FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kad se dijele besplatne za one što imaju godišnju?
plahog li potpisaLjumani_Banovici je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce nestat karti do utorka

Ono sto je bilo planirano za pretprodaju istoka i juga ce sigurno planuti,ali mislim da je jedan dio karata ostavljen za dan tekme.Ljumani_Banovici je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce nestat karti do utorka
SLOBODA NAVIJAČIMA
ne moze nestati, po zakonu odredjeni broj ulaznica se mora prodavati na dan utakmiceLjumani_Banovici je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce nestat karti do utorka

Biće onoliko ljudi koliko bude karata u prodaji,plus oni što guzovače uđu.
PS-Kako ide prodaja godišnjih?
PS-Kako ide prodaja godišnjih?
ali nema para,sve se rastalilo....
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
znaci niko nije primjetio ovu malu prvu lijevo 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Jug ce biti pun, Istok mozda 85%, Zapad 80% (mozda i manje) jer nisu postavljenje sve stolice kako zahtjeva UEFA.modecom je napisao/la:smijem se kladit da ce u utorak biti bar 25000 dusa
u ponedjeljak, ali hajd to nego kakvu su grešku napravili na onom oglasu, trebali napisati vlasnici godisnjih oni napisali imaoci :S i to ovako ide ...imaoci godišnjih karata moći će podići kartu za utakmicu protiv Plzena u ponedjeljak.. u tom fazonu, ja nikad nisam čuo za ovo "imaoc"pinki je napisao/la:kad se dijele besplatne za one što imaju godišnju?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Čitaj malo više...shzna je napisao/la:u ponedjeljak, ali hajd to nego kakvu su grešku napravili na onom oglasu, trebali napisati vlasnici godisnjih oni napisali imaoci :S i to ovako ide ...imaoci godišnjih karata moći će podići kartu za utakmicu protiv Plzena u ponedjeljak.. u tom fazonu, ja nikad nisam čuo za ovo "imaoc"pinki je napisao/la:kad se dijele besplatne za one što imaju godišnju?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Citam ja dovoljno, i ljepše i bolje bi bilo da su stavili vlasnik umjesto ovog imaoc
Jedino da nismo mozda u CG pa da se govori imaoc?
Jedino da nismo mozda u CG pa da se govori imaoc?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

hajmo sad 10 strana jel' bolje imaoc il vlasnik

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- the scouser
- Kontakt:
Imaoc je ovdje tačnije jer je bitno da ti godišnju IMAŠ pri preuzimanju karata a ne da si njen VLASNIK. Dakle ti daš jaranu svoju kartu i on kao IMAOC pokupi karte za obojicu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
- Kontakt:
Jesam ja, ja sam ovaj u liniji sa njima okrenut ledjima 5 metara od njih (ove dvije su dosle zajedno oko 12:15)jovanmaksimovic je napisao/la:znaci niko nije primjetio ovu malu prvu lijevo
-
- Kontakt:
Da li se sutra mogu kupiti karte za Plzen(jer je nedjelja) odnosno jel stoji od 10 -12 i dalje vrijeme za prodaju karata?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Raja jesul svi igraci danas trenirali ? Imal neko da fali,ne daj Boze ? 

Željeznicar za život cijeli !
Nisam imao namjeru da vrijedjam ali eto izvinjavam se iako ne smatram da sam ista ruzno rekao. Osim da mi istok smrdi na pitarluk a za to se ne izvinjavam.
Od sutra ja zovem zgradu EP-a po sebi. Nije moja ali izgleda to kod nas u drzavi moze.
Neki je degen pitao zasto mi sami ne pravimo Grbavicu zato sto je nismo sami ni srusili. Drzava je trebala da brani nasu imovinu. Ok nije mogla agresor je uspio srusiti, ali je drzava obavezna da to sad napravi. I da nemamo 20 miliona maraka da napravimo stadion za razliku od Sarajeva koje trosi malezijske para al u k...u
Od sutra ja zovem zgradu EP-a po sebi. Nije moja ali izgleda to kod nas u drzavi moze.
Neki je degen pitao zasto mi sami ne pravimo Grbavicu zato sto je nismo sami ni srusili. Drzava je trebala da brani nasu imovinu. Ok nije mogla agresor je uspio srusiti, ali je drzava obavezna da to sad napravi. I da nemamo 20 miliona maraka da napravimo stadion za razliku od Sarajeva koje trosi malezijske para al u k...u

Prodaja karata i sutra
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-karata-i-sutra/6069/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-karata-i-sutra/6069/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.