FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ide treca poboljšana ponuda, ocekujem sa bude blizu 100 mil eura .
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Neuer nece biti spreman ni za pocetak lige, nevjerovatno kakav bolid
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Trebali su ga se riješiti davno, čim je napravio ono sranje. Ostaviti Nubela, ovog prodati ili dati nekome džaba nebitno. Ali kao što gledam i dalje će mu se ulizivati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Njega sad neces do 45te otjerati. Za mene je i dalje GOAT medju golmanima ali mi se strasno zgadio, volio bih da su ovu priliku iskoristili da se zamjeni on trajno, nije da ulazi u prajm.Bundesliga je napisao/la: ↑12 jul 2023, 14:52Trebali su ga se riješiti davno, čim je napravio ono sranje. Ostaviti Nubela, ovog prodati ili dati nekome džaba nebitno. Ali kao što gledam i dalje će mu se ulizivati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Covjek od rijeci.
Odbio vecu platu, samo da bi dosao u Bayern.
Jos da prokleti zidov popusti, pa da dobijemo napadaca za narednih 5 godina.
Odbio vecu platu, samo da bi dosao u Bayern.
Jos da prokleti zidov popusti, pa da dobijemo napadaca za narednih 5 godina.
-
- Kontakt:
Može u Hajduk.Bundesliga je napisao/la: ↑12 jul 2023, 14:52Trebali su ga se riješiti davno, čim je napravio ono sranje. Ostaviti Nubela, ovog prodati ili dati nekome džaba nebitno. Ali kao što gledam i dalje će mu se ulizivati.
Nouer je zaista postao problem u klubu,od svih tih gluposti koje pravio,do toga da zbog njega tesko.mozemo dovesti bilo kojeg golmana jer covjek mora da brani kad je zdrav.
Neznam sta bi s tim golmanom Valencie,da li je dogovoren ili je to bila samo prica
Neznam sta bi s tim golmanom Valencie,da li je dogovoren ili je to bila samo prica
-
- Kontakt:
Ma Goat je jašta, ali bih ga opet šutnuo zbog ovog odvratnog ponašanja. Idealna prilika da se zamijeni, ali džaba uprava pola radi dobar posao, pola radi gluposti.
I am not yet born; O hear me.
Nista, samo ga prate. Nece se niko dovoditi kad Sommer i Nubel nisu otisli. Sommer je pregovarao sa Interom ali oni cekaju da se dogovore Unitedom za Onanu, a Nubela haman niko ni nece.
Brate pratio sam Bayern prije Nouera,kao I Mullera I realno obadvojici je vrijeme polako da se pakuju koliko god ih volio,I koliko god uspjeha donineli klubu.
Realno I jedan I drugi koce klub na svojim pozicijama I jednostavno posebno na golu tesko je naci dobrog golmana Koji ce prihvatiti klupu.
Slicno je s Mullerom,od Musiale pa do nekih drugih igraca koje bi Monday klub doveo,ili dao priliku nekome is drugogg tima.
U svakom slucaju jedva cekam narednu sezonu akbd sa pravim napadacem,I Musialom kao jednim od glavnih igraca.
Pominje se posudba Tela Werderu,idealna stavr bi bila za njega da ide tamo.
Nadam se da ce biti bolja od prosle
Realno I jedan I drugi koce klub na svojim pozicijama I jednostavno posebno na golu tesko je naci dobrog golmana Koji ce prihvatiti klupu.
Slicno je s Mullerom,od Musiale pa do nekih drugih igraca koje bi Monday klub doveo,ili dao priliku nekome is drugogg tima.
U svakom slucaju jedva cekam narednu sezonu akbd sa pravim napadacem,I Musialom kao jednim od glavnih igraca.
Pominje se posudba Tela Werderu,idealna stavr bi bila za njega da ide tamo.
Nadam se da ce biti bolja od prosle
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Gruzijac je idealna zamjena za Neuera.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Bayern and Tottenham officials had a meeting in London today over Harry Kane. A 'high-ranking' delegation from Bayern sat at the negotiating table with Daniel Levy. There has been no breakthrough yet, but Bayern remain optimistic a deal would happen this summer
Both sides remained in contact after Bayern's last offer was rejected. Tottenham would only start considering offers from 100 million [@BILD]
Bayern and Tottenham had a conversation today and Bayern told Spurs in very clear terms that they have no intention to stop, they want Harry Kane and they will try again. Bayern tried to explore Daniel Levy's real conditions to sell Kane [@FabrizioRomano]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Znači delegacija Bayerna je već u Londonu na tajnom sastanku sa Levyem koji više nije tajan.
Možda se ubrzo dogovore jer kad su za 34godišnjeg Lewu uspjeli izvući 60 mil sad mogu taj novac proslijediti za Kanea i dodati još 50-60mil mislim da bi Levy bio zadovoljan.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hoce slijedece godine biti 70 miliona?Saurman je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:10Znači delegacija Bayerna je već u Londonu na tajnom sastanku sa Levyem koji više nije tajan.Možda se ubrzo dogovore jer kad su za 34godišnjeg Lewu uspjeli izvući 60 mil sad mogu taj novac proslijediti za Kanea i dodati još 50-60mil mislim da bi Levy bio zadovoljan.

