FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nece Zeljkovic igrati sigurno. Dobar je u defanzivi, al' je limitiran i kad god ima loptu samo zna nabiti, Colic je igrac sa boljim centarsutom i puno je bolji prema naprijed, a nije ni toliko los nazad.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Sto se tice stadiona, to se ne treba prioritirati po mom misljenju, nego prvo rezultate, rezultate su najbitnije. Pomalo da napravimo iskorak u Europi, sad smo i blizu toga hvala Bogu. Prodjemo ovo pretkolo, nadam se da cemo izvuci Kalju iz Estonije, mi realno imamo bolju ekipu od njih, dok Helsinki ima bolje igrace. I eto nas abd u 4. pretkolu, je li to znaci da cemo automatski u Europa League ako budemo porazeni u 4. pretkolu? To bi bilo odlicno. I to sve donosi ogromne pare, i odma bi se napravio stadion.
Za sve ti hvala Amare!
- karlovacko
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Nece Zeljkovic igrati sigurno. Dobar je u defanzivi, al' je limitiran i kad god ima loptu samo zna nabiti, Colic je igrac sa boljim centarsutom i puno je bolji prema naprijed, a nije ni toliko los nazad.

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Ma Colic ce igrati, koliko god Zeljkovic bio dobar u Plzenu, nece igrati, jer ne moze to samo zbog jednu utakmicu, dok je Colic standardan. Zeljkovic se prvo mora dokazati da je stabilan igrac, jer ako bude igrao kao u Plzenu, sigurno ce dobiti mjesto u prvi 11.Edin TM87 je napisao/la:Nece Zeljkovic igrati sigurno. Dobar je u defanzivi, al' je limitiran i kad god ima loptu samo zna nabiti, Colic je igrac sa boljim centarsutom i puno je bolji prema naprijed, a nije ni toliko los nazad.
Zadnja izmjena: BosniaHerzegovina, dana/u 20 jul 2013, 18:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Za sve ti hvala Amare!
Ja mislim da Amar neće ništa mjenjati osim onoga što bude morao tj. Hasanović se povrijedio pa će Svraka igrati. Nebi ni trebao mjenjati (po meni), bar ne ofanzivno jer smo dobro odigrali (možda iskombinovati bez Adila ali znamo svi da bez našeg "velemajstora" utakmica neće početi
) a što se odbrane tiče, tu svakako nemamo šta mjenjati obzirom da nemamo kvalitetnije. Nama je u cilju da ne primimo gol, tako da bi Zeljković trebao igrati jer je on bio jedina svijetla tačka naše odbrane.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- karlovacko
- Kontakt:
Pa to, i onda zadnjih 20-tak minuta ubacit' Benju,Bajica i Aru i probat' go' dati .Anonimac je napisao/la:Ja mislim da Amar neće ništa mjenjati osim onoga što bude morao tj. Hasanović se povrijedio pa će Svraka igrati. Nebi ni trebao mjenjati (po meni), bar ne ofanzivno jer smo dobro odigrali (možda iskombinovati bez Adila ali znamo svi da bez našeg "velemajstora" utakmica neće početi) a što se odbrane tiče, tu svakako nemamo šta mjenjati obzirom da nemamo kvalitetnije. Nama je u cilju da ne primimo gol, tako da bi Zeljković trebao igrati jer je on bio jedina svijetla tačka naše odbrane.
Volim te Željo!
Volim te Željo!

Hoće li neko kupiti kartu od mene, 20 KM za jug

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Je li sjeverna tribina pripala gostima? Nadam se da ce vasi kad budu stampali karte za nju nazvati je Tribina sjever - Vedran Puljic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- karlovacko
- Kontakt:
Sto zapocinjes raspravu opet ? Je l' bitno kako ce je nazvat' ba ?Sarajlijc@ je napisao/la:Je li sjeverna tribina pripala gostima? Nadam se da ce vasi kad budu stampali karte za nju nazvati je Tribina sjever - Vedran Puljic.

Volim te Željo!
Volim te Željo!
Na ulaznicama uredno piše Stadion Koševo, a u donjem desnom uglu ulaznice je oznaka tribine (jug, istok, zapad...). Znam da trollaš, al' eto...Sarajlijc@ je napisao/la:Je li sjeverna tribina pripala gostima? Nadam se da ce vasi kad budu stampali karte za nju nazvati je Tribina sjever - Vedran Puljic.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Consigliere
- Kontakt:
Kako se nekad moglo igrati na Grbavici?
[youtube][/youtube]
i btw. imate priliku da pogledate zvijezdu reprezentacije Vrsajevica u dresu Zelje!
[youtube][/youtube]
i btw. imate priliku da pogledate zvijezdu reprezentacije Vrsajevica u dresu Zelje!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije provokacija zivota mi, samo bi to bio fin gest.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Fakat zar je to toliko bitno u ovom trenutku,Manijaci su puno puta rekli sta misle o Vedranu i iznova se cesto sjecaju njega bez obzira na veliki rivalitet,to je bitnije od toga sta ce klub staviti u nekom cosku ulaznice...Sarajlijc@ je napisao/la:Je li sjeverna tribina pripala gostima? Nadam se da ce vasi kad budu stampali karte za nju nazvati je Tribina sjever - Vedran Puljic.
A za tvoju informaciju na kraju sjever nije planiran za nase navijace ako se nesto ne promijeni
SLOBODA NAVIJAČIMA
koja je televizija prenosila meč sa Česima? i koja ce revanš ne mogu da vjerujem da sam ovo propustio... odoh da tražim neki izvještaj sa utakmice...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Eee, nekad samo igrali i polufinale kupa UEFA na Grbavici i to bez sjeverne tribine!Consigliere je napisao/la:Kako se nekad moglo igrati na Grbavici?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f2dCmQ3JL0
Obavila svoju duznost
hvala momku koji mi je poslao pp da mogu i clanske danas
kako sam ja vidjela karte idu extra !

Željeznicar za život cijeli !
- Consigliere
- Kontakt:
Jeste u 80im, ovo je 2004-eAnonimac je napisao/la:Eee, nekad samo igrali i polufinale kupa UEFA na Grbavici i to bez sjeverne tribine!Consigliere je napisao/la:Kako se nekad moglo igrati na Grbavici?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f2dCmQ3JL0
Fit Tony: I keep my friends close...
FACE TV je prenosila prvu utakmicu, a za revanš se još ne zna...DANTES je napisao/la:koja je televizija prenosila meč sa Česima? i koja ce revanš ne mogu da vjerujem da sam ovo propustio... odoh da tražim neki izvještaj sa utakmice...
Svake godine se mijenjaju infrastrukturni uslovi koji su neophodni da se na nekom stadionu odigravaju međunarodne službene utakmice, tako smo nekad mogli igrati Evropu na Grbavici, pa su mlađe reprezentacije mogle igrati svoje utakmice na Grbavici, a sad ne mogu ni one...Consigliere je napisao/la:Kako se nekad moglo igrati na Grbavici?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Zato sto kriteriji za stadiona uvijek budu strozijiConsigliere je napisao/la:Kako se nekad moglo igrati na Grbavici?
Za sve ti hvala Amare!
Posto vidim da su se danas i poslije termina koji naveden radile članske karte (receno je od 10-12, ocigledno ide sve do 18h) i vrsila prodaja ulaznica (pretpostavljam i godisnjih), zanima me hoce li i sutra biti tako (i članske i godisnje) jer je nedjelja pa ne znam kakav je tacan plan aktivnosti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.