Komentator mrtvi pitar, kakav Željovac, nema nakih kod nas.zrinja05 je napisao/la:Ma kad se onakve šanse promaše onda teško da se ne izgubi tekma.Nismo zaslužili da izgubimo ali eto,sami smo sebe pobjedili.Pezo-definitivno najlošija tekma od kada ga ja gledam![]()
.Sad Mara i ne izgleda tako loše
.
Komentator !?Čekao sam da završi tekma .Čovjek navijač Želje ,što je normala ,mora za nekoga navijati.Ali čovjek kao da nije čuo za internet.Pola podataka o igračima Zrinjskog je pogriješio.Pa bar je mogao upratiti tko je ušao a ko izašao ali nema veze bar sam mogao gledati i nasekirati se![]()
![]()
.Odoh se liječit , Ionako sam bolestan,još mi je falilo da vidim ovo.Uff, imali smo ih ali ebiga.Sad bi volio da ih u kupu dobijemo ali ako budu ovakvi pitari će ih izbaciti.
Stoja nije spreman i to je očito ali treba očitat bukvicu i Basari zbog nonšalancije ali i Deniju.Svaka mu čast na igri ali već je dobio dva crvena i kačio se sa trenerom.Ako Karačić kaže da sjedi na klupi ima da sjedi naklupi.Trener odgovara za svoje postupke upravi a on odgovara treneru.
Ivo Zlatić po meni novi Šunjić ali treba ga malo istrpit,za se zonu dvije dok malo skupi iskustva i očvrsne.
Đuka ,Đuka![]()
-ne mogu se otet dojmu da smo poveli da bi uzeli tri boda,ufff
![]()
.
Prvo cestitke na odlicnoj igri. Impresioniran sam Simeunovicem, mali je zvijer. Vama svaka cast na otvorenoj igri, mogli ste nam dati 2 jos gola da ste malo ozbiljniji bili i da Basara nije glumio Ronalda.zrinja05 je napisao/la:Ma kad se onakve šanse promaše onda teško da se ne izgubi tekma.Nismo zaslužili da izgubimo ali eto,sami smo sebe pobjedili.Pezo-definitivno najlošija tekma od kada ga ja gledam![]()
.Sad Mara i ne izgleda tako loše
.
Komentator !?Čekao sam da završi tekma .Čovjek navijač Želje ,što je normala ,mora za nekoga navijati.Ali čovjek kao da nije čuo za internet.Pola podataka o igračima Zrinjskog je pogriješio.Pa bar je mogao upratiti tko je ušao a ko izašao ali nema veze bar sam mogao gledati i nasekirati se![]()
![]()
.Odoh se liječit , Ionako sam bolestan,još mi je falilo da vidim ovo.Uff, imali smo ih ali ebiga.Sad bi volio da ih u kupu dobijemo ali ako budu ovakvi pitari će ih izbaciti.
Stoja nije spreman i to je očito ali treba očitat bukvicu i Basari zbog nonšalancije ali i Deniju.Svaka mu čast na igri ali već je dobio dva crvena i kačio se sa trenerom.Ako Karačić kaže da sjedi na klupi ima da sjedi naklupi.Trener odgovara za svoje postupke upravi a on odgovara treneru.
Ivo Zlatić po meni novi Šunjić ali treba ga malo istrpit,za se zonu dvije dok malo skupi iskustva i očvrsne.
Đuka ,Đuka![]()
-ne mogu se otet dojmu da smo poveli da bi uzeli tri boda,ufff
![]()
.
Kakva predaja ,evo sam si napisao rapored nam je ok.Kući ne bi trebali imati problema osim sa Širokim , ovi ostali su realno redovne mušterije.Leotar ne bi trebao biti problem a nadam se da će Slavija riješiti svoje probleme oko opstanka prije naše tekme jer onda će biti lakše.Ali treba ići tekmu po tekmu a valjda će negdje i nas sreća malo pogledat.Red je brate više.marioo8888 je napisao/la:Sta se ima reć ? šteta i ništa drugo,sve čestitke momcima na borbi,dali su 120 % sebe ali nažalost katastrofalne reakcije Peze su im donijele pobjedu,tužan sam zbog rezultata ali me itekako veseli prikazana igra jer smo ih u potpunosti nadigrali ali smo promašili previše prilika,ljudi nisu niti jednu jedinu priliku stvorili sve što su imali bilo je poklonjeno od nas,bili su bolji samo u prvih 10 minuta i to je to bilo od njih,skoro 60 % lopte 3-4 zicera sa naše strane odlična i otvorena igra ali ipak ništa,da je barem ostalo 1-1 i bod bi bio vrlo dobar ali niti ovako nije ništa izgubljeno sada imamo 2 kući Radnik-Borac 6 bodova se mora uzet obavezno onda se ide Slaviji pa dolazi Široki kući,Leotar vani i Čelik kući,možda malo pretjerano što ću sada reći ali ja tu očekujem svih 6 pobjeda,bilo kako bilo treba nastaviti igrat i nadat se doći će i njihov kiks,NEMA PREDAJE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.