BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Službeno: Eriksen u Tottenhamu, Ajaxu 13.5 mil. eura
Joj ove naše uprave kakvog igrača su ispustili, pa jbt 13.5mil. sića i oni se cjenkaju gore dole 2 miliona..
Joj ove naše uprave kakvog igrača su ispustili, pa jbt 13.5mil. sića i oni se cjenkaju gore dole 2 miliona..
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Borussia nije poslala ponudu za Eriksena...bio je on na tom sirom spisku i vjerovatno bi bio opcija da je propao transfer Mkhitaryana ali ponuda Ajaxu nikad nije poslana.raaymoon je napisao/la:Službeno: Eriksen u Tottenhamu, Ajaxu 13.5 mil. eura
Mogli su ga kupiti i pored Mikija jer je veliki talenat i bio bi odlična zamjena, prodaće ga tottenham za 50 mil.adnan24 je napisao/la:Borussia nije poslala ponudu za Eriksena...bio je on na tom sirom spisku i vjerovatno bi bio opcija da je propao transfer Mkhitaryana ali ponuda Ajaxu nikad nije poslana.raaymoon je napisao/la:Službeno: Eriksen u Tottenhamu, Ajaxu 13.5 mil. eura
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Pa mogli su ali ne znaci da sad Borussia treba dovesti svakog talenta koji ne kosta mnogo...uostalom ocigledno da je Auba bio zanimljiviji Kloppu jer se za istu cijenu odlucio za Gabonca.
Kaze Klopp kako je Boatengu poslao poruku "Schalke" i 8 upitnika... a da mu ovaj nije nista odgovorio. Kaze da ga je to nevjerovatno iznenadilo...a valjda mu je sin objelodanio tu vijest...
hehehheh
hehehheh
Stern des Südens
Prestanite više kukat za igračem koji vam se i ne bi idealno uklopio u sistem i ne dižite ga toliko u nebesa. Dobar jeste, ali da sad treba ga toliko dizat, to nikako.raaymoon je napisao/la:Službeno: Eriksen u Tottenhamu, Ajaxu 13.5 mil. eura
A zamjena on nikad ne bi mogao biti, pa lik je očigledno pun sebe. I neće lik u Leverkusen da igra LP, ali hoće u Totu za pare......

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Doktor je najjaci
Klopp poslao poruku Boatengu: Zašto Schalke?
Veliki je posao u završnici ljetnog prijelaznog roka napravio Schalke koji je iz Milana doveo ganskog reprezentativca Kevin-Princea Boatenga.
Transfer 26-godišnjeg veznjaka izazvao je prilično iznenađenje u Njemačkoj, a začuđen je i Jürgen Klopp, trener najomraženijeg Schalkeovog suparnika Borussije Dortmund.
"To je stvarno iznenađenje za mene", priznao je Klopp na konferenciji za novinare, a potom iz džepa izvukao mobitel i dodao:
"U 11.01 sam poslao poruku Boatengu: Zašto Schalke? S osam upitnika! Ali, ništa mi nije odgovorio."
U Kloppovoj poruci ipak nije bilo zločestoće, bila je to samo još jedna šala osebujnog stručnjaka.
"Boateng se nema čega sramiti. Sve je u redu", poručio je Klopp koji je trenirao Ganca u Borussiji Dortmund tokom šest mjeseci 2009. godine.
"Kevin je bio dobar dečko. Sve do petka ujutro", našalio se Klopp za kraj.

