Daj Boze da ti nisi i dalje zaljubljen u njuLumis je napisao/la: ↑20 apr 2022, 18:28On je tu drolju na kraju ozenioL-Train je napisao/la: ↑20 apr 2022, 18:14Realno spasio te drug droljeLumis je napisao/la: ↑20 apr 2022, 17:50
Pisao sam sinoc o tomekod mene je bila telenovela moj najbolji drug me dvije godine iskoristavao, izvarao a onda mi "ukrao" curu u koju sam bio zaljubljen a njemu sam rekao u povjerenju da mi se svidja. I onda kad su spavali skupa poslao svog jarana da mi kaze.
Kad smo kod tih psihickih bolesti ja mislim da imam blazi oblik autizmaimam sve simptome.
![]()
a meni su ostale samo traume
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prva ljubav se ne zaboravlja
I am Lumis, EC3s younger brother
-
jolicnikola
- Kontakt:
bravo Kraljice! sad po vizu za EP u nedjelju!
-
jolicnikola
- Kontakt:
joj kakvo veče, Kraljice dobile, Hajduk slavio u derbiju, odo se ja opiti još jednom mada sutra radim
Yebes kuravu na kraju ce zavrsit negdje na šalteru u banci za 600kmLumis je napisao/la: ↑20 apr 2022, 17:50Pisao sam sinoc o tomejolicnikola je napisao/la: ↑20 apr 2022, 17:44jesi li to bio zaljubljen u neku školsku curu, pa te je ona ostavila?kod mene je bila telenovela moj najbolji drug me dvije godine iskoristavao, izvarao a onda mi "ukrao" curu u koju sam bio zaljubljen a njemu sam rekao u povjerenju da mi se svidja. I onda kad su spavali skupa poslao svog jarana da mi kaze.
Kad smo kod tih psihickih bolesti ja mislim da imam blazi oblik autizmaimam sve simptome.
-
jolicnikola
- Kontakt:
večeras Rada Manojlović i Elvana, samo za moje uši, pa i Jadranka Barjaktarović

edit: i još mi samo fali da Torcida zapjeva i ono: došao je i taj dan, umro je Partizan...
edit: i još mi samo fali da Torcida zapjeva i ono: došao je i taj dan, umro je Partizan...
-
jolicnikola
- Kontakt:
-
jolicnikola
- Kontakt:
Hajduk dobio Dinama, Arsenal pobjedio, Ferrari konačno pobjeđuje... koja je ovo godina?!
-
jolicnikola
- Kontakt:
hamziga hoo, hamziga ha, hamziga hop hop hop
aaaaa priđi mi, aaaaa skini mi, aaaaa jaknu ti da mogu plesati

aaaaa priđi mi, aaaaa skini mi, aaaaa jaknu ti da mogu plesati
- legenda reala
- Kontakt:
Kako znati jesi li ili nisi fasovo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Slazem se
Rijesi nas ovih Survivoraca jednim potezom
Ako inace ne dajes krv, probaj poceti davati.Fantasista je napisao/la: ↑19 apr 2022, 14:34Mene ako glavobolja opuca u jutarnjim satima i ako me probudi to je uvijek od visokog pritiska. Trebaš i to kontrolisat.
Kod mene rodjak zadnjih par godina ide redovno da daje krv i kako je poceo svako par mjeseci davati, glava ga prestala boljeti. Inace mu je prije pucala od bolova, a sad nista...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Na Kanalu
Inače po meni najdepresivnije naselje u čitavoj Zenici.
Inače po meni najdepresivnije naselje u čitavoj Zenici.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Aaaaaaajolicnikola je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:46hamziga hoo, hamziga ha, hamziga hop hop hop
aaaaa priđi mi, aaaaa skini mi, aaaaa jaknu ti da mogu plesati![]()
![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ASD
- Kontakt:
Primijeti se to vjeruj. Gadno je.
- Fantasista
- Kontakt:
Dajem redovno krv, i osjećam se bolje uvijek poslije toga. Preporuka svima definitivnokraljttbvb je napisao/la: ↑21 apr 2022, 07:31Slazem se![]()
Rijesi nas ovih Survivoraca jednim potezom![]()
Ako inace ne dajes krv, probaj poceti davati.Fantasista je napisao/la: ↑19 apr 2022, 14:34Mene ako glavobolja opuca u jutarnjim satima i ako me probudi to je uvijek od visokog pritiska. Trebaš i to kontrolisat.
Kod mene rodjak zadnjih par godina ide redovno da daje krv i kako je poceo svako par mjeseci davati, glava ga prestala boljeti. Inace mu je prije pucala od bolova, a sad nista...
- ASD
- Kontakt:
Nisam nikada davao krv i pitanje je da li bih smio jer postoji vjerovatnoća da sam malokrvan jer sam dva puta padao u nesvijest.
A volio bih probati?
Kako to ide sa prijavama? Da li mogu otići u Dom zdravlja i reći došao sa da doniram krv? ili moram čekati neki organizovan događaj za to?
A volio bih probati?
Kako to ide sa prijavama? Da li mogu otići u Dom zdravlja i reći došao sa da doniram krv? ili moram čekati neki organizovan događaj za to?
- Fantasista
- Kontakt:
Krv se daruje na transfuziologiji u Tuzli. Odeš kad hoćeš,samo radnim danima. Analiziraju ti krv iz prsta i ako je sve uredno možeš dati krv. Ideš kod doktora na pregled, postavi ti par pitanja a prije svega ima jedan upitnik koji popuniš.ASD je napisao/la: ↑21 apr 2022, 18:49Nisam nikada davao krv i pitanje je da li bih smio jer postoji vjerovatnoća da sam malokrvan jer sam dva puta padao u nesvijest.
A volio bih probati?