EDIT 1:1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja recimo imam mobitel al ne može internet na njega jer je stariji telefon, tako da ...turok je napisao/la:Ko od vas igra preko mobitela a ko fino sjedne za računar pa gleda statistike itd (old school)?
Preko računara i uz Premierov sajt. Imaju najbolju statistiku.turok je napisao/la:Ko od vas igra preko mobitela a ko fino sjedne za računar pa gleda statistike itd (old school)?
Na kompjuteru fino ili ponekad čak odem u kladionicu pa tamo sastavljam u miruturok je napisao/la:Ko od vas igra preko mobitela a ko fino sjedne za računar pa gleda statistike itd (old school)?
mirzatele je napisao/la:Zna li neko gdje naci 5-10 minuta prije pocetka utakmice Efes- Darusafaka boxscore da vidim ko je u 12 igraca
Premier na racunaru uz 2-3 otvorene stranice a na mobitelu posebno rezultati i lagano.Nisam u kladionici tiketa odigro ima milion godina.turok je napisao/la:Ko od vas igra preko mobitela a ko fino sjedne za računar pa gleda statistike itd (old school)?
hvala brateBassha je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Zna li neko gdje naci 5-10 minuta prije pocetka utakmice Efes- Darusafaka boxscore da vidim ko je u 12 igraca
https://www.fibalivestats.com/u/TBF/972510/
Nema ga danas u rosteruWilly je napisao/la:Zna li neko koji je broj Eric iz Darussafake? Ima neko tursko ime, ne znam koji je.
Hvala na informaciji.Bassha je napisao/la:Nema ga danas u rosteruWilly je napisao/la:Zna li neko koji je broj Eric iz Darussafake? Ima neko tursko ime, ne znam koji je.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.