Ode Jusić izgleda u Vitez, hvala mu za ove godine koje je igro u našem klubu.astra1922 je napisao/la:sad malo ozbiljekuntic je u gradu.sada se ocekuju vjerovatno neke vijesti.neznam koliko ce ostati ali vjerovatno je tu radi razgovora sa nekim igracima
DINO MEHMEDA MUJKIC , na golumaksi je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Kvota je napisao/la:astra1922 je napisao/la:combe spic oooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jusic je komotno mogao igrati ovu sezonu, nije mi jasno da je Kuntic toliko forsirao Bogdanovica a Jusicu je davao minimalnu minutazu, ako znamo da je prosle sezone odigrao skoro sve utakmice.Da je bar mijenjai i odmarao po dvije utamice njega , bogdanovica i moranjkica svi bi se vise i trudili i bili fizicki spremniji.astra1922 je napisao/la:neki dan citam da je jusic odbio sporazumni raskid ugovora.hoce da ostane do isteka ugovora na ljeto i onda da ide.vjeruje da moze izboriti mjesto prvotimca...ako ide sretno mu i hvala mu za sve sto je ucinio za nas.mislim da je on igrac koji je odigrao najvise utakmica za nas klub
Jusić je imo ugovor do ljeta i htio je ostat ali direktor nije bio zato da ostane vjerovatno imaju zamjenu koja će se pojavit ovi danammmirza je napisao/la:Jusic je komotno mogao igrati ovu sezonu, nije mi jasno da je Kuntic toliko forsirao Bogdanovica a Jusicu je davao minimalnu minutazu, ako znamo da je prosle sezone odigrao skoro sve utakmice.Da je bar mijenjai i odmarao po dvije utamice njega , bogdanovica i moranjkica svi bi se vise i trudili i bili fizicki spremniji.astra1922 je napisao/la:neki dan citam da je jusic odbio sporazumni raskid ugovora.hoce da ostane do isteka ugovora na ljeto i onda da ide.vjeruje da moze izboriti mjesto prvotimca...ako ide sretno mu i hvala mu za sve sto je ucinio za nas.mislim da je on igrac koji je odigrao najvise utakmica za nas klub![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda mi svi neznamo nista o taktici a Kuntic je TITO VILLANOVA
Mislim da grijesis jer Moranjkic je morao da pokriva mnoge rupe u odbrani a to je naravno nemoguce jer su po meni igraci srede slabo odradjivali svoj dio posla a u tome svemo normalne su greske!A drugi razlog je postavka na terenu 3-5-2 veoma ofanzivna sto znaci vise trke !sloboda je napisao/la:Koliko sam ja gledao vas najlosiji igrac u odbrani je moranjkic ove sezone dosta slab dosta kikseva a niko ga ne spominje moraju se slomiti kola na nekom to je jusic onaj ko nema ledja taj je donji.Po meni capljic idealno rijesenje ima mangupski stav autoritativan i sto je najvaznije zna ovu ligu .
Bravo astra,pa cijelu polu sezonu pisem o tome.Svi su krivi za lose rezultate osim glavnih krivaca.U glavne krivce toliko uloženo i sada se zbog njihovih nesposobnosti tolika sredstva moraju uložiti u kvalitetna pojačanja da bi koliko toliko popravili los učinak,tj.opstanak u PL.Pa ljudi,molim vas,na postojeći kostur ekipe ako dovedu iskusne-provjerene igrače,bilo koji trener s nase općine će ostvariti rezultate koje će ostvariti ova dva anti trenera.astra1922 je napisao/la:ma nas ce kuntic unistit i sledecu polusezonu.nije mi jasno kako nurdo i fadil trpe i pestalica i kuntica.pa nije nurdo budala valjda da ne vidi da su i pestalic i kuntic glavni krivci za sramotan plasman na tabeli..a samo njih dvojica opterecuju vise od pola budzeta za igracki kadar.bojim se da cemo nayebati i sledecu polusezonu..svugdje u svijetu nakon losih rezultata trener podnese ostavku ili dobije otkaz samo kod nas se otjeruju igraci koji nisu krivi i placaju ceh za nekog drugog
Došli po platu plata bila ide Nova Godinaastra1922 je napisao/la:sad malo ozbiljekuntic je u gradu.sada se ocekuju vjerovatno neke vijesti.neznam koliko ce ostati ali vjerovatno je tu radi razgovora sa nekim igracima
Imat će već u prvom kolu adekvatan ispit na Banji.Ako ne pobijede Borac Kuntić sam sebe treba nogirat odakle je dosao.Jednostavno mu sansu protiv Goska ne treba dati.Mada,kakvi su nasi bili do sada,imam osjećaj da bi mu sansu davali do zadnjeg kola......ma boli njega racku,njemu je dobro,ne sekira se on ko mi.....koliko god se uspije zadrzati dobro će mu doći...jadnoastra1922 je napisao/la:vjerovao sam u njih ali mislim da sam se prevario. al eto valjda nurdo zna sta radi i valjda ima oci.
