FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Oko ovog ne treba više trošiti prostora razlike su koncepcijske prirode i mnogo su dublje a ovo oko saveza je samo vrh brijega. Ja vam govorim otprilike zašto je takav stav da uđete u rezon i da se pokušate staviti na poziciju druge strane ne samo oko ovoga nego i inače. I kroz par prošlih postova sam pojasnio mnogi ne čitaju, ili pročitaju posljednji i onda lupaju. Rekao sam sve oko ovog i neću da se ponavljam.
- Principatus
- Kontakt:
Ne nisam mislio tebe sa tim i apsolutno se slazem.elSaik je napisao/la:@Principatus - naravno da obični ljudi ne odlučuju i da danas sutra niti mene niti Dejana niti tebe neće niko ništa pitati, ali ako iz Uprave Borca izjave kako im je bitnija funkcija člana predsjedništva od toga da na ljeto Borac igra sa Napolijem, onda se ja kao običan čovjek moram potruditi da upitam navijače tog istog Borca zašto šutke prihvataju ili, još gore, odobravaju i podržavaju takve izjave. Pa zamisli da sutra Žujo ispred Želje na press konferenciji izjavi "ako Željo treba žrtvovati nastupe u Europi da bismo mogli sačuvati tročlano predsjedništvo, jer je to u interesu našeg naroda, onda neka bude tako", pa prvi bi navijači Želje bili ti koji bi ga prozvali i tražili da napusti Klub. Istu takvu svijest očekujem i od navijača Borca, ali očito da iste manjka u dobroj mjeri. Jednom iskrenom navijaču bi vodilja u životu trebao biti samo interes njegovog kluba, a nikako saveza, članova saveza i drugih guzonja koji rade isključivo u svom interesu a nikako u interesu klubova.
Nego mislim one vise agresivnije nabacaje. Nekad nije problem u tome sta se kaze, nego na koji nacin je receno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ja iskreno neznam zasto bi smetala liga rs,ili kup-rs,pa moze i repka rs al normalno d aigra NE zvanicne tekme zasto ne..igrajte s pokrajinama nekim meni to ne smeta.Isto vidim dosta vas iz rs-a misli ako bud ejedan predsjednik bosnjaci c dominirati..meni je to bas beze nek bude srbin al ne ceko ili neki anonimus nek bude bajevic,vidakovic,ima srba extra fudbalera tu nema zbora..pa nek se od uefa i kamp neki pravi u rs-u i to je fer..do sada je bilo u orasju i sada ce u zenici mislim..nama ba raja neki delegati iz rs-a ili federacije sto su prije rata igrali lokalne lige uređuju kako sta..slucajno znam jednog takvog delegata iz federacije i on mi prica kako je posljednji put delegatoi iz rs-a svi ama bas svi su glasali protiv a veze nemaju zasto,dobili naređenje i tako im je..ja uopšte nevbranim ove moje lopove iz federacije al cinjenica je da su bosnjaci glasali za statut i hrvati nisu svi--kazu dan prije svi i hrvati zele kasnije dosao onaj iz sirokog sekretar i poslije sastanak niko nije smio glasati za statut..to je sve neka politika gdje mi obicna raja ispastamo. i navijaci borca.zelje fks,celika..da hoce neka legenda koja svima odgovara spominjete barabareza pa ond a se priajvi 99% bi ovi iz rs-a bili protiv,ja bih najvise volio srbina al neka brate legendu Bh!!pa eto vam i savez
Kako je fino vidjeti kad se diskutuje bez vrijedjanja po nacionalnoj osnovi itd.Ovo jesu vruce teme ali su neophodne i ticu se buducnosti sve jednog kluba u BiH.
Kako bih rado zelio da vidim npr.jednog Borca ili Zelju,ili moje Sarajevo ovde u HollAND na gostovanju,nije vazno protiv koga da igraju,fino narucim salove i odvedem djecu na utakmicu...
Ocekujem Banjalucane i Sarajlije u Europi,nije vazno ako budu igrali u Njemackoj,Belgiji ili Holland,dolazim da bodrim sve nase klubove...
Ali ljudi zasto moramo biti mimo svijeta,zasto tri predsjednika,tri poglavice plemena..pa to nema nigdje..cak i u onim bananama republikama,hebo vas patak vas,ako je to buducnost onda smo pravi levati i cirkusanti.
Kako bih rado zelio da vidim npr.jednog Borca ili Zelju,ili moje Sarajevo ovde u HollAND na gostovanju,nije vazno protiv koga da igraju,fino narucim salove i odvedem djecu na utakmicu...
Ocekujem Banjalucane i Sarajlije u Europi,nije vazno ako budu igrali u Njemackoj,Belgiji ili Holland,dolazim da bodrim sve nase klubove...
Ali ljudi zasto moramo biti mimo svijeta,zasto tri predsjednika,tri poglavice plemena..pa to nema nigdje..cak i u onim bananama republikama,hebo vas patak vas,ako je to buducnost onda smo pravi levati i cirkusanti.

