Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FaraonTM
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FaraonTM » 28 sep 2014, 23:48

hilmo je napisao/la:@faraon
Ne pokušavam nikog opravdati, trebali smo imati više bodova s obzirom na stanje u klubu. Bilo je nekih loših poteza trenera, umor, pad forme igrača.
Ali kažem ne treba sliku o nekom stvarati na osnovu pisanja nekliko postova na forumu. Ja sam nakon utakmice Olimpic - Željezničar uvidio da će FKŽ biti opet u vrhu, nijanse će odlučiti. NI jedan ovdje tim nema taj kvalitet da sezonu završi bez poraza, biće tu još gubljenja bodova a Sarajevo je već normu ispunilo a do kraja će je i premašiti.
Ovo što @crnov kaže, ja svakog igrača prije nego što ga vidim na djelu predstavim sebi ovako i onda on ili me demantuje ili potvrdi moje sumnje.
Ma ne mislim samo konkretno na tebe, nego od čistačice u klubu do ovih novinara portala, svi su uzdizali sad svi kude, yebiga to ti je kad letiš pred rudu. A svi su oni znali da će to ići teško onako kako je zamišljeno da bude.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 sep 2014, 23:57

http://pokit.org/get/img/63f6e32277530b ... 847408.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

nek se vidi ko je sta prico i piso :D
=\_1921_/=

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 sep 2014, 23:59

invincible1921 je napisao/la:http://pokit.org/get/img/63f6e32277530b ... 847408.jpg

ovo su narucivani tekstovi od nekog iz uprave FKS.. da daš novinaru cvaju i o tebi bi pisali da si bolji od Ronalda..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 sep 2014, 00:00

invincible1921 je napisao/la:http://pokit.org/get/img/63f6e32277530b ... 847408.jpg

Ma dobro ja sam na ovaj portal zadnji put ušao prije godinu dana. Više budalaština i gluposti na jednom mjestu nisam nigdje pročitao :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 sep 2014, 00:01

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Sjećam se ovog članka, i prva pomisao mi je bila kakva ovo djeca pišu. :oops:

@Željooo
To više govori o tom novinaru nego o upravi FKS

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 sep 2014, 00:04

vala @hilmo jes to stoji, ali vasa uprava je u zadnjih 4 5 godina u toku jedne sezone i jedne pauze izmejdu dvije sezone pricala i obecavala nego sto smo mi za sve ove godine sa amarom..... otovoris psatetu izleti ti dino selimovic DUPLA KRUNA JE NASA, pa onda igraci SULJIC, KOJASEVIC itd itd izjave u smislu "OTKIDAM SEBI NOGU AKO NE OSVOJIMO " :crazy: otkad je tan doso to je tek posebna prica...poslije svake tekme 2 3 izjave od igraca u novinama svaki dan bar nesto o igracima i nesto o dini selimovicu. Sta tek rec za ovaj ljetni period prije pocetka lige pa ne znam jesam li ijedan portal otovrio , novine , kanal na tv da nije bilo sarajevo i dino selimovic obecava.....

EDIT: Zasto bi se uprava uopste bavila placanjem ovakvih tekstova :?
=\_1921_/=

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 sep 2014, 00:12

invincible1921 je napisao/la:vala @hilmo jes to stoji, ali vasa uprava je u zadnjih 4 5 godina u toku jedne sezone i jedne pauze izmejdu dvije sezone pricala i obecavala nego sto smo mi za sve ove godine sa amarom..... otovoris psatetu izleti ti dino selimovic DUPLA KRUNA JE NASA, pa onda igraci SULJIC, KOJASEVIC itd itd izjave u smislu "OTKIDAM SEBI NOGU AKO NE OSVOJIMO " :crazy: otkad je tan doso to je tek posebna prica...poslije svake tekme 2 3 izjave od igraca u novinama svaki dan bar nesto o igracima i nesto o dini selimovicu. Sta tek rec za ovaj ljetni period prije pocetka lige pa ne znam jesam li ijedan portal otovrio , novine , kanal na tv da nije bilo sarajevo i dino selimovic obecava.....
Slažem se, ali očito je opredjeljenje naše uprave takvo da kroz to neko medijsko eksponiranje privučeš sponzore, jer ih rezultati očito ne privlače (vi ste klasičan primjer) i to im ide jako dobro. Drugi je par cipela da li se to nama navijačima sviđa, meni konkretno ne, ali ima ih koji uživaju u tome.
Prethodnih sezona se obećavalo, bilo i neishitrenih izjava igrača, ali ove sezone to sve djeluje nekako oprezno, bar što se Dine Selimovića tiče. Dok Ibraković priča drugačije.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 29 sep 2014, 00:15

Ja mislim da bi bilo u redu da se klubovi p. lige dogovore i da iz solidarnosti ustupe titulu sarajevu, ipak oni imaju najbolju ekipu i najvise para, samo eto jbg.. nece lopta u gol...

