Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Chinaglia » 21 jan 2014, 02:11

situacija je sljedeća :D Tino ide u Brazil, a Tanković ne ide (realno i ne treba) jer nam ne treba napadač :D realno, ne treba ni Tino, al' on će vjerovatno ići, iako nam ne treba još veznjaka :D

Tanković se odlučuje za Švedsku ..

sljedeći koje bismo trebali privesti pod našu zastavu su Arslanagić, Tanković i Milošević :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2014, 02:43

Adi_Zepce je napisao/la:Mislim da ce se mnogi pokajati u vezi Tine.Mali ce itekako se pokazati,zapamtite sto sam rekao ;) )
do sada se nije pokazao da bi zaslužio poziv u A tim, hoće li se pokazati u budućnosti isključivo zavisi od njega ;)

mediji ga predstavljaju kao kotačić koji nama fali da bi bili TOP ekipa, i budali je jasno da su to sve plaćeni članci, jer dečko još nije taj kalibar, a uopšte ne igra deficitarnu poziciju za nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 jan 2014, 03:55

Pa da budemo iskreni pola reprezentativaca ne zasluzuje da bude na spisku 19.e reprezentacije svijeta..Pocevsi od njegovog timskog kolege. Ali eto sta je tu je..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Goalgetter » 21 jan 2014, 06:46

Ne kontam svrhu njegovog pozivanja. Medunjanin i Pjanic igraju na njegovoj poziciji, a toliko Pape nije skrenuo da Susica stavi umjesto ove dvojice, ali eto, ovih 23 igraca koji se nadju na spisku za SP nace se na papiru mnogih klubova. Jos ako se nadje na spisku umjesto Besica, e onda stvarno ne znam..

Sve u svemu, Arslanagic, Besic i eventualno 3. napadac nam mogu pomoci na SP, sve ostalo je bezvezno naguravanje i popunjavanje duplih pozicija. Arslansgica vidim kao back-up za Bicu, iako ce ga Dino nadmasiti za godinu dvije, isto kao Besica kojeg trebamo kao zadnjeg veznog.

Ali ok, Tino ce to sve rjesiti :D

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 21 jan 2014, 08:29

Jeste ljepo ovo citati da igraci nasih korjena ispadaju na svakom cosku :mrgreen:
Sad te igrace samo treba prisvojiti! Nadam se da savez radi potajno (meni bi bilo dovoljno da se sazna tek kad sve bude sredjeno, prije toga nemoram nista ni znati) na dovodjenju Arslanagica, Tankovica i mozda jos kojeg talenta. Moramo osigurati kvalitet ekipe za sljedece cikluse. Mozemo jos sa ovim kadrom igrati jos jedan ciklus ali poslje ce biti tesko ako sad nista neuradimo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 jan 2014, 09:47

Dobro je, Sven Ten Tini je sada tu, nema briga. Medunjanin je svakako spor, a i Pjanke ne mora bas svaku igrati, bit ce mjesta za bratica kako god okrenes.
Treci spic nam ne treba, ali nam treba peta opcija za sredinu, i treba ga probati vec u Insbruku.
Bit ce Ajduk jedan od najjacih klubova na svjeckom, Avdija aka Speed Daemon i Sven Tren Tincek aka Fernando Redondo, ma jedva cekam Brazil.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 21 jan 2014, 09:55

super da nam Tino dolazi, jer igra zadnjeg veznog i smijesni su ovi sto govore da Pjanic ce da bude zamijenjen sa Tinom a neigraju istu poziciju, Susic igra zadnjeg veznog jedino gdje nam skripi u repci

Tino u akciji
slika
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jan 2014, 10:05

Ja kad sam ga gledao igrao je centralnog veznog, čak i ofenzivnog veznog.
A to što se piše da igra zadnjeg veznog, odnosi se na kreativca koji igra uz destruktivca na poziciji zadnjeg veznog. Takvog imamo u vidu Medunjanina i Salihovića, čak i Kvržić u zadnjim okupljanjima, nama treba onaj drugi a Tino taj nije.

Ako gledamo njegovu poziciju, bolji izbor bi bio Prcić ili čak neko iz naše lige jer je skoro pa nemoguće da će uopće dobiti priliku. Pa ako se već neko promoviše neka to bude neko iz PL BiH.
Mada treba sačekati spisak za Brazil, svašta se do tad može desiti.