Klopp poslao poruku Boatengu: Zašto Schalke?
Veliki je posao u završnici ljetnog prijelaznog roka napravio Schalke koji je iz Milana doveo ganskog reprezentativca Kevin-Princea Boatenga.
Transfer 26-godišnjeg veznjaka izazvao je prilično iznenađenje u Njemačkoj, a začuđen je i Jürgen Klopp, trener najomraženijeg Schalkeovog suparnika Borussije Dortmund.
"To je stvarno iznenađenje za mene", priznao je Klopp na konferenciji za novinare, a potom iz džepa izvukao mobitel i dodao:
"U 11.01 sam poslao poruku Boatengu: Zašto Schalke? S osam upitnika! Ali, ništa mi nije odgovorio."
U Kloppovoj poruci ipak nije bilo zločestoće, bila je to samo još jedna šala osebujnog stručnjaka.
"Boateng se nema čega sramiti. Sve je u redu", poručio je Klopp koji je trenirao Ganca u Borussiji Dortmund tokom šest mjeseci 2009. godine.
"Kevin je bio dobar dečko. Sve do petka ujutro", našalio se Klopp za kraj.
Ja uopste ne zalim za Eriksenom, doveli smo mnogo boljeg igraca na toj poziciji kakvog je Klop trazio.Mana kod Eriksena je i to sto ne pokriva krila, a znamo svi dobro da Klop trazi univerzalce.Bice bolje prilike od njega sledece sezone pod uslovom da Klop trazi nekog krilnog igraca koji moze sve tri pozicije iza napadaca da pokriva.Trazio je Ajaks vise, ali kada su videli da je vrag odneo salu i kada se skoro niko ziv nije interesovao za Eriksena prihvatili su ponudu Totenhema.Totenhem uglavnom dovodi igrace za koje ne vlada veliki interes i dobro koriste tu poziciju i zato uzimaju igrace za smesnu sumu.Ne verujem da ce Eriksen vredeti ni 30 miliona, a Totenhem jedino kome moze da ga proda su klubovima van PL.Meni je ipak mnogo draze sto smo doveli Aubu nego njega, jer pokriva vise pozicija i on ce od sledece sezone biti prvi napadac.
Da smo kojim slucajem iz drugog sesira izvukli PSZ ili Juventus, a iz prvog bilo koju ekipu jacu od Arsenala, LE bi mi bila prihvatljiva solucija.Ovo je prava grupa da Borusija potvrdi svoju vrednost, da je posle grupne faze jos manje potcenjuje.A najbolji nacin ce biti ako se u ovoj grupi plasira u osminu-finala, jos bolje ako budu u prvi.Tako da necu biti puno razocaran ako budu drugi u grupi.Kod LE mi se ne svidja sto u februaru ce Dortmund igrati stalno ritmom cetvrtak/nedelja, sto bi znacilo da bi samo u mesecu februaru odigrali 8 utakmica sigurno.A vecina klubova ce se pre opredeliti da odmah ispadnu(kao Napoli prosle godine) kako bi izborili sto bolju utakmicu u ligi.U ovoj sezoni sam vise da se dogura do osmine finala LS pa cak i tada ispali, nego da vlada kod pojedinih igraca nezainteresovanost kada se bude igrala utakmica LE.Ipak je to skok sa konja na magarca.Moze vrlo lako da se desi da budu izjednaceni sa Bajernom i naravno da ce u toj situaciji dati prioritet ligaskim mecevima.
@effe_sa
+1
Da smo kojim slucajem iz drugog sesira izvukli PSZ ili Juventus, a iz prvog bilo koju ekipu jacu od Arsenala, LE bi mi bila prihvatljiva solucija.Ovo je prava grupa da Borusija potvrdi svoju vrednost, da je posle grupne faze jos manje potcenjuje.A najbolji nacin ce biti ako se u ovoj grupi plasira u osminu-finala, jos bolje ako budu u prvi.Tako da necu biti puno razocaran ako budu drugi u grupi.Kod LE mi se ne svidja sto u februaru ce Dortmund igrati stalno ritmom cetvrtak/nedelja, sto bi znacilo da bi samo u mesecu februaru odigrali 8 utakmica sigurno.A vecina klubova ce se pre opredeliti da odmah ispadnu(kao Napoli prosle godine) kako bi izborili sto bolju utakmicu u ligi.U ovoj sezoni sam vise da se dogura do osmine finala LS pa cak i tada ispali, nego da vlada kod pojedinih igraca nezainteresovanost kada se bude igrala utakmica LE.Ipak je to skok sa konja na magarca.Moze vrlo lako da se desi da budu izjednaceni sa Bajernom i naravno da ce u toj situaciji dati prioritet ligaskim mecevima.
@effe_sa
+1
- peppo_owen
- Kontakt:
Prodajem orginal dres BVB sezona 94/95,zainteresovani detaljnije informacije mogu dobiti na PP.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Ja zalim za Eriksenom, mali ce napravit karijeru, a tek pod klopom. Za svoje godine je dalje nego sto je ilkaj bio. Naravno ne umjesto mikija ili aube ali kao dodatno pojacanje. Tacno je da nemoze igrat krilo ali zato sve na sredini, gdje bi nam dobro doso jos jedan njegovog kalibra kako bi oslobodio gindogana za desetku
Znaci 6.Bender, 8.Sahin, 10.Gündogan, zamjene Kehl, Eriksen, Miki
13 miliona je sasvim povoljna cijena. Isto tako sjeo bi nam i Boateng za samo 12 mio. Ali izgleda da je bolji Kirch