Kakav lazov i kompleksas

Hoće ako ti želiš.Evander je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:15Hoce slijedece godine biti 70 miliona?Saurman je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:10Znači delegacija Bayerna je već u Londonu na tajnom sastanku sa Levyem koji više nije tajan.Možda se ubrzo dogovore jer kad su za 34godišnjeg Lewu uspjeli izvući 60 mil sad mogu taj novac proslijediti za Kanea i dodati još 50-60mil mislim da bi Levy bio zadovoljan.
![]()
Kakav lazov i kompleksas![]()
![]()
![]()
Fiksni iznos transfera 45 mil,5 mil ako se sa Barcelonom plasira u CL i 10 mil ako u Barceloni ostane najmanje godinu dana.Doviđenja i prijatno.

Bayern bosses left today's meeting with Daniel Levy with a 'very good feeling'. The feeling is that they're on a very good way. CEO Jan-Christian Dreesen and technical director Marco Neppe are leading the talks. Rummenigge acting in the background
Kyle Walker is leaning towards staying at Manchester City. Bayern are still awaiting Walker's answer to their offer, but are now increasingly skeptical
Contract talks between Bayern & Alphonso Davies remain at a standstill. The Canadian wants to stay at Bayern this summer & make a decision during next season. Real Madrid are interested. Departure next summer possible if no agreement w/Bayern is reached
Inter have approached Bayern for Yann Sommer. The goalkeeper is tempted by a move to Inter. Yassine Bounou and Giorgi Mamardashvili are considered as potential replacements for Sommer if he were to leave
Dayot Upamecano is not for sale this summer. Although he is not guaranteed a starting spot next season with de Ligt and Min-jae, Bayern believe in Upamecano's potential and will not listen to offers for him [@cfbayern, @altobelli13]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
HahahahSaurman je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:51Hoće ako ti želiš.Evander je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:15Hoce slijedece godine biti 70 miliona?Saurman je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:10Znači delegacija Bayerna je već u Londonu na tajnom sastanku sa Levyem koji više nije tajan.Možda se ubrzo dogovore jer kad su za 34godišnjeg Lewu uspjeli izvući 60 mil sad mogu taj novac proslijediti za Kanea i dodati još 50-60mil mislim da bi Levy bio zadovoljan.
![]()
Kakav lazov i kompleksas![]()
![]()
![]()
Fiksni iznos transfera 45 mil,5 mil ako se sa Barcelonom plasira u CL i 10 mil ako u Barceloni ostane najmanje godinu dana.Doviđenja i prijatno.![]()

Ako ce ti zivot biti ljepsi radi toga, onda bujrum pa i dalje valjaj ovakve gluposti

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 jul 2023, 06:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nasi trebaju prekinuti to s*anje u vezi Kane , mjesec dana se natezu!
Lik ce uskoro napuniti 30 godina , uso u zadnju godinu ugovora i trazi zidov za njega 100 miliona , plus bonusi 20.
Rumeni i debeli bi bili najveci debili da iskesiraju tu lovu.
Da je igracina jeste , ali sta poslije 3 sezone , traziti novog napadaca a vec si skrsio 120 miliona!
Nadam se da su pametni i oduststi od Kane , pa kad je Čupo zabio u bundeski od 19 tekmi 10 pogodaka i 2 asistencije , u ligi prvaka od 7 tekmi 4 pogodka , Kolo Muani bi preso tu cifru , bolje njega potpisati.
Mlad , imali bi napadaca narednih 10 godina , plus igra bundesligu i kostao bi manje.
Lik ce uskoro napuniti 30 godina , uso u zadnju godinu ugovora i trazi zidov za njega 100 miliona , plus bonusi 20.
Rumeni i debeli bi bili najveci debili da iskesiraju tu lovu.
Da je igracina jeste , ali sta poslije 3 sezone , traziti novog napadaca a vec si skrsio 120 miliona!
Nadam se da su pametni i oduststi od Kane , pa kad je Čupo zabio u bundeski od 19 tekmi 10 pogodaka i 2 asistencije , u ligi prvaka od 7 tekmi 4 pogodka , Kolo Muani bi preso tu cifru , bolje njega potpisati.
Mlad , imali bi napadaca narednih 10 godina , plus igra bundesligu i kostao bi manje.
Sa mnom se raspravlja lik koji je mene ubjeđivao da je Neymar plaćen 17 mil. 

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 5 gostiju.