zakacio Zaimovica laktom nakon cega je ovom krenula krv, a kad se vratio uletio Benji pravo ostro nakon cega ga je Osim izbacio.kvalitet je napisao/la:Jesi pratio ti trening? Koja je tačno postavkla bila? I šta je tačno bilo između te dvojice?exbabilon je napisao/la:Ne znam jel iko napisao, ali Selimovic se povrijedio na treningu i to ne bas naivno, odmah je napustio trening, a njegovo mjesto je zauzeo Hodzic. Inace, medju 11 koji bi trebali istrcat na Kosevu se nasao Svraka umjesto Sadikovica, dok Hasanovic lagano trckara. Pred kraj treninga je doslo do okrsaja izmedju B.Colica i Zaimovica nakon cega je ovaj drugi odstranjen s treninga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
2000 prodatih ulaznica na prvi dan prodaje koji je tri dana pred tekmu je za nase uslove veoma dobro. Ukoliko se do utorka proda 10000 bice sigurno oko 20000 na tekmi.
-
- Kontakt:
to bi i mogla biti dobitna kombinacija,svrakina trka nam je u vezi sad potrebna strasno i tu vidim jedan veliki plus,hodzic ako uleti i tu vidim jedan ogroman plus i mislim da moze napraviti vise nego selimovic i adilovic jer je izuzetno brz,samo da igra onako kako je zamislio Osim,sto se tice izbacivanja tog malog neka je izbacen sa treninga,vidi se da je jos zelen,ali hajde naucicekvalitet je napisao/la:Jesi pratio ti trening? Koja je tačno postavkla bila? I šta je tačno bilo između te dvojice?exbabilon je napisao/la:Ne znam jel iko napisao, ali Selimovic se povrijedio na treningu i to ne bas naivno, odmah je napustio trening, a njegovo mjesto je zauzeo Hodzic. Inace, medju 11 koji bi trebali istrcat na Kosevu se nasao Svraka umjesto Sadikovica, dok Hasanovic lagano trckara. Pred kraj treninga je doslo do okrsaja izmedju B.Colica i Zaimovica nakon cega je ovaj drugi odstranjen s treninga.
kakvih bolan 20.000 pa ne znam sta je sa vama,ako ne bude 25.000 pojescu i kartu i sve vidjeceteAnelZ je napisao/la:2000 prodatih ulaznica na prvi dan prodaje koji je tri dana pred tekmu je za nase uslove veoma dobro. Ukoliko se do utorka proda 10000 bice sigurno oko 20000 na tekmi.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- corleone87
- Kontakt:
Jos jedan dan manje.Hajde Boze budi drug pa ubrzaj koji krug. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Šta ti je balavac smiri se sviju ti.BosniaHerzegovina je napisao/la:Dino, nikad ti vise necu slusati muziku, jesi li cuoanonimni je napisao/la:Jbg, to je istina, a mi možemo samo da mašemo ušima...BosniaHerzegovina je napisao/la:Provocira me njegov potpis, sad odjednom i Dino Merlin pitar...
Jel' može neko potvrditi dal' je moguće da sam ja danas vidio bilbord sa pozivnicom na tekmu, kontam da haluciniram ?

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 34 gosta.