HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 08 mar 2014, 16:08

Ne mogu vjerovati kakve golove primamo :oops: :oops: :oops: :oops:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 08 mar 2014, 16:10

A **** ti nesreću da ti ****..
Ovi nemaju udarac po golu cijelo poluvrijeme i onda OPET iz naše greške
oni 2 dodavanja i gol.
Kako nezasluženo,to je čudo!

A zašto se vi čudite što je vadio simeunovića?
Pa nije više mogao disat kak spada.
Htio ga je vaditi prije gola i već su predali sve sucu za izmjenu
tako da taj gol nije mogao ništa izmijeniti.

Treba nam deni i u kupu tako da je po meni to ok zamjena.
Samo što sam razočaran pristupom Basare,čovjek uđe i umjesto
da ganja ko navijen on laganicu bacio.
E momak,nećeš tako u prvu ekipu

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 08 mar 2014, 16:10

Ko vam je onaj degen u odbrani, **** sve svoje?

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 08 mar 2014, 16:12

a ovog komentatora isto nabijem na k....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 mar 2014, 16:12

Kakav je levat ovaj Pezo. :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 08 mar 2014, 16:12

Nisu zasluzili da izgubite, prijatno ste iznenadili sa igrom ali eto sreca je cudo. Ustvari ovaj vas levat

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 mar 2014, 16:17

Možemo li mi ikad dati gol u zadnjim minutama kao što ga često znamo primit.Hajde bože molim te vrati nam onaj gol kada nam je Štilić dao u 93 minuti pod BB.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 08 mar 2014, 16:19

Ma u qurac vise. Jbemti greske :evil: .
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 mar 2014, 16:25

Steta, mogli ste totalno zakomplicirat na vrhu.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 08 mar 2014, 16:28

Igraš jako dobru utakmicu, imaš na kraju više konkretnih prilika pogotovo
u prvom poluvremenu a izgubiš.
Ružan osjećaj.
Pezo je kriv za prvi gol i sukrivac za 2.gol jer je opet krenuo bezveze naprijed
i krivo dodao.
S time da se Radeljić bolje treba postaviti kod drugog gola, lopta
je putovala 40+m i on tu mora pokriti.

Ja sam rekao, 9 od 12 bi bilo odlično u prva 4 kola.
To je još uvijek dohvatljivo,samo treba Radnika i palog Borca riješiti.

Još za kraj, i Basara i Stojanović mi neuvjerljivi.
Basara se ne trudi dovoljno i sebičan je.
A Stojanović ima centar šuteve kao da ima 3 lijeve.

Kakva je situacija sa bekićem?
Jel on potpisao ugovor ili ne?
Treba malog dotjerat u red jer nam treba

Baske11
Kontakt:

Post Postao/la Baske11 » 08 mar 2014, 16:33

Dobro ste igrali ali ipak ARMIN HODŽIĆ :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 mar 2014, 16:36

Ma kad se onakve šanse promaše onda teško da se ne izgubi tekma.Nismo zaslužili da izgubimo ali eto,sami smo sebe pobjedili.Pezo-definitivno najlošija tekma od kada ga ja gledam :oops: :oops: .Sad Mara i ne izgleda tako loše :) .

Komentator !?Čekao sam da završi tekma .Čovjek navijač Želje ,što je normala ,mora za nekoga navijati.Ali čovjek kao da nije čuo za internet.Pola podataka o igračima Zrinjskog je pogriješio.Pa bar je mogao upratiti tko je ušao a ko izašao ali nema veze bar sam mogao gledati i nasekirati se :evil: :evil: :evil:.Odoh se liječit , Ionako sam bolestan,još mi je falilo da vidim ovo.Uff, imali smo ih ali ebiga.Sad bi volio da ih u kupu dobijemo ali ako budu ovakvi pitari će ih izbaciti.
Stoja nije spreman i to je očito ali treba očitat bukvicu i Basari zbog nonšalancije ali i Deniju.Svaka mu čast na igri ali već je dobio dva crvena i kačio se sa trenerom.Ako Karačić kaže da sjedi na klupi ima da sjedi naklupi.Trener odgovara za svoje postupke upravi a on odgovara treneru.
Ivo Zlatić po meni novi Šunjić ali treba ga malo istrpit,za se zonu dvije dok malo skupi iskustva i očvrsne.
Đuka ,Đuka :roll: :roll: -ne mogu se otet dojmu da smo poveli da bi uzeli tri boda,ufff :cry: :cry: .

