FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pozz braco, znate li hoce li biti koreografija u utorak neka??
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sasistika je napisao/la:Svi mi bošnjaci trebamo makar svake treće godine posjetiti memorijalni centar Potočari.Potočari su Balkanska Meka,svetište našeg naroda,i činjenice koje nikad ne smijemo zaboraviti.

SREBRENICA nama Bošnjacim mora da bude OPOMENA! da znamo, da odemo i da vidimo to si upravu, ali nemojte pretjerivati i samim tim činit grijeh molim vas!
ps. ovo nije tema za dalju raspravu o tome ....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
@FrancescoTotti; puna podrska svemu sto si napisao!FrancescoTotti je napisao/la:sasistika je napisao/la:Svi mi bošnjaci trebamo makar svake treće godine posjetiti memorijalni centar Potočari.Potočari su Balkanska Meka,svetište našeg naroda,i činjenice koje nikad ne smijemo zaboraviti.kakvo ba svetište!? kakva Meka? Znaš li ti šta je sveto/svetinja, znaš li šta je Meka?
SREBRENICA nama Bošnjacim mora da bude OPOMENA! da znamo, da odemo i da vidimo to si upravu, ali nemojte pretjerivati i samim tim činit grijeh molim vas!
ps. ovo nije tema za dalju raspravu o tome ....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
YesHordasOdMalena je napisao/la:Pozz braco, znate li hoce li biti koreografija u utorak neka??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ma taj je neki sufija cim odmah svetiste pravi
...zezam se, svakako to nije tema o kojoj ovdje treba da pricamo, jeste sve ono zalosno ali ipak treba znati gdje o tome pisati, da se mi vratimo na nasu temu, ima li ovih insajdera da nas usreci nekim golmanom u ponedjeljak jer nam je to zadnji voz, ako ostanemo na ovoj dvojici onda me je jos vise strah Lecha

Pyro is not a crime !
I kako mi se čini Oštraković na golu utorak, što me baš i ne veseli !
U novi boj ...
Delac ce doci do ponedeljka abd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
5.000 euraKako smo saznali iz provjerenog izvora, Emmanuel je zahtijevao najprije 5.000 eura, potom je spustio cijenu na 4.000 eura mjesečno, što je nesrazmjerno njegovim (ne)kvalitetima, tako da su čelnici bordo tima odustali od njega.

Ti si opet šampion !
Eh taman da vidimo napreduju li momcine po pitanju dizajna dresova. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: Odg: FK Sarajevo
Za one koji nisu upratili, Tarik Hadžić se pridružio pripremama Bosne iz Visokog.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ja bas jedva cekam da vidim taj novi dres.. hoce li haad ostat pri ovoj ideji nesto 'tradicionalnijeg' dizajna ili ce nas bas iznenadit nekakvom modernom kombinacijom.
Ja licno bi volio da je ova druga opcija, bordo dres, bijeli sorc, bordo stucne ... jedva cekam ponedjeljak
Ja licno bi volio da je ova druga opcija, bordo dres, bijeli sorc, bordo stucne ... jedva cekam ponedjeljak

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- elbflorenz
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Handzic.hilmo je napisao/la:Za one koji nisu upratili, Tarik Hadžić se pridružio pripremama Bosne iz Visokog.

Zadnja izmjena: elbflorenz, dana/u 12 jul 2015, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nasi su svakako kombinovali i sa aktuelnom garniturom, nekad full bordo equip, nekad bordo dres i stucne, a sorc bijeli.FrancescoTotti je napisao/la:ja bas jedva cekam da vidim taj novi dres.. hoce li haad ostat pri ovoj ideji nesto 'tradicionalnijeg' dizajna ili ce nas bas iznenadit nekakvom modernom kombinacijom.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bas me zanima kakvi ce dresovi biti . Oni standardni nasi ili neki noviteti,fazoni
.. Sta vi mislite onako okvirno,cisto misljenje ? 

Ja sve nešta kontam u sebi, taman zadat se FM-a do sabaha, odspavat koji sat i ustati do konferencije kad ono tek nedjelja 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
ma meni licno ona kragna ubija citav dres, mora se ono popraviti inace ovi dresovi koji su i sad, pogotovo bordo su idealni
Pyro is not a crime !
Mislim kao oni sto su bili fol bijeli sa zutim ,na to ciljamuNbx je napisao/la:U kom smislu mislis "noviteti"?

Al onaj crni sa ljiljanima je strasan sto se tice trece garniture... da hoce neki remake tog dresa uradit..THEC je napisao/la:ma meni licno ona kragna ubija citav dres, mora se ono popraviti inace ovi dresovi koji su i sad, pogotovo bordo su idealni

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: badboy, Benko123, Bing [Bot], BordoArmy88, bordobijeli, brojjedan, Confiance, fks74, Fouzi1, Fudo, Galantni, Giuseppe1, Hamagara, HordeSaSjevera, Hoss, kanarinac, maho_sa, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco, Pitar6785, Posejdon, Proximic, r3m1, SamoDaKazeem, sassari, Serha, SilaMoc1946, stokastoka23, strucnjak9, tajsamja, TETRAPAK, THEC, Vrhbosnian i 314 gostiju.