to je to... 21 naspram 28... za delpa još ima nade i nije rekao sve, samo da ga zdravlje poslužiVirtu4l je napisao/la:Samo što su taj vrhunac dostizali u različitoj starosnoj dobi. Delpo je mogao biti još bolji, a Stanu je i ovo previše.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DelPo bi da je zdrav bio ubjedljivo najbolji teniser trenutno na svijetu.
Čestitke Marinu drago mi je zbog njega.Većina Bosanaca je bila uz njega ne slušajte ove hejtere
Čestitke Marinu drago mi je zbog njega.Većina Bosanaca je bila uz njega ne slušajte ove hejtere

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ybg, neko sazrije prije, neko poslije, ali post se nije odnosio na to, nego na njihovo igru. Naravno da je Delpo bio veći potencijal jer se probio na vrijeme, kao i da se još uvijek može vratiti u vrh tenisa, ali činjenica je da će to ići vrlo teško jer je izgubio godine u kojima se ipak treba nešto pitati. Meni prvom je neopisivo žao što nije bilo tako, jer je on vrsta tenisera koju preferiram.

Možda u konkurenciji povrijeđenog Nadala, poljuljanog Đokovića, matorog Federera i raspalog Murrayja, ali on bi svakako morao promijeniti (tačnije nadograditi) neke stvari u svojoj igri da bi bio No.1.Kawhi je napisao/la:DelPo bi da je zdrav bio ubjedljivo najbolji teniser trenutno na svijetu.

Stvari danas jesu takve.Sa zdravim Nadalom i normalnim Đokerom opet bi bio rame uz rame njima dvojici.Murray je odličan teniser,al je ipak daleko od ove dvojice.Claus je napisao/la:Možda u konkurenciji povrijeđenog Nadala, poljuljanog Đokovića, matorog Federera i raspalog Murrayja, ali on bi svakako morao promijeniti (tačnije nadograditi) neke stvari u svojoj igri da bi bio No.1.Kawhi je napisao/la:DelPo bi da je zdrav bio ubjedljivo najbolji teniser trenutno na svijetu.
Ja sam veliki navijač DelPa al' baš znaš nasmijati čovjekaKawhi je napisao/la:DelPo bi da je zdrav bio ubjedljivo najbolji teniser trenutno na svijetu.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Podvučeno je ključno. Ako se Nadal vrati još jači, što mu svakako nije strano, a Novak povrati izgubljenu vjeru u sebe, Argentinac ne bi imao šta tražiti u samom vrhu. Sve dok ne bi prilagodio taktiku najboljim teniserima i izvukao maksimum iz oružja koje posjeduje.Kawhi je napisao/la:Stvari danas jesu takve.Sa zdravim Nadalom i normalnim Đokerom opet bi bio rame uz rame njima dvojici.Murray je odličan teniser,al je ipak daleko od ove dvojice.Claus je napisao/la:Možda u konkurenciji povrijeđenog Nadala, poljuljanog Đokovića, matorog Federera i raspalog Murrayja, ali on bi svakako morao promijeniti (tačnije nadograditi) neke stvari u svojoj igri da bi bio No.1.Kawhi je napisao/la:DelPo bi da je zdrav bio ubjedljivo najbolji teniser trenutno na svijetu.
Treba sačekati i vidjeti u kakvom će se stanju vratiti na teren. Nadam se da se nije previše zapustio.

Nije ni JMDP više tako mlad, povrede su uradile svoje, a on je baš ove sezone mogao biti veliki dobitnik. Jbg, sve su šanse da on nikad neće dostići peak kakav smo očekivali i priželjkivali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slažem se s ovimClaus je napisao/la:
Podvučeno je ključno. Ako se Nadal vrati još jači, što mu svakako nije strano, a Novak povrati izgubljenu vjeru u sebe, Argentinac ne bi imao šta tražiti u samom vrhu. Sve dok ne bi prilagodio taktiku najboljim teniserima i izvukao maksimum iz oružja koje posjeduje.
Treba sačekati i vidjeti u kakvom će se stanju vratiti na teren. Nadam se da se nije previše zapustio.

Nažalost.Nakon Rogera mi je najdraži teniser i ne znam za koga navijati kada ode Roger u penzijuVirtu4l je napisao/la:Nije ni JMDP više tako mlad, povrede su uradile svoje, a on je baš ove sezone mogao biti veliki dobitnik. Jbg, sve su šanse da on nikad neće dostići peak kakav smo očekivali i priželjkivali.

Da ne zaboravimo i Soderlinga, nekako je steta sto ga nema, bez obzira sto nije bio omiljen, bas sam ga volio gledati, onaj njegov projektil iz forehanda.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
kako je taj uživao biti antipatičan... on je prvi počeo nervirati nadalaPogba je napisao/la:Da ne zaboravimo i Soderlinga, nekako je steta sto ga nema, bez obzira sto nije bio omiljen, bas sam ga volio gledati, onaj njegov projektil iz forehanda.
nije bio klasa Delpa, ali bio je klasa Vavrinke, gle čuda isti čovjek im je promijenio koncepciju igre iz obećava u ošini po prašini, crtaj po terenu.
šteta za bolest imali bismo još jednog dobrog igrača koji je u stanju dobiti rafu na sljaci i federera na brzim,
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zamisljam Finale Novak-Marin i komentare na ovoj temi 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
emir18 je napisao/la:Zamisljam Finale Novak-Marin i komentare na ovoj temi

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
inace cilic bi do kraja godine mogao postati top 5 s obzirom da brani 0 bodova zbog suspenzije
Ma to je gotova prica, on je vec sad zakapario top 5 poziciju za ovu sezonuandro234 je napisao/la:inace cilic bi do kraja godine mogao postati top 5 s obzirom da brani 0 bodova zbog suspenzije
Cilic pozvao Thompsona na slavlje. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Šta je smiješno?Greivis je napisao/la:Cilic pozvao Thompsona na slavlje.
Nije smiješno, nego je žalosno.Galion je napisao/la:Šta je smiješno?Greivis je napisao/la:Cilic pozvao Thompsona na slavlje.
Zašto bi bilo žalosno, Thompson je najomiljeniji pjevač u Hercegovini i ne znam zašto vam smeta, pročitajte stihove bilo koje njegove pjesme POSLE rata pa mi pošaljite u PP ako nađete ijedan fašistički stih.
pa ni hitler nije bio stalno u naci fazonu, ali to ne mijenjA činjenicu da je nacista...Galion je napisao/la:Zašto bi bilo žalosno, Thompson je najomiljeniji pjevač u Hercegovini i ne znam zašto vam smeta, pročitajte stihove bilo koje njegove pjesme POSLE rata pa mi pošaljite u PP ako nađete ijedan fašistički stih.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.