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 29 sep 2014, 00:29

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 sep 2014, 00:33

Široki jesenski šampion premijer lige, čestitke.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 00:33

Vedatore ne zaslužujemo te :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 sep 2014, 00:35

hilmo je napisao/la:

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Sjećam se ovog članka, i prva pomisao mi je bila kakva ovo djeca pišu. :oops:

@Željooo
To više govori o tom novinaru nego o upravi FKS
To su ti Hilmo druže seljački maniri vaše uprave, preko novina da se prikaže da ste glavni, da vam niko ne može ništa, omalovažavanje ostatka lige, jednostavno imate propagandu boli glava, zbog toga se sve ekipe napale kad igraju protiv vas, garantujem ti da je Sarajevo u tišini radilo i bez pompeznih naslova da bi sad bježali konkurenciji puno bodova, i sve dok je u vašem klubu Abdulah Ibraković ,zvani napadački fudbal, ja se ne sikiram, da je više tipova u vašem klubu kao što je Dino (fening :mrgreen: ) vi bi bili Real u ovoj ligi u odnosu na druge klubove ..
Da se vratim na svog Želju ove sezone smo ispromovisali 4 igrača (Memija,Sadiković i Bajić,Hadžiahmetović ), ako nastavimo da guramo naše igrače a hoćemo i u budućnosti(jer imamo u kadetima i juniorima strašno talentovane djece) za par godina imat cemo većinu igrača u naših prvih 11 koji dolaze iz našeg pogona.Ovu sam sezonu bio halalio jer je klub rekao da je promocija naše djece i davanje njima šanse cilj u ovoj sezoni, a prijatno sam se iznenadio koliko se ta djeca bore za sveti dres i grb,ponekad osciliraju npr. Dado Sadiković jer su mladi a sa druge strane ima Memija koji nije podbacio ni u jednoj tekmi, igra kao da mu je ovo deseta sezona u profesionalnom fudbalu i srce mi je ko Trebevć kad ih vidim sa koliko srca i žara se bore, a nemaju neke visoke plate.Stojčev iz Sarajeva ima platu ko njih 4 zajedno ali on nikad neće biti privržen svom klubu kao što su oni, to je nešto što se ne može kupiti novcem..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 sep 2014, 00:39

Toplo preporučujem da pogledate ovaj pregled, jer i na ovakvim "oranicama" se može vidjeti dosta lijepih poteza i golova, šta bi bilo da nam je infrastruktura bolja.

Gol Drine u Zenici :o :o :clap: :clap: :clap:
EDIT:
@Željoooo
A doći će period kada ćemo i tišini raditi, pa ćemo vidjeti da li je do tog ili do nečeg desetog ;)
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 29 sep 2014, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 29 sep 2014, 00:41

hilmo je napisao/la:Toplo preporučujem da pogledate ovaj pregled, jer i na ovakvim "oranicama" se može vidjeti dosta lijepih poteza i golova, šta bi bilo da nam je infrastruktura bolja.

Gol Drine u Zenici :o :o :clap: :clap: :clap:
Rustemović svako kolo ovakav gol zabije, nije bitno kakav je teren :lol: Volio bih ga vidjeti u Hramu u našem dresu da zaigra :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 sep 2014, 01:17

Ja rekoh ima dva mjeseca da Drina nije nimalo naivna ekipa i da ce tesko ko do bodova u Zvorniku... nego ovaj Djelimic u celiku jel to onaj iz borca :? ako jest sta mu se desilo :?: kako je igro u borcu haos, nas dobio prakticno sam u Bl...

@Hilmo ima itekako svako kolo i poteza i lijepe igre i svega za uzivat...al sta ti bode oci eo naprimjer uz duzno postovanje ekipi kad pogledas ovaj stadion Radnika naprimjer , pa da igra ronaldo na njemu ti bi izgubio volju da to gledas ako si prosjecni poznavaoc i pratilac fudbala..
=\_1921_/=

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 sep 2014, 01:42

invincible1921 je napisao/la:al sta ti bode oci eo naprimjer uz duzno postovanje ekipi kad pogledas ovaj stadion Radnika naprimjer , pa da igra ronaldo na njemu ti bi izgubio volju da to gledas ako si prosjecni poznavaoc i pratilac fudbala..
:mrgreen:
[youtube][/youtube]

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 29 sep 2014, 04:05

invincible1921 je napisao/la:
crnov je napisao/la:Kako pretjera ,prodje 9 kola !

