FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

r_emir
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la r_emir » 12 avg 2010, 19:09

Hairlija je napisao/la:Ako zadovolji,onda ce sa nama potpisati ovaj brazilac

Juninho Botelho

slika

Igrao za Gremio,sigurno veliki pokazatelj 8-)

na ovom videu on nista nije pokazao, ne znam hoce li moci na Koševu.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 avg 2010, 19:10

Juninho Botelho

slika

Hairlija legendo svaka ti cast ti se uvjek javis sa lijepim informacijama sta igra Brazilac?

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 avg 2010, 19:12

cena je napisao/la:

Juninho Botelho

slika

Hairlija legendo svaka ti cast ti se uvjek javis sa lijepim informacijama sta igra Brazilac?
http://transfermarkt.de/de/juninho-bote ... 52395.html
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 avg 2010, 19:13

Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu 8-)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2010, 19:14

Kolko sam ja upratio moze igrati i na krilu i u napadu,totalna razlika od ova dva nasa koja sad igraju u napadu,bas ono sto nam treba,brz,zna sa loptom , kod nas sad igraju dva klasicna centarfora ta kombinacija ne pije vode,trebaju dva napadaca razlictog profila a ovaj Brazilac je bas taj profil igraca koji nam treba gore,dzaba ti kad ima iza strasnog Kojasevica kad one nema kome dati loptu u prostor jel ova dva naprijed kod nas trenutno su razbijaci i treba im 5 prilika za gol tako da bi ovaj Brazilac legao ko budali samar...

P.S. otisli su trenirati u Vogoscu veceras kolko sam vidio,Piksi ko glavna zvijezda sa predsjednikom u auto :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 avg 2010, 19:15

Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu 8-)

Kakvo je tvoje misljenje da li ce ostati i imali kvalitete za Sarajevo?

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 avg 2010, 19:18

cena je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Igras poluspica al' moze i spic,pogledate na youtube ima dosta klipova o njemu 8-)

nemogu ti nista reci jer ga nisam gledao,otisao bi na trening al' nemogu postim
Na osnovu klipova nemozemo zakljcuti kakav je igrac,svakome mogu nasteliti da je dobar preko youtube
Ono sto je po meni veoma vazno je to da je igrao za Gremio,ipak ruku na srce Gremio nije los klub.
Ja se nadam da ce potpsati
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 avg 2010, 19:21

Hairlija je napisao/la:
cena je napisao/la:

nemogu ti nista reci jer ga nisam gledao,otisao bi na trening al' nemogu postim
Na osnovu klipova nemozemo zakljcuti kakav je igrac,svakome mogu nasteliti da je dobar preko youtube
Ono sto je po meni veoma vazno je to da je igrao za Gremio,ipak ruku na srce Gremio nije los klub.
Ja se nadam da ce potpsati

Imali sta za Hotu opet neka prica da bi se mogli naci napola i da bi mogao potpisati ne znam koliko je ovo tacna informacija!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 avg 2010, 19:23

ZA Hotu nemam noviji info,posljednje sto znam da od njega nema nista.
A ako cemo za njega dati onoliku lovu onda bolje da ga nedovodimo,mada bi bio veliko pojacanje i u poznim godinama

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 12 avg 2010, 19:29

U roku od 3min. od postavljenih insajderskih informacija sa fksinfo vi ovdje,a i na drugim forumima,prebacite SVE BAS SVE!!!!!!!!
Sta vam je ba vise!!!!!

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 12 avg 2010, 20:43

vozdra raja evo sad sam s treninga u vogosci su trenirali,i moram neci da nisam bas odosevljen evo idem skoro svaki trening i kad god mirza podjeli prva protiv druge ovi iz druge ekipe ih sasiju samo tako,samo damir i mali suljic su klase,suljica je stavio na ljevog veznog a hadzica opet vratio na beka,onog todorevica je polso da radi s drugom ekipom,,,, a brazilac je nako sitan i vidi se da ima dobru tehniku i sut jak a sad neznam da li je bas pravo pojacanje et toliko i nadat se dobrom rezultatu protiv slobode jer po danasnjem boga mi mrka kapa pozzz

alibi

Post Postao/la alibi » 12 avg 2010, 20:44

cena je napisao/la:

Cuj imali kvalitet za nas.Kakav god da je bolji je od jahovica i avdica zajedno.Jos se zove zuninjo.......Haj samo da se to i realizuje.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 avg 2010, 20:47

rimaa je napisao/la:vozdra raja evo sad sam s treninga u vogosci su trenirali,i moram neci da nisam bas odosevljen evo idem skoro svaki trening i kad god mirza podjeli prva protiv druge ovi iz druge ekipe ih sasiju samo tako,samo damir i mali suljic su klase,suljica je stavio na ljevog veznog a hadzica opet vratio na beka,onog todorevica je polso da radi s drugom ekipom,,,, a brazilac je nako sitan i vidi se da ima dobru tehniku i sut jak a sad neznam da li je bas pravo pojacanje et toliko i nadat se dobrom rezultatu protiv slobode jer po danasnjem boga mi mrka kapa pozzz

E **** nisi nam ovo trebao napisati i ovo malo optimizma nam ubi ovim danasnjim informacijama sa treninga.Je li bilo koliko raje na treningu?

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 12 avg 2010, 20:57

cena je napisao/la:
rimaa je napisao/la:vozdra raja evo sad sam s treninga u vogosci su trenirali,i moram neci da nisam bas odosevljen evo idem skoro svaki trening i kad god mirza podjeli prva protiv druge ovi iz druge ekipe ih sasiju samo tako,samo damir i mali suljic su klase,suljica je stavio na ljevog veznog a hadzica opet vratio na beka,onog todorevica je polso da radi s drugom ekipom,,,, a brazilac je nako sitan i vidi se da ima dobru tehniku i sut jak a sad neznam da li je bas pravo pojacanje et toliko i nadat se dobrom rezultatu protiv slobode jer po danasnjem boga mi mrka kapa pozzz

E **** nisi nam ovo trebao napisati i ovo malo optimizma nam ubi ovim danasnjim informacijama sa treninga.Je li bilo koliko raje na treningu?
jeste bilo je dosta raje bas sa sjevera nije ono previse neki 20 momaka.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 12 avg 2010, 21:03

rimaa je napisao/la:
cena je napisao/la:

jeste bilo je dosta raje bas sa sjevera nije ono previse neki 20 momaka.

Je li Muharemovic treniro legendo?

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 12 avg 2010, 21:11

alibi je napisao/la:
cena je napisao/la:

Cuj imali kvalitet za nas.Kakav god da je bolji je od jahovica i avdica zajedno.Jos se zove zuninjo.......Haj samo da se to i realizuje.

ti mora da se salis :o :o :o

evo i ja se zovem lionel, sigurno sam dobar igrac....

koji tutkun jbt :o :o
Por que ? Por que somos los mejores...

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 12 avg 2010, 21:28

jeste kralju i lede je bio samo on je igro za drugu ekipu nesta ga gura ko spica,ali nije spreman jos ja mislim da ce biti u kombinaciji za slobodu

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 12 avg 2010, 22:57

A tu je i Hota ;)

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 12 avg 2010, 22:59

Moze l' vama fksinfo forum?
NON MOLLARE MAI

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 12 avg 2010, 23:04

alibi je napisao/la:
cena je napisao/la:

[/quote]
@cena
Izbriši taj post dok se nisi našao u nečijem potpisu. :lol:
1996

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”