Petokraka moze ali kad osvojimo 10. titulukogmagie46 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 20:11Da se ne svadjamo, najbolje odraditi grb sa ljiljanom i iznad njega petokraka.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Petokraka moze ali kad osvojimo 10. titulukogmagie46 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 20:11Da se ne svadjamo, najbolje odraditi grb sa ljiljanom i iznad njega petokraka.
Teško je neko "jače"ime dovesti u ovu našu ligu.
Ma ok je za sad, bar na papiru. Vidjet ćemo u praksi, od svih dolazaka jedino je Matanović redovno igrao, tako da od njega očekujem da skoro pa momentalno pokaže znanje(ako ga ima) i da se istakne sa dobrom formom. Za ove ostale mislim da će dobijati šansu sa klupe i pokušati se izboriti za mjesto u prvih 11.
Vala nije, zadrzali ekipu, dovesti mozda kakvog stopera jos i to je to. Dosta vise gomilanja pretplacenih igraca, ne znam kako vas to lozi i dalje, nekakve satro zvijezde, jedini ispravan put je ovaj sto trenutno radimo i garant je titula do godine aBd.
Za izboriti Evropu je ok sastav, olakšavajuca okolnost je sto su ovi ispod 4 mjesta uglavnom živi očaj. Vjerovatno naši misle na ljeto nadograditi tim sa jos par pojačanja.
Ne ide bez Mustafica, barem dok je u formi.Lucas je napisao/la: ↑12 jan 2024, 23:23Za izboriti Evropu je ok sastav, olakšavajuca okolnost je sto su ovi ispod 4 mjesta uglavnom živi očaj. Vjerovatno naši misle na ljeto nadograditi tim sa jos par pojačanja.
Rogic/Iliev, Beganovic, Anicic, Đuričković, Radovic, Matanovic, Krdžalić, Juraldžija, Hasic, Ziljkić i Renan. To je otprilike to.
Ma okej rekli su odma da nece puno mijenjati sto je i logicno.Nema zvucni pojacanja i bombi ali doveli su se kvalitetni igraci sa velikim potencijalom i mogucnosti zarade.Mislim da je Simon i istakao da kod njega imena nikad ne igraju.A po dolascima u ova 2 roka ocito ga ne zanimaju igraci preko 30 godina.Pojacao se vezni red koji su smatrali najslabijim i dovela se zamjena za Sahinovica.Sto se tice pojacanja
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijelisampion, bosnas_, InatSilniBosanski, MaroonBjelave, Sazg, TETRAPAK i 72 gosta.