Siroki
Zeljo
Zrinjski
Olimpic
Sarajevo

Realno? :?:

Ja ti odgovrno tvrdim da je ekipa zelje koja je ganjala one rekorde sa Barcom, Benfikom i s kim vec ne necu rec slabija, al sigurno nije puno bolja ako je uopste od ove trenutne sarajeva...naravno na papiru govorim. Sad pogledaj dje ta ekipa zelje bila , a gdje ova saraejva....jednostavno ne znam sta je razlog i sto je to tako ustvari znam...MI SMO ZELJO ONI NISU :D
Vi ste imali Amara a oni (ne samo Sarajevo niko u PL) nemaju i to je to.
Covijek dok se bavio ovom ligom nije vam niko nista mogao, osvojio sve sto je mogao.
Samo jedne godine ovi iz Sirokog ga izmolise pa im pusti u kupu :shh:
Jednostavno tip se zezo s cijelom ligom i kapa do poda :tokralju: veliki mangup.
A za Sarajevo idu bolji dani sigurno a uci ce i oni u formu kad tad i ako ovi pri vrhu nebudu stvorili vecu bodovnu razliku bice im tesko. Evo vec sam cuo neke stvari sto Meho planira i na sta je uprava pristala prije vec sto je i dosao i mislim da nemaju razloga za brigu uopste.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 29 sep 2014, 10:03

invincible1921 je napisao/la:Ja rekoh ima dva mjeseca da Drina nije nimalo naivna ekipa i da ce tesko ko do bodova u Zvorniku... nego ovaj Djelimic u celiku jel to onaj iz borca :? ako jest sta mu se desilo :?: kako je igro u borcu haos, nas dobio prakticno sam u Bl...

@Hilmo ima itekako svako kolo i poteza i lijepe igre i svega za uzivat...al sta ti bode oci eo naprimjer uz duzno postovanje ekipi kad pogledas ovaj stadion Radnika naprimjer , pa da igra ronaldo na njemu ti bi izgubio volju da to gledas ako si prosjecni poznavaoc i pratilac fudbala..
To je taj Ognjen Djelmic,svi ga pamte iz Borca ali on je igrao i za nasu Drinu u sezoni 2010/2011 kada smo bili u Premijer Ligi.Vec tada sam vidio da se radi o odlicnom igracu,
Iz Drine je otisao u Zvijezdu Gradacac pa onda u Borac.
Da kazem nesto i o Drinu posto sam iz Zvornika.Stvarno imamo dobar tim,sigurno najbolji u 10 godina,
Rustemovic je igrac koji bi imao mjesto siguran sam u bilo kojoj ekipi PL,tesko cemo ga zadrzati na polusezoni.
Pored njega Uzelac ,Radovic i Maksimovic su po meni igraci koji odskacu po kvalitetu u nasoj ekipi.
Jedino sa nazalost ne bi slozio da ce tesko ko do bodova u Zvorniku,jer Drina je poznata po tome da godinama unazad bolje igra u gostima.
Evo i u ovih 9 kola ,7 bodova smo uzeli u gostima a 4 kuci.Nazalost niko sa sigurnoscu nezna sta je pravi razlog.
Za nas bi puno bolje bilo da stalno igramo u gostima :mrgreen:
Vjerovatno je jedan od razloga sto teren u Zvorniku nije poznat kao tzv"vruc",zaista se ovdje niko nije zalio na grubu i pogibeljnu igru.Pritisak sa tribina skoro da i ne postoji,slobodno neka se javi neko ko je u Zvorniku dozivio neprijatnosti ili da su protivnicki igraci dobili daleko bilo neke batine.
Ko nas nadigra i uzme bodove,evo ruke i kraj price.Na kraju krajeva to je samo fudbal i igra.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 sep 2014, 10:19

invincible1921 je napisao/la:[...]otovoris psatetu izleti ti dino selimovic DUPLA KRUNA JE NASA[...]
:urnebes: :urnebes:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 sep 2014, 11:13

invincible1921 je napisao/la: @Hilmo ima itekako svako kolo i poteza i lijepe igre i svega za uzivat...al sta ti bode oci eo naprimjer uz duzno postovanje ekipi kad pogledas ovaj stadion Radnika naprimjer , pa da igra ronaldo na njemu ti bi izgubio volju da to gledas ako si prosjecni poznavaoc i pratilac fudbala..
Ma ja trubim od pocetka sezone da se u nasoj ligi ima sta pogledati, sto ti kazes svako kolo nekoliko finih akcija i golova, dobro bude i losih utakmica. Ali uz malo bolju infrastrukturu i medijsku zastupljenost, jer ne moze jedan medij podici zainteresovanost, sve bi izgledalo bolje.
Evo npr u subotu, pored spanske i engleske lige na SK i njemacke na Eurosportu ja gledao Velez - Zrinjski (i ako ne navijam ni za jedan) i znam da nisam jedini, ima jos mnogo ''bolesnika''.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.