FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Edin TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Edin TM87 » 20 jul 2013, 18:07

Nece Zeljkovic igrati sigurno. Dobar je u defanzivi, al' je limitiran i kad god ima loptu samo zna nabiti, Colic je igrac sa boljim centarsutom i puno je bolji prema naprijed, a nije ni toliko los nazad.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 20 jul 2013, 18:11

Sto se tice stadiona, to se ne treba prioritirati po mom misljenju, nego prvo rezultate, rezultate su najbitnije. Pomalo da napravimo iskorak u Europi, sad smo i blizu toga hvala Bogu. Prodjemo ovo pretkolo, nadam se da cemo izvuci Kalju iz Estonije, mi realno imamo bolju ekipu od njih, dok Helsinki ima bolje igrace. I eto nas abd u 4. pretkolu, je li to znaci da cemo automatski u Europa League ako budemo porazeni u 4. pretkolu? To bi bilo odlicno. I to sve donosi ogromne pare, i odma bi se napravio stadion.
Za sve ti hvala Amare!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 20 jul 2013, 18:11

Edin TM87 je napisao/la:Nece Zeljkovic igrati sigurno. Dobar je u defanzivi, al' je limitiran i kad god ima loptu samo zna nabiti, Colic je igrac sa boljim centarsutom i puno je bolji prema naprijed, a nije ni toliko los nazad.
:? Svi znamo kako on zna ispast' ,a to bi nas moglo kostat' ne daj Boze ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 20 jul 2013, 18:15

Edin TM87 je napisao/la:Nece Zeljkovic igrati sigurno. Dobar je u defanzivi, al' je limitiran i kad god ima loptu samo zna nabiti, Colic je igrac sa boljim centarsutom i puno je bolji prema naprijed, a nije ni toliko los nazad.
Ma Colic ce igrati, koliko god Zeljkovic bio dobar u Plzenu, nece igrati, jer ne moze to samo zbog jednu utakmicu, dok je Colic standardan. Zeljkovic se prvo mora dokazati da je stabilan igrac, jer ako bude igrao kao u Plzenu, sigurno ce dobiti mjesto u prvi 11.
Zadnja izmjena: BosniaHerzegovina, dana/u 20 jul 2013, 18:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Za sve ti hvala Amare!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 18:16

Ja mislim da Amar neće ništa mjenjati osim onoga što bude morao tj. Hasanović se povrijedio pa će Svraka igrati. Nebi ni trebao mjenjati (po meni), bar ne ofanzivno jer smo dobro odigrali (možda iskombinovati bez Adila ali znamo svi da bez našeg "velemajstora" utakmica neće početi :D ) a što se odbrane tiče, tu svakako nemamo šta mjenjati obzirom da nemamo kvalitetnije. Nama je u cilju da ne primimo gol, tako da bi Zeljković trebao igrati jer je on bio jedina svijetla tačka naše odbrane.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 20 jul 2013, 18:19

Anonimac je napisao/la:Ja mislim da Amar neće ništa mjenjati osim onoga što bude morao tj. Hasanović se povrijedio pa će Svraka igrati. Nebi ni trebao mjenjati (po meni), bar ne ofanzivno jer smo dobro odigrali (možda iskombinovati bez Adila ali znamo svi da bez našeg "velemajstora" utakmica neće početi :D ) a što se odbrane tiče, tu svakako nemamo šta mjenjati obzirom da nemamo kvalitetnije. Nama je u cilju da ne primimo gol, tako da bi Zeljković trebao igrati jer je on bio jedina svijetla tačka naše odbrane.
Pa to, i onda zadnjih 20-tak minuta ubacit' Benju,Bajica i Aru i probat' go' dati .