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Samo da cestitam Krajisniku.Svaka cast jarane kad razmisljas za dobrobit BH fudbala,a nisu ti bitne neke nacionalisticke zajebancije.Shvatas situaciju i govoris realno.Jos jednom SVAKA CAST ,da je takvih vise bili bi velesila.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ovo je odlično rezonovanje.sedra je napisao/la:Kako je fino vidjeti kad se diskutuje bez vrijedjanja po nacionalnoj osnovi itd.Ovo jesu vruce teme ali su neophodne i ticu se buducnosti sve jednog kluba u BiH.
Pametno i kulturno.Svaka cast!Principatus je napisao/la:Mislim da moderatori mogu procitati zadnje 2-3 stranice i vidjeti, da nije bilo provokacije, nego veoma dobre rasprave. I vidjet ce kako si se ti "ponasao". A sto se tice "tvoje" teme, mozda kad zakupis forum.
Ali...nije bitno.
Sto se tice Borca,u aprilu dolazim u BiH.Moram pogledati bar jednu utakmicu.
Kakav je raspored Borca u aprilu,zna li neko? 16 aprila sam dole(ako sve bude ok)
Pamet u glavu momci,manite se politike.Jos malo pa sam u Krajiniiii!!!!
Pogledaj na sajtu FSBiH, imaš cijeli raspored.
Hvala Dejane!Dejan, BL je napisao/la:Ovo je odlično rezonovanje.sedra je napisao/la:Kako je fino vidjeti kad se diskutuje bez vrijedjanja po nacionalnoj osnovi itd.Ovo jesu vruce teme ali su neophodne i ticu se buducnosti sve jednog kluba u BiH.
Iskreno i bez uvrede cu sad da navedem jednu cinjenicu koja je vise nego tacna i tice se 80% navijaca Borca, tzv. Lesinara!!!
Kako ocekivati da tih 80% navijaca Borca tzv. Lesinara stande i kaze necemo to tako nama je Borac isped vaseg presjednistva kad vec spominjanih 80% navijaca Borca ustvari nisu navijaci Borca nego im je Borac rezervni klub a oni navijaju za C. Zvezdu ili Partizan. Ja konkretno znam momka koji je u grupi Lesinari redovan je na tekmama ide i na gostovanja ali bukvalno momak navija za Partizan, koristi njihovu sliku za fb, msn i slicne stvari, pricam o momku kojeg znam preko neta samo, također u raspravi posto igram takvu igru gdje nas ima sa svih djelvoa Balkana nikad ne vodi raspravu o Borcu samo o Partizanu i slicno, bukvalno za njega je Borac furka, a siguran sam da nije jedini i da je velika vecina upravo ovakva. Casti izuzecima!!! I sami znate da je ovo ovakvo i mislim da u takvom okruzenju ne mozemo ni ocekivati nista bolje!
Kako ocekivati da tih 80% navijaca Borca tzv. Lesinara stande i kaze necemo to tako nama je Borac isped vaseg presjednistva kad vec spominjanih 80% navijaca Borca ustvari nisu navijaci Borca nego im je Borac rezervni klub a oni navijaju za C. Zvezdu ili Partizan. Ja konkretno znam momka koji je u grupi Lesinari redovan je na tekmama ide i na gostovanja ali bukvalno momak navija za Partizan, koristi njihovu sliku za fb, msn i slicne stvari, pricam o momku kojeg znam preko neta samo, također u raspravi posto igram takvu igru gdje nas ima sa svih djelvoa Balkana nikad ne vodi raspravu o Borcu samo o Partizanu i slicno, bukvalno za njega je Borac furka, a siguran sam da nije jedini i da je velika vecina upravo ovakva. Casti izuzecima!!! I sami znate da je ovo ovakvo i mislim da u takvom okruzenju ne mozemo ni ocekivati nista bolje!
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Jarane u pitanju je jedan momak a to je tako bilo prije nekih 6 godina i vise sada toga nemaamertiger je napisao/la:Iskreno i bez uvrede cu sad da navedem jednu cinjenicu koja je vise nego tacna i tice se 80% navijaca Borca, tzv. Lesinara!!!
Melburnski Lesinar
Pazi, neko navija za Mančester, neko za Real neko Hajduk, neko Zvezdu... pored kluba iz BiH a ja više mislim da se u takvim primjerima više radi o nekim mlađim ili možda labijnijim likovima koji misle da će ispasti veće i važnije faca ako javno kažu da navijaju za neki veći klub. Mislim da u svim navijačkim grupama ima takvih ali ne bi se složio da je 80% možda 5-10% najviše i kažem ima ih u svim navijačkim grupama u BiH, možda kod Lešinara koji procenat više nego kod recimo Robijaša ili lupam sad, bilo koju, ali svugdje toga ima i svugdje ima onih koji odu u kop čisto da se slikaju i da budu viđeni a o klubu i ligi misle sve najgore
- Rimtutituki
- Kontakt:
Veze ti nemas!amertiger je napisao/la:Iskreno i bez uvrede cu sad da navedem jednu cinjenicu koja je vise nego tacna i tice se 80% navijaca Borca, tzv. Lesinara!!!
Meni bi bilo drago da ste upravu, i da ja veze namam ali momak nit je djete nit nista a siguran sam da nije jedini takav. I sgurno oni koji su navijali prije 6 godina za Partizan i CZ a furaju Borac sad ne navijaju za Partizan i CZ nego za Borac a furaju ova dva prva to je ne moguce, mozda se samo radi vece organizacije to prikrilo ali realno meni bi bilo drago da navijate za Borac a furate Partizan i CZ nego obratno ali cisto sumnjam i prosto ne vjeruejem.
Ja ne mislim na navijace koji furaju Man Utd., Barcu, Inter i slicno, jer ja sam fan Barce a zakleti navijam Zelje ali ne mislim tako vec bukvalno da navijaju za drugi tim, nesto kao "Sokolovi" iz Istocnog Sarajeva.
Ja ne mislim na navijace koji furaju Man Utd., Barcu, Inter i slicno, jer ja sam fan Barce a zakleti navijam Zelje ali ne mislim tako vec bukvalno da navijaju za drugi tim, nesto kao "Sokolovi" iz Istocnog Sarajeva.
Mes Que Un Club
- Бањалучанин
- Kontakt:
То је $ $ ?, а " то не '.amertiger je napisao/la:Iskreno i bez uvrede cu sad da navedem jednu cinjenicu koja je vise nego tacna i tice se 80% navijaca Borca, tzv. Lesinara!!!
Та & је " у " $, ? не у ?. Не & $ ' $ у ? " " за ЦЗВ ? ПАР ? то $ " &. А % " " ? " у ?. $ су $ & своје ".
" ја " нпр. ?, ? ' " &... " " " " """ " & ? $, ? ' за $ се ¥ &, % сузе " ?.
' то , па $ " у ? " & се по $. $ је ' " по $ " " ?. ? су $ за & " ?. А " " раја (" ?) се - на $.
Ја у $ - $ $ " $ & са " & $ ?, " пар $ са стране.
?, $ не ? о овој " & ' основу ево најаве за ?. ".. аутор: Горан2909

Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
" $, ево $ $ ' $...
? $ & ", ? % " за ЦЗВ ? ПАР, па $ ? " се за*& " путовао по " &, " ? за &, " "...
% то све не " $ за те $ ??
? га $ на "...
А ? " ? " $ $ гостовање у ?. " то " $ &.
', $ ". ? су " " група " $ је & ружно " о "...
Ја % " ХЗ " " " " " све ?, па % $ " ?...
" $ & је ", вјерујете "!
? $ & ", ? % " за ЦЗВ ? ПАР, па $ ? " се за*& " путовао по " &, " ? за &, " "...
? га $ на "...

" $ & је ", вјерујете "!
Let's go, Fighter!
"!
"!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Druze poprilicno se slazem sa tobom, apsoutan je apsurd reci za nekog ko obidje cijelu BiH reci da klub zbog kog to sve cini je njegov rezervni klub...smijesno!? je napisao/la:" $, ево $ $ ' $...
? га $ на "...
" $ & је ", вјерујете "!
Manimo se ljudi i Zvezde i Partizana, Dinama i Hajduka, ali i Bayerna, Juventusa, Liverpula i ostalih...
Podrzimo svoje klubove, ne lozimo se na te tamo neke ekipe i klubove, lozimo se na svoje, furajmo svoju furku...
Lijep pozdrav
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Jarane de malo skontaj se sta pises, pogledaj koliko ispadas smijesan, evo ja ti kazem, znamo se preko neta, volim Borac a idem na svako gostovanje i Zelje i Sarajeva.... svakakvih likovo ovde imaskreno i bez uvrede cu sad da navedem jednu cinjenicu koja je vise nego tacna i tice se 80% navijaca Borca, tzv. Lesinara!!!

- Бањалучанин
- Kontakt:
Ово $ је " свега.admir_ze1982 je napisao/la:
Druze poprilicno se slazem sa tobom, apsoutan je apsurd reci za nekog ko obidje cijelu BiH reci da klub zbog kog to sve cini je njegov rezervni klub...smijesno!
Manimo se ljudi i Zvezde i Partizana, Dinama i Hajduka, ali i Bayerna, Juventusa, Liverpula i ostalih...
Podrzimo svoje klubove, ne lozimo se na te tamo neke ekipe i klubove, lozimo se na svoje, furajmo svoju furku...
Lijep pozdrav
& ¥, $!
Let's go, Fighter!
"!
"!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Razumijemo se u potpunosti ,? je napisao/la:Ово $ је " свега.admir_ze1982 je napisao/la:
Druze poprilicno se slazem sa tobom, apsoutan je apsurd reci za nekog ko obidje cijelu BiH reci da klub zbog kog to sve cini je njegov rezervni klub...smijesno!
Lijep pozdrav
& ¥, $!

$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.