meni je najzalosnije sto nas klub ,kao jedan rijedak primjer u nasoj ligi koji ima sve uslove da normalno funkcionise,nemoze ostvariti bolje rezultate.imamo redovne plate sve uslove za rad a nemozemo normalno funkcionisati..da se razumijemo niko od nas ne trazi titulu pa ni evropa nije imperativ.ali zar se nije moglo sa ovakvim uslovima bar 8 zavrsit i uigrati ekipu za sledecu sezonu.pa mi cemo sada rastjerati 10 igraca i dovest deset od toga dva poznata i 8 nepoznatih i opet cemo biti na istom.al neka nas guze kad smo ovce,svijet nema sta jesti a mi dajemo pare ljudima koji nas muzu i uce se u nasem klubu
Moguće je da je zbog plate,eno Halil sa trojicom,meni nepoznatih u sopingu u Belamionix.Zmajjj je napisao/la:Došli po platu plata bila ide Nova Godinaastra1922 je napisao/la:sad malo ozbiljekuntic je u gradu.sada se ocekuju vjerovatno neke vijesti.neznam koliko ce ostati ali vjerovatno je tu radi razgovora sa nekim igracima
Slažem se sa tobom, nije Kuntić kriv što je zalutozvijezdica je napisao/la:Čudne se stvari dešavaju u našoj Zvijezdi. Za loše rezultate uvijek su krivi igrači, a nikad direktor ili sef stručnog štaba. Na kraju svake polusezone se izaberu igrači koji su po njihovim kriterijima "zaslužni" za loše rezultate. A onda se desi neki čudni obrat. Npr. Brković je bio toliko loš u Zvijezdi da je na silu otjeran, a onda taj isti Brković postaje oslonac i najstandardniji igrač Čelika. Vasilić je pravio toliko kikseva u odbrani Zvijezde da to direktor ili sef stručnog štaba, a i uprava nisu više mogli izdržati. Nakon protjerivanja taj isti Vasilić je postao standardni odbrambeni igrač šampiona BiH i igrač na koga se može računati.
Iste stavari se izgleda danas događaju sa Mašićem i Jusićem. Dva igrača Zvijezde o čijim nogometnim kvalitetama je uvijek dozvoljeno raspravljati, nekima su super igrači a nekima su osrednje kvalitete, ali postoji jedna stvar za koju znaju svi iskreni navijači Zvijezde, a to je da su izuzetno pošteni ljudi i da su na svakoj utakmici dali svoj maksimum i do zadnjeg atoma snage dali sve od sebe da utakmicu odigraju borbeno i hrabro kako bi postigli najbolji rezultat. Da ih ne bi zadesila sudbina Vece i Brke predlažem Upravi da iz Zvijezde isteraju, ne njih dvojicu, nego Kuntića, jer on je jedini krivac zašto Zvijezda ima najgori rezultat u 5 godina takmičenja u Premijer ligi BiH.
hebalo majku koliko su standardni, dobro brkovic jest al isto tako i navijaci mole za dan kad ce on otic, pa posjecutel vi kad forum zelje i celika, veco igra samo kad je neki stoper ozlijedjen, brka zadnju sezonu kod nas od 70 min nije mogo hodat po terenu a takav je i danas, gledam kad smo igrali sa celikom drugo poluvrijeme seta po terenu i nije ga kuntic i pestalic otjerali vec cvitkusicZmajjj je napisao/la:Slažem se sa tobom, nije Kuntić kriv što je zalutozvijezdica je napisao/la:Čudne se stvari dešavaju u našoj Zvijezdi. Za loše rezultate uvijek su krivi igrači, a nikad direktor ili sef stručnog štaba. Na kraju svake polusezone se izaberu igrači koji su po njihovim kriterijima "zaslužni" za loše rezultate. A onda se desi neki čudni obrat. Npr. Brković je bio toliko loš u Zvijezdi da je na silu otjeran, a onda taj isti Brković postaje oslonac i najstandardniji igrač Čelika. Vasilić je pravio toliko kikseva u odbrani Zvijezde da to direktor ili sef stručnog štaba, a i uprava nisu više mogli izdržati. Nakon protjerivanja taj isti Vasilić je postao standardni odbrambeni igrač šampiona BiH i igrač na koga se može računati.
Iste stavari se izgleda danas događaju sa Mašićem i Jusićem. Dva igrača Zvijezde o čijim nogometnim kvalitetama je uvijek dozvoljeno raspravljati, nekima su super igrači a nekima su osrednje kvalitete, ali postoji jedna stvar za koju znaju svi iskreni navijači Zvijezde, a to je da su izuzetno pošteni ljudi i da su na svakoj utakmici dali svoj maksimum i do zadnjeg atoma snage dali sve od sebe da utakmicu odigraju borbeno i hrabro kako bi postigli najbolji rezultat. Da ih ne bi zadesila sudbina Vece i Brke predlažem Upravi da iz Zvijezde isteraju, ne njih dvojicu, nego Kuntića, jer on je jedini krivac zašto Zvijezda ima najgori rezultat u 5 godina takmičenja u Premijer ligi BiH.ne kažu đaba... imala majka dva sina jedan bio pametan a drugi bio golman....Mustafa direktor je potjero Jusića i Mašića, za Mašićem koji je ostavljo srce na terenu je trener zaplako ali Mustafina je zdnja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.