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 08 mar 2014, 16:41

Slažem se više manje sa svime što si napisao zrinja05.

Treba sad fokus prebaciti na mladost i to probati odmah riješiti tamo kod njih.
Jer drugi će sigurno puno energije i truda izgubiti u kupu.
To je naša prednost jer će drugi baš zbog tog kupa početi padati.
Pogotovo Sarajevo i Željo. (osim ako neće biti nekih zakulisnih igara)

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 08 mar 2014, 16:44

vrlo nesretno ste izgubili na Grbavici. Zeljo malo bolji u prvom poluvremenu ali i vi ste prijetili. u drugom poluvremenu ste nadigrali Zelju imali par odlicni prilika, izjednacili i dalje imali sve u svojim nogama i onda potez utakmice Hodzica za 2-1 i to je to.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 08 mar 2014, 16:56

zrinja05 je napisao/la:Ma kad se onakve šanse promaše onda teško da se ne izgubi tekma.Nismo zaslužili da izgubimo ali eto,sami smo sebe pobjedili.Pezo-definitivno najlošija tekma od kada ga ja gledam :oops: :oops: .Sad Mara i ne izgleda tako loše :) .

Komentator !?Čekao sam da završi tekma .Čovjek navijač Želje ,što je normala ,mora za nekoga navijati.Ali čovjek kao da nije čuo za internet.Pola podataka o igračima Zrinjskog je pogriješio.Pa bar je mogao upratiti tko je ušao a ko izašao ali nema veze bar sam mogao gledati i nasekirati se :evil: :evil: :evil:.Odoh se liječit , Ionako sam bolestan,još mi je falilo da vidim ovo.Uff, imali smo ih ali ebiga.Sad bi volio da ih u kupu dobijemo ali ako budu ovakvi pitari će ih izbaciti.
Stoja nije spreman i to je očito ali treba očitat bukvicu i Basari zbog nonšalancije ali i Deniju.Svaka mu čast na igri ali već je dobio dva crvena i kačio se sa trenerom.Ako Karačić kaže da sjedi na klupi ima da sjedi naklupi.Trener odgovara za svoje postupke upravi a on odgovara treneru.
Ivo Zlatić po meni novi Šunjić ali treba ga malo istrpit,za se zonu dvije dok malo skupi iskustva i očvrsne.
Đuka ,Đuka :roll: :roll: -ne mogu se otet dojmu da smo poveli da bi uzeli tri boda,ufff :cry: :cry: .
Komentator mrtvi pitar, kakav Željovac, nema nakih kod nas.
Dobro ste odigrali ne pamtim kad je neko imo posjed lopte veći od Želje pogotovo na Grbavici.
Mi se zaista jedva krpimo sa ekipom. Evo opet nam igrača iznesoše. Nije neki igrač, ali nama je skoro jedan cijeli tim ili popvrijeđen ili bez prava nastupa tako da nam na nekim pozcijama igraju reserve rezervi :o
Mi samo možemo i moramo bolje jer gore ne može, ali objektivno teška nam je situacija.
Mi da nismo izginuli zbog povreda prvenstvo bi bilo odavno gotovo sa već deset bodova prednosti.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 08 mar 2014, 17:01

Sta se ima reć ? šteta i ništa drugo,sve čestitke momcima na borbi,dali su 120 % sebe ali nažalost katastrofalne reakcije Peze su im donijele pobjedu,tužan sam zbog rezultata ali me itekako veseli prikazana igra jer smo ih u potpunosti nadigrali ali smo promašili previše prilika,ljudi nisu niti jednu jedinu priliku stvorili sve što su imali bilo je poklonjeno od nas,bili su bolji samo u prvih 10 minuta i to je to bilo od njih,skoro 60 % lopte 3-4 zicera sa naše strane odlična i otvorena igra ali ipak ništa,da je barem ostalo 1-1 i bod bi bio vrlo dobar ali niti ovako nije ništa izgubljeno sada imamo 2 kući Radnik-Borac 6 bodova se mora uzet obavezno onda se ide Slaviji pa dolazi Široki kući,Leotar vani i Čelik kući,možda malo pretjerano što ću sada reći ali ja tu očekujem svih 6 pobjeda,bilo kako bilo treba nastaviti igrat i nadat se doći će i njihov kiks,NEMA PREDAJE !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 mar 2014, 17:01

