Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Kolko sam ja upratio moze igrati i na krilu i u napadu,totalna razlika od ova dva nasa koja sad igraju u napadu,bas ono sto nam treba,brz,zna sa loptom , kod nas sad igraju dva klasicna centarfora ta kombinacija ne pije vode,trebaju dva napadaca razlictog profila a ovaj Brazilac je bas taj profil igraca koji nam treba gore,dzaba ti kad ima iza strasnog Kojasevica kad one nema kome dati loptu u prostor jel ova dva naprijed kod nas trenutno su razbijaci i treba im 5 prilika za gol tako da bi ovaj Brazilac legao ko budali samar...
P.S. otisli su trenirati u Vogoscu veceras kolko sam vidio,Piksi ko glavna zvijezda sa predsjednikom u auto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu
Kakvo je tvoje misljenje da li ce ostati i imali kvalitete za Sarajevo?
nemogu ti nista reci jer ga nisam gledao,otisao bi na trening al' nemogu postim
Na osnovu klipova nemozemo zakljcuti kakav je igrac,svakome mogu nasteliti da je dobar preko youtube
Ono sto je po meni veoma vazno je to da je igrao za Gremio,ipak ruku na srce Gremio nije los klub.
Ja se nadam da ce potpsati
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu
Kakvo je tvoje misljenje da li ce ostati i imali kvalitete za Sarajevo?
nemogu ti nista reci jer ga nisam gledao,otisao bi na trening al' nemogu postim
Na osnovu klipova nemozemo zakljcuti kakav je igrac,svakome mogu nasteliti da je dobar preko youtube
Ono sto je po meni veoma vazno je to da je igrao za Gremio,ipak ruku na srce Gremio nije los klub.
Ja se nadam da ce potpsati
Imali sta za Hotu opet neka prica da bi se mogli naci napola i da bi mogao potpisati ne znam koliko je ovo tacna informacija!
ZA Hotu nemam noviji info,posljednje sto znam da od njega nema nista.
A ako cemo za njega dati onoliku lovu onda bolje da ga nedovodimo,mada bi bio veliko pojacanje i u poznim godinama
U roku od 3min. od postavljenih insajderskih informacija sa fksinfo vi ovdje,a i na drugim forumima,prebacite SVE BAS SVE!!!!!!!!
Sta vam je ba vise!!!!!
vozdra raja evo sad sam s treninga u vogosci su trenirali,i moram neci da nisam bas odosevljen evo idem skoro svaki trening i kad god mirza podjeli prva protiv druge ovi iz druge ekipe ih sasiju samo tako,samo damir i mali suljic su klase,suljica je stavio na ljevog veznog a hadzica opet vratio na beka,onog todorevica je polso da radi s drugom ekipom,,,, a brazilac je nako sitan i vidi se da ima dobru tehniku i sut jak a sad neznam da li je bas pravo pojacanje et toliko i nadat se dobrom rezultatu protiv slobode jer po danasnjem boga mi mrka kapa pozzz
rimaa je napisao/la:vozdra raja evo sad sam s treninga u vogosci su trenirali,i moram neci da nisam bas odosevljen evo idem skoro svaki trening i kad god mirza podjeli prva protiv druge ovi iz druge ekipe ih sasiju samo tako,samo damir i mali suljic su klase,suljica je stavio na ljevog veznog a hadzica opet vratio na beka,onog todorevica je polso da radi s drugom ekipom,,,, a brazilac je nako sitan i vidi se da ima dobru tehniku i sut jak a sad neznam da li je bas pravo pojacanje et toliko i nadat se dobrom rezultatu protiv slobode jer po danasnjem boga mi mrka kapa pozzz
E **** nisi nam ovo trebao napisati i ovo malo optimizma nam ubi ovim danasnjim informacijama sa treninga.Je li bilo koliko raje na treningu?
rimaa je napisao/la:vozdra raja evo sad sam s treninga u vogosci su trenirali,i moram neci da nisam bas odosevljen evo idem skoro svaki trening i kad god mirza podjeli prva protiv druge ovi iz druge ekipe ih sasiju samo tako,samo damir i mali suljic su klase,suljica je stavio na ljevog veznog a hadzica opet vratio na beka,onog todorevica je polso da radi s drugom ekipom,,,, a brazilac je nako sitan i vidi se da ima dobru tehniku i sut jak a sad neznam da li je bas pravo pojacanje et toliko i nadat se dobrom rezultatu protiv slobode jer po danasnjem boga mi mrka kapa pozzz
E **** nisi nam ovo trebao napisati i ovo malo optimizma nam ubi ovim danasnjim informacijama sa treninga.Je li bilo koliko raje na treningu?
jeste bilo je dosta raje bas sa sjevera nije ono previse neki 20 momaka.
jeste bilo je dosta raje bas sa sjevera nije ono previse neki 20 momaka.