GeriOldman je napisao/la:Dobra dojava, drito s terena. Bravo.
Nije ovo dojava klasična, takvih bude jedna mjesečno kod nas, tad je kvota dosta veća, ovo je nešto drugo ali sigurnokao i dojava.
Koliko si uspio uzeti.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
GeriOldman je napisao/la:Dobra dojava, drito s terena. Bravo.
ja sam znao da cs biti 2:3, kad vec javljas ljudima sto im.i to nisi rekaoWoohoo23 je napisao/la:GeriOldman je napisao/la:Dobra dojava, drito s terena. Bravo.
Nije ovo dojava klasična, takvih bude jedna mjesečno kod nas, tad je kvota dosta veća, ovo je nešto drugo ali sigurnokao i dojava.
Koliko si uspio uzeti.
Hvala na informaciji. Ipak bih preporučio da ne stavljate velike pare na ovaj tip. Landale često upada u probleme sa faulovima. Sigurno će igrači Albe ići na to da Landale pravi što više faulova.Bassha je napisao/la:Landale 10.5+
Gagica nema za danasnji mec protiv Albe i na centarskim pozicijama ostaju on i Nikola Jankovic.
U prvom mecu im je za 14min dao 13p.
Ipak hvala bratu Sextonu, sad nit me ti zanimas, nit ko igra ko ne igra, nit ista od kladionice, udjem na ovaj SS.ba Tipster opalim par gluposti iz dosade nekad i to je toSemirP je napisao/la:Oj Sexton yebrm li ti sveeee ono, 3 sec prije kraja meca daje tricu a gube 20 razlike ooj ne mogu da vjerujem sta se desilo![]()
![]()
,to je to,nema kladionice zadugo,nakon danasnjeg dana.
Utakmica nije bitna ni za jednu ekipu. Igra se rekreativno tako da očekujem dosta poena. Mislim da danas ide lagano.Willy je napisao/la:Hvala na informaciji. Ipak bih preporučio da ne stavljate velike pare na ovaj tip. Landale često upada u probleme sa faulovima. Sigurno će igrači Albe ići na to da Landale pravi što više faulova.Bassha je napisao/la:Landale 10.5+
Gagica nema za danasnji mec protiv Albe i na centarskim pozicijama ostaju on i Nikola Jankovic.
U prvom mecu im je za 14min dao 13p.
josipmusa2 je napisao/la:de jos koji profil sa 4 posta ubaci pa da i vjerujemo, jos malo i neko ce ti platit, ima retarda uvijek
Ja sam 40€ stavio 0:0 ht.Woohoo23 je napisao/la:Evo jedan tip za sve forumase,
Argentina primera B Colegialez-Uai Urquiza sad evo pocinje mec, vise od 0,5golova u prvom kvota 1,73 wwin kladionica...pozurite , odigrajte uzmite novce.
Cestitam ekipi koja je u inbox danas dobila 3/3 parova,
Sutra idemo jos jace...
Pozurite, odigrajte uzmite novacWoohoo23 je napisao/la:turok je napisao/la:Ja sam 40€ stavio 0:0 ht.Woohoo23 je napisao/la:Evo jedan tip za sve forumase,
Argentina primera B Colegialez-Uai Urquiza sad evo pocinje mec, vise od 0,5golova u prvom kvota 1,73 wwin kladionica...pozurite , odigrajte uzmite novce.
Cestitam ekipi koja je u inbox danas dobila 3/3 parova,
Sutra idemo jos jace...
Saj mi vrati bar pola od uloga
Turok ne provociraj, ovo su besplatni tipovi sinoc ili preksinoc je kvota2,5 prosla nisi poslao 35% tako da znaci igraj ako hoces, ko se odluci igrati kod nas, ima nadoknadu do 300e ako bi izgubio, sto se jos nije desilo, moze lose krenut desi se al na bazi 3,4,5 tipova, pogotov na sedam dana, plus je uvijek bio zadnje 2,5god kako kupujemo ove tipoce od stranih tipsterskih stranica....
11idevlak je napisao/la:Pustite šuplju, koliko je dao Landale
Hvala, taman koliko je i trebaoBassha je napisao/la:11idevlak je napisao/la:Pustite šuplju, koliko je dao Landale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.