Svaka vam cast.Tako se igra fudbal i da ste uzeli ja bi cestito jer niste picke.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 mar 2014, 17:02

zrinja05 je napisao/la:Ma kad se onakve šanse promaše onda teško da se ne izgubi tekma.Nismo zaslužili da izgubimo ali eto,sami smo sebe pobjedili.Pezo-definitivno najlošija tekma od kada ga ja gledam :oops: :oops: .Sad Mara i ne izgleda tako loše :) .

Prvo cestitke na odlicnoj igri. Impresioniran sam Simeunovicem, mali je zvijer. Vama svaka cast na otvorenoj igri, mogli ste nam dati 2 jos gola da ste malo ozbiljniji bili i da Basara nije glumio Ronalda. :mrgreen:

Eh za boldirano, covjek navija za Sarajevo, vjeruj mi da je isto tako grijesio kada su u pitanju igraci Zelje. :mrgreen:

Sve u svemu, lijepa utakmica po losem terenu. Vama svaka cast na igri, zasluzujete da budete u samom vrhu definitivno i imate velike sanse da svakoga dobijete. Karacic je ovo lijepo poslozio..

Nama je i previse igraca povrijedjeno.
Sport je lijek za tijelo i duh.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 08 mar 2014, 17:05

neznam stvarno sta da kazem osim da smo odigrali jako dobru utakmicu,ali izgubili smo zbog svojih gresaka.prvi gol pezin,iako nakon one sanse koju smo promasili prije pezine greske nemoze se ocekivati da na grbavici zeljo to ne kazni.nemamo srece ove sezone definitivno ali mislim da su i do nas neke stvari,basara je morao ono dodati nikolicu.nista,idemo se boriti za europu iako kada vidim kako ostali kiksaju ni titula nije daleko ali zeljo i kad igra lose dobija stoga mislim da tu nemozemo puno napraviti

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 mar 2014, 17:08

marioo8888 je napisao/la:Sta se ima reć ? šteta i ništa drugo,sve čestitke momcima na borbi,dali su 120 % sebe ali nažalost katastrofalne reakcije Peze su im donijele pobjedu,tužan sam zbog rezultata ali me itekako veseli prikazana igra jer smo ih u potpunosti nadigrali ali smo promašili previše prilika,ljudi nisu niti jednu jedinu priliku stvorili sve što su imali bilo je poklonjeno od nas,bili su bolji samo u prvih 10 minuta i to je to bilo od njih,skoro 60 % lopte 3-4 zicera sa naše strane odlična i otvorena igra ali ipak ništa,da je barem ostalo 1-1 i bod bi bio vrlo dobar ali niti ovako nije ništa izgubljeno sada imamo 2 kući Radnik-Borac 6 bodova se mora uzet obavezno onda se ide Slaviji pa dolazi Široki kući,Leotar vani i Čelik kući,možda malo pretjerano što ću sada reći ali ja tu očekujem svih 6 pobjeda,bilo kako bilo treba nastaviti igrat i nadat se doći će i njihov kiks,NEMA PREDAJE !
Kakva predaja ,evo sam si napisao rapored nam je ok.Kući ne bi trebali imati problema osim sa Širokim , ovi ostali su realno redovne mušterije.Leotar ne bi trebao biti problem a nadam se da će Slavija riješiti svoje probleme oko opstanka prije naše tekme jer onda će biti lakše.Ali treba ići tekmu po tekmu a valjda će negdje i nas sreća malo pogledat.Red je brate više.
Pezo jest krivac ali sam siguran da će zapeti duplo više da se iskupi.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.