13 miliona je sasvim povoljna cijena. Isto tako sjeo bi nam i Boateng za samo 12 mio. Ali izgleda da je bolji Kirch

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Blaszczykowski
- Kontakt:
sutra megavažna tekma u frankfurtu i najteži meč do sada. ne bi bilo loše pobjeći buyernu odmah na startu, pogotovo jer nam skupina cl neće dati vele prostora za kalkuliranje.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Gotze polako ali sigurno krenuo Sahinovim stopama kad je otisao u Real...karma je bas cudo.
Danas sam malo gledao Napoli,strasno nezgodna ekipa-napadacki potencijal ogroman.Pozitivna stvar je sto su danas bili kriminalni u odbrani pa im je i jedan Chievo stvorio dosta problema.U svakom slucaju ocekuje nas bas tezak mec u prvom kolu.
Danas sam malo gledao Napoli,strasno nezgodna ekipa-napadacki potencijal ogroman.Pozitivna stvar je sto su danas bili kriminalni u odbrani pa im je i jedan Chievo stvorio dosta problema.U svakom slucaju ocekuje nas bas tezak mec u prvom kolu.
Daleko najtezi...a bilo bi bas lijepo da jedini budemo na 4/4.Blaszczykowski je napisao/la:sutra megavažna tekma u frankfurtu i najteži meč do sada. ne bi bilo loše pobjeći buyernu odmah na startu, pogotovo jer nam skupina cl neće dati vele prostora za kalkuliranje.
Evo i sastava za sutra, naravno ako se moze vjerovati bild-u. Izgleda da klopp zeli rotirati, tako sto ce hofmann igrati umjesto grossonje a auba umjesto kube. Ne znam samo sto izbaci grossonju koji se vec navikao na tu poziciju, dok hofmann nije igrao tu nikako
bolje rjesenje bi mozda bio sokratis.
Nadam se da cemo osigurati tri boda, i preuzeti prvo mjesto, ovo nam je dobra prilika da bar malo pobjegnemo. Mada i frankfurt nije za odbaciti, iako do sad nisu imali dobar start u prvim utakmicama.

Nadam se da cemo osigurati tri boda, i preuzeti prvo mjesto, ovo nam je dobra prilika da bar malo pobjegnemo. Mada i frankfurt nije za odbaciti, iako do sad nisu imali dobar start u prvim utakmicama.

