Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Odigram Jong AZ-Dordrecht 2+, cisto da popunim tiket, vidim AZ je jedno 15 zadnjih otisao 2+, i ovi drugi redovno. I naravno, 68. minut, 0:0. Pa ybt ovo. 

-
- Kontakt:
cisto da te oraspolozim ja sam jednom pao za sest stoja 2+ na mecu gdje je gol pao u prvoj minuti i tako je zavrsiloFinn je napisao/la:Odigram Jong AZ-Dordrecht 2+, cisto da popunim tiket, vidim AZ je jedno 15 zadnjih otisao 2+, i ovi drugi redovno. I naravno, 68. minut, 0:0. Pa ybt ovo.

E ybg, lakse mi je malo.subcoccinela je napisao/la:cisto da te oraspolozim ja sam jednom pao za sest stoja 2+ na mecu gdje je gol pao u prvoj minuti i tako je zavrsiloFinn je napisao/la:Odigram Jong AZ-Dordrecht 2+, cisto da popunim tiket, vidim AZ je jedno 15 zadnjih otisao 2+, i ovi drugi redovno. I naravno, 68. minut, 0:0. Pa ybt ovo.

- kladionicar03
hoffenheim dao gol,ostalo mi getafe 1 a vodi 1-0 i to zasluzeno,samo nek izdrze i da kazem da sam prosao listic gdje imam prokletu njemacku ligu

-
- Kontakt:
jbg past cu i ja vjerovatno samo na jednom az 3+ a na drugom listicu twente 3+ nekad bas ko prstom u go...Finn je napisao/la:E ybg, lakse mi je malo.subcoccinela je napisao/la:cisto da te oraspolozim ja sam jednom pao za sest stoja 2+ na mecu gdje je gol pao u prvoj minuti i tako je zavrsiloFinn je napisao/la:Odigram Jong AZ-Dordrecht 2+, cisto da popunim tiket, vidim AZ je jedno 15 zadnjih otisao 2+, i ovi drugi redovno. I naravno, 68. minut, 0:0. Pa ybt ovo.Evo pao je jedan, al' dzaba mi kad i Twente imam 2+. Bukvalno dvije od tri utakmice vcrs u ovoj ligi gdje nije palo 2+.

E to ti kazem, bas prstom u ****. Toliko utakmica u Holandiji, sve skoro cak i u 3+ otisle, ali zato odaberem 2 od 3 koje nisu ni 2+. Cudi me da nisam i ovu trecu odabrao sto nije otisla.subcoccinela je napisao/la: jbg past cu i ja vjerovatno samo na jednom az 3+ a na drugom listicu twente 3+ nekad bas ko prstom u go...

getafe-alaves za pare mi fali jos 5 kartona... evo gledam, prekrsaja ko u prici, ali samo 1 karton dao u prvom. nezgodno sto je i 2:0 
evo 3:0, nema tu kartona. opet pad na jednom.
sinoc spanija fine pare izbila...

Zadnja izmjena: stulic89, dana/u 18 jan 2019, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- kladionicar03
3-0 to bi bilo to mislim

- kladionicar03
samo 1 karton nemguce ovdje,sudija previse tolerisao u prvom pol.,ako si vidio onaj lik kako je prijetio poslije faula onog crnca i sudija samo gleda,ovdje te vadi samo crveni karton mislim.stulic89 je napisao/la:getafe-alaves za pare mi fali jos 5 kartona... evo gledam, prekrsaja ko u prici, ali samo 1 karton dao u prvom. nezgodno sto je i 2:0
Najgore je kad pratim utakmicu zbog kornera ili kartona, nit gledam hoce li biti gol samo cekam da se pocnu udarati ili da igraju po cosku

@kladionicar123, da se pobiju jedino...
drago mi je ako si prosao tiket, svaka cast.

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- kladionicar03
evo treci karton ima jos vremena bit ce gustostulic89 je napisao/la:@kladionicar123, da se pobiju jedino...![]()

hvala i ti da prodjes sad

Ma bice ovde 8 kartona min, gosti iznervirani jer gube

-
- Kontakt:
Bravo lille
ne znam gdje ste vi vidjeli 3 karton, dodude rezultati pokazuju 4, a vamo zvanicno 2?
- kladionicar03
ja gledam utakmicu i vidio sam da je sudija pokazao treci karton onda dok sam tipkao ovdje nisam vidio cetvrti karton a sad vidim na rezultatima pise cetiri kartona.stulic89 je napisao/la:ne znam gdje ste vi vidjeli 3 karton, dodude rezultati pokazuju 4, a vamo zvanicno 2?
U to se ne razumijem i ne zanima me uopceLEO10 je napisao/la:Pocet ces jos malo i u bitcoinima kladit seSamo deri

Jao nabaco 11 parova i izgleda da padam samo jedan hokej za gol

- kladionicar03
@stulic89 evo 5 kartona sam vidio sa svojim ocima,nek bude jos jedan karton za siguricu a bit ce sigurno ima jos vremena 

mislim nazalost da nista od toga... nazalost. vidjet cemo dok sumiraju ovo sve zvanicna.kladionicar03 je napisao/la:@stulic89 evo 5 kartona sam vidio sa svojim ocima,nek bude jos jedan karton za siguricu a bit ce sigurno ima jos vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.