Po meni je Pjanic trenutno miljama ispred Misketa...ALI, aBd ako se plasiramo na prvenstvo, zasluzio je da bude pozvan

zar ne?[/quote]
Ja bih Misketa zvao u svakom slučaju ..smatram da on mora biti u repki. Neka bude na klupi. Jedna njegova lopta riješava tekmu. Ako se ne plasiramo na SP, kladim se da ćemo se udarat' u dupe i pričati koliko nam je Miske falio. Sve to, ako ga Pape ne bude zvao do kraja kvalifikacija.[/quote]
U poptunosti se slazem...Miske je bitan za repku, ako nista na klupu, ali opet znamo kako je Miske prije reagovao kad je bio na klupi pa pocele neke grupice unutar repke protiv Susica, pokvarila se atmosfera unutar repke itd. Ja opet kazem, niko nije iznad repke i podrzavam Susica, ali su mi smijesni ljudi, a ima ih dosta, citam po forumima, koji kazu da Miske treba da bude u prvih 11 protiv Grcke..pa kako ce biti kad ne igra uopste? Zadnju tekmu odigrao protiv Alzira...smijesno...nek igra malo u Kini, skine kila...ali mislim da on nema motiva vise, samim tim sto je izabrao pare i otisao u Kinu
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”