Volim te Željo!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 18:24

slika
Hoće li neko kupiti kartu od mene, 20 KM za jug :mrgreen: (šalim se, da ne pomisli neko da sam ozbiljan)
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jul 2013, 18:31

Je li sjeverna tribina pripala gostima? Nadam se da ce vasi kad budu stampali karte za nju nazvati je Tribina sjever - Vedran Puljic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 20 jul 2013, 18:33

Sarajlijc@ je napisao/la:Je li sjeverna tribina pripala gostima? Nadam se da ce vasi kad budu stampali karte za nju nazvati je Tribina sjever - Vedran Puljic.
Sto zapocinjes raspravu opet ? Je l' bitno kako ce je nazvat' ba ? :roll:

Volim te Željo!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 20 jul 2013, 18:36

Sarajlijc@ je napisao/la:Je li sjeverna tribina pripala gostima? Nadam se da ce vasi kad budu stampali karte za nju nazvati je Tribina sjever - Vedran Puljic.
Na ulaznicama uredno piše Stadion Koševo, a u donjem desnom uglu ulaznice je oznaka tribine (jug, istok, zapad...). Znam da trollaš, al' eto... ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 jul 2013, 18:40

Kako se nekad moglo igrati na Grbavici?

[youtube][/youtube]

i btw. imate priliku da pogledate zvijezdu reprezentacije Vrsajevica u dresu Zelje! :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jul 2013, 18:41

Nije provokacija zivota mi, samo bi to bio fin gest.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 20 jul 2013, 18:42

Fakat zar je to toliko bitno u ovom trenutku,Manijaci su puno puta rekli sta misle o Vedranu i iznova se cesto sjecaju njega bez obzira na veliki rivalitet,to je bitnije od toga sta ce klub staviti u nekom cosku ulaznice...
A za tvoju informaciju na kraju sjever nije planiran za nase navijace ako se nesto ne promijeni
SLOBODA NAVIJAČIMA

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 jul 2013, 18:45

koja je televizija prenosila meč sa Česima? i koja ce revanš ne mogu da vjerujem da sam ovo propustio... odoh da tražim neki izvještaj sa utakmice...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 18:46

Consigliere je napisao/la:Kako se nekad moglo igrati na Grbavici?

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f2dCmQ3JL0

i btw. imate priliku da pogledate zvijezdu reprezentacije Vrsajevica u dresu Zelje! :mrgreen:
Eee, nekad samo igrali i polufinale kupa UEFA na Grbavici i to bez sjeverne tribine!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 jul 2013, 18:46

Obavila svoju duznost :D hvala momku koji mi je poslao pp da mogu i clanske danas ;) kako sam ja vidjela karte idu extra !
Željeznicar za život cijeli !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 jul 2013, 18:46

Anonimac je napisao/la:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f2dCmQ3JL0

Eee, nekad samo igrali i polufinale kupa UEFA na Grbavici i to bez sjeverne tribine!
Jeste u 80im, ovo je 2004-e
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jul 2013, 18:48

DANTES je napisao/la:koja je televizija prenosila meč sa Česima? i koja ce revanš ne mogu da vjerujem da sam ovo propustio... odoh da tražim neki izvještaj sa utakmice...
FACE TV je prenosila prvu utakmicu, a za revanš se još ne zna...
Svake godine se mijenjaju infrastrukturni uslovi koji su neophodni da se na nekom stadionu odigravaju međunarodne službene utakmice, tako smo nekad mogli igrati Evropu na Grbavici, pa su mlađe reprezentacije mogle igrati svoje utakmice na Grbavici, a sad ne mogu ni one...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 20 jul 2013, 18:49

Zato sto kriteriji za stadiona uvijek budu stroziji
Za sve ti hvala Amare!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 20 jul 2013, 19:00

Posto vidim da su se danas i poslije termina koji naveden radile članske karte (receno je od 10-12, ocigledno ide sve do 18h) i vrsila prodaja ulaznica (pretpostavljam i godisnjih), zanima me hoce li i sutra biti tako (i članske i godisnje) jer je nedjelja pa ne znam kakav je tacan plan aktivnosti :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.