tornado2009 je napisao/la:Ovde netko misli da će se igrat fudbala sa Arsenalom ko Realom i sitijem.![]()
payback možete dobit samo po ušima još jednom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
tornado2009 je napisao/la:Ovde netko misli da će se igrat fudbala sa Arsenalom ko Realom i sitijem.![]()
payback možete dobit samo po ušima još jednom
secer je napisao/la:yebo majku, gledam ovo izvlacenje i cekam, i cekam, i cekam, i nikad docekat da na red dodju ove nizerazredne ekipe iz treceg i cetvrtog sesira.
Prva tekma je 18.9., srijeda protiv napolija na san paolo stadionuvopi je napisao/la:Kad je tacno prva utakmica?
Jedina ekipa koja do sada ima sve pobjede u ligi. Ayew,Gignac (do sada inace 4 suta 3 gola),Cheryou,Valbuena i jos par nigera. Solidna ekipica, mogla bi biti kamen spoticanja al sumnjam za vas, prije za Arsenal.raaymoon je napisao/la:Ma i ja mislim da ćemo proći grupnu na prvom mjestu, jer realno najjači smo u grupi, i jedva čekam prvu tekmu, samo šteta što neće biti Gundogana? Znali neko kad se vraća Gundo, 4 sedmice? Sa Arsenalom i Marsejom idu osveteNema se šta puno pričati samo ući u sve utakmice sa maksimalnom ozbiljnošću i rezultati su tu. Arsenal u velikoj krizi ne mogu nikog dobit u PL. Marsej neka sredina Francuske ništa posebno, Napoli se dobro pojačao al nije to to, talijanska liga i nije nešto posebno da tako kažem. Al eto vidjećemo za 3 sedmice prva tekma u Italiji očekujem pobjedu bilo kakvu samo nek je pobjeda, tu kad bismo pobijedili dobili bi puno. I samo da ne bude nekih povreda, brine me ovo za Gundogana, jer on nam fakat donosi neku sigurnost na sredini sa Benderom. Al ako Sahin bude sav svoj može ga dobro zamijeniti, a Gundu vratiti poslije Napolija i biće to ok.. Eto momci u nedelju u 17:00h ja mislim u goste u Frankfurt što se mene tiče bez većih problema po 3 boda. Cheers
Ko ceka, taj i doceka.secer je napisao/la:yebo majku, gledam ovo izvlacenje i cekam, i cekam, i cekam,
pa niste vi jedini mali klub, ili?smopiBVB je napisao/la:Al si ipak cekao da vidis gdje cemo...
amra il pelegrini, pitanje je sad.smopiBVB je napisao/la:Nego cuvajte vi bulju od Dzeksona,ona Amra mu ocigledno cuda radi
Vala nek se i mi oko nečega složimo.Lokos19 je napisao/la:Slazem se sa Kubom, bit ce ovo zahebano praooo... Neznam zasto vecina misli da smo vec prosli? Uz to imamo nezgodan raspored. Dvije na strani, jedna kuci i to protiv marseilla koji ce doci igrat kontre. Zadnju, vjerovatno odlucujucu, igramo na strani.
Jok, samo uvazavam volju vecine da se protiv Watzkea nesm'je ni'jena, da me opet nebi ko optuzio da ćeram raju sa forumaBlaszczykowski je napisao/la:A vidim da si se i oko Watzkea primirio, pogotovo kad se vratio na forum kolega sa Joacimom u avataru i riječi "manijak" u nicku. Znači, okrećemo te na pravi put.
Sigurno ne zele da imaju istu situaciju kao sa gotzeom, a i vec pregovaraju oko produzenja ugovora sa hofmann-om, sto nebi trebalo predstavljati problem, ali ovaj put bez klauzula nadam se.Lokos19 je napisao/la:Jos jedan od bisera je povecanje plate Hofmanu bez produzenja ugovora koji istice 2015. O gindoganu da i nepricamo ... Al rekoh da necemo vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.