Ne verujem da ce Hofman igrati na toj poziciji kada imamo dva bolja resenja tu, jedina dilemu ce Klop tu imati koga tu da stavi:Groskrojca ili Sokratisa.Misljenja sam da ce izaci u istom sastavu kao i pre 7 dana, jedino ce umesto Kela uskociti Bender.Domacini ce igrati bez Junga zbog povrede i trebalo bi napadi Dortmunda da se baziraju vise na levoj strani, jer ko god tu da igra umesto Junga ima da duva promaja.
Promena u timu Napolija ima puno, pocevsi od trenera i formacije, do ove sezone su igrali 3-5-2.Mada slazem se sa tim da im je odbrana najslabiji deo tima, ali znace Benitez to da zatvori kada se budu igrali mecevi LS.
Promena u timu Napolija ima puno, pocevsi od trenera i formacije, do ove sezone su igrali 3-5-2.Mada slazem se sa tim da im je odbrana najslabiji deo tima, ali znace Benitez to da zatvori kada se budu igrali mecevi LS.
How yes noadnan24 je napisao/la:Gotze polako ali sigurno krenuo Sahinovim stopama kad je otisao u Real...karma je bas cudo.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hofman na beku? Nevjerujem, kevinu jest vrijeme za pauzu ali nevidim razloga pored sokratisa za neke eksperimente. Bild vjerovatno konta zato sto je klopp testiro Hofmana na prijateljskoj da ce tako igrat u BL.
Slazem se sa Duletom. Kuba mora startat, dok je Bender umjesto Kehla pod moranjem. Bit ce danas dosta trke i posla za odradit.
Slazem se sa Duletom. Kuba mora startat, dok je Bender umjesto Kehla pod moranjem. Bit ce danas dosta trke i posla za odradit.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Ma kakva god bude postava 3 boda su pod muss i vjerujem da ce tako biti!Nije bas ni iskljuceno da Hofmana stavi na beka,zadovoljan je njegovim igrama i vjerovatno hoce da mu da sansu od prve minute,mada bi ja tu najprije stavio Grka koji je itekako dobar na toj poziciji!Nije nemoguce i da Auba dobije sansu ispred Kube sto MOZDA ne bi bilo lose rjesenje za danas jer Frankfurt nece igrati bunker,a znamo kako se Auba snalazi u takvim tekmama!Doktor je tu da odluci,ja mu vjerujem!!!
Nego zuta braco,ako neko moze postaviti stream za danas,radim drugu,pa necu bas imati vremena da trazim...?Unaprijed hvala!
Nego zuta braco,ako neko moze postaviti stream za danas,radim drugu,pa necu bas imati vremena da trazim...?Unaprijed hvala!

http://firstrownow.eu/watch/204891/1/wa ... tmund.html" onclick="window.open(this.href);return false;smopiBVB je napisao/la:Ma kakva god bude postava 3 boda su pod muss i vjerujem da ce tako biti!Nije bas ni iskljuceno da Hofmana stavi na beka,zadovoljan je njegovim igrama i vjerovatno hoce da mu da sansu od prve minute,mada bi ja tu najprije stavio Grka koji je itekako dobar na toj poziciji!Nije nemoguce i da Auba dobije sansu ispred Kube sto MOZDA ne bi bilo lose rjesenje za danas jer Frankfurt nece igrati bunker,a znamo kako se Auba snalazi u takvim tekmama!Doktor je tu da odluci,ja mu vjerujem!!!
http://firstrownow.eu/watch/204891/2/wa ... tmund.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Saurman je napisao/la:How yes noadnan24 je napisao/la:Gotze polako ali sigurno krenuo Sahinovim stopama kad je otisao u Real...karma je bas cudo.

Ocekujem ga sljedece sezone pa posudbi u Braunschweigu da pokusa vratiti staru formu.
Hoffman na poziciji desnog beka-odavno vecu glupost nisam procitao...pa nije Klopp Guardiola

Kagawa ni na klupi Manchestera...samo vi bjezite iz BvB-a.

Intervju sa Reus-om:
http://www.bild.de/sport/fussball/marco ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Raduje se duelu sa Arsenalom jer mu je tamo svojevrsni uzor...Tomas Rosicky

adnan24 je napisao/la:Gotze polako ali sigurno krenuo Sahinovim stopama kad je otisao u Real...karma je bas cudo.
Daleko najtezi...a bilo bi bas lijepo da jedini budemo na 4/4.Blaszczykowski je napisao/la:sutra megavažna tekma u frankfurtu i najteži meč do sada. ne bi bilo loše pobjeći buyernu odmah na startu, pogotovo jer nam skupina cl neće dati vele prostora za kalkuliranje.

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.