Muamer Svraka u akciji, Makalele i Pirlo u jednom, hoćemo i njega zvati ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jan 2014, 10:13

Ne mogu vjerovati da 90% ljudi ne zna razliku izmedju zadnjeg i centralnog veznog, jos + da Pjanic i Tino ne igraju istu poziciju :roll:

Tino je centralni/ofanzivni vezni kao Medo i Pjabke.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 jan 2014, 11:15

Uz to je i tehničar - guzičar. Igrača takvog profila nam očajnički fali. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 jan 2014, 11:21

Goalgetter je napisao/la:Ne mogu vjerovati da 90% ljudi ne zna razliku izmedju zadnjeg i centralnog veznog, jos + da Pjanic i Tino ne igraju istu poziciju :roll:

Sve si dobro rekao, ali isti taj Medo igra DM u nasoj repki, Pjanic je u tekmi sa Ganom isto igrao DM i odigrao odlicno.
Sve u svemu po Papetovoj logici od Gane do sada, bit ce zanimljivo gdje ce ga metnuti. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jan 2014, 11:31

bhsport je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ne mogu vjerovati da 90% ljudi ne zna razliku izmedju zadnjeg i centralnog veznog, jos + da Pjanic i Tino ne igraju istu poziciju :roll:

Sve si dobro rekao, ali isti taj Medo igra DM u nasoj repki, Pjanic je u tekmi sa Ganom isto igrao DM i odigrao odlicno.
Sve u svemu po Papetovoj logici od Gane do sada, bit ce zanimljivo gdje ce ga metnuti. ;)
Da, u pravu si, ali samo sto pored njih igrao razbijac (rahimaga,zahirovic), a staviti medu i pjanu na DM, ti u defanzivi ne donosi nazalost nista.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 jan 2014, 11:35

Kako ne donosi :?

Napad je najbolja obrana - by Pape :geek:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 jan 2014, 11:37

Ovako kako Sven igra na ovom snimku...to moze u HNLu. U svakoj ozbiljnoj ligi, tipa PL ili Bundesliga, lijevi bek (recimo jedan Kolasinac), bi njega zajedno sa loptom vec dosta grubo vratio na drugu polovinu igralista. :lol:

Ali kad ti bek igra kao Vrsajevic aka "stojim kao stub i nadam se da ce protivnik naletiti na mene", eh to je onda druga prica.

Konzerva je napisao/la:super da nam Tino dolazi, jer igra zadnjeg veznog i smijesni su ovi sto govore da Pjanic ce da bude zamijenjen sa Tinom a neigraju istu poziciju, Susic igra zadnjeg veznog jedino gdje nam skripi u repci

Tino u akciji
slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 21 jan 2014, 11:48

Ebes Tinu,nego sto bi sa Avdom jel jos u hajduku ili je odleprso u tursku cini mi se da su vrli neki novinari pisali da ga hoce R. Carlos :lol: :lol: :lol:
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jan 2014, 12:37

Za koliko bi Arsla mogao dobit sportsko drzavljanstvo ili sta vec mu fali?
To je prioritet br 1. Izgleda da se opet mora alarmirat javnost, Safet dokazano nece nista SAM poduzet na dobrobit repke. Poslije mene -potop, tako on konta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jan 2014, 12:43

Ima li ovaj Muhamed Besic menadzera? Cudno mi da nema nikakvih boljih ponuda, evo neki rumuni ga traze...
floyd je napisao/la:Za koliko bi Arsla mogao dobit sportsko drzavljanstvo ili sta vec mu fali?
To je prioritet br 1. Izgleda da se opet mora alarmirat javnost, Safet dokazano nece nista SAM poduzet na dobrobit repke. Poslije mene -potop, tako on konta.
Pa kako vise imate volje ponavljati iste gluposti? Svako okupljanje bude po jedan debutant ali eto Safeta nije briga za buducnost repke... Jao ljudi. :roll:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jan 2014, 13:12

Arslanagica treba sto prije pozvati. Gledao sam ga par puta,odlican igrac! Po meni bolji od Bicakcica. Od Vranjesa i Sunjica da i ne govorim. Ne znam sta selektor i Savez cekaju? Ako do marta dobije bh pasos,bez problema ce do maja dobiti sportsko drzavljanstvo. Sve je na Savezu!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 21 jan 2014, 13:24

xxh2o je napisao/la:Ebes Tinu,nego sto bi sa Avdom jel jos u hajduku ili je odleprso u tursku cini mi se da su vrli neki novinari pisali da ga hoce R. Carlos :lol: :lol: :lol:
Da hoce otici tamo skontali bi ga ljudi i poslali na tribinu nakon par sedmica a propo bi ko kauc ne vjerujem da bih onda dobivao poziv u rep. :? ali kod Pape je sve moguce, citaj Rahimic, Zahirovic itd...
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jan 2014, 13:39

calcio je napisao/la:Ima li ovaj Muhamed Besic menadzera? Cudno mi da nema nikakvih boljih ponuda, evo neki rumuni ga traze...
floyd je napisao/la:Za koliko bi Arsla mogao dobit sportsko drzavljanstvo ili sta vec mu fali?
Pa kako vise imate volje ponavljati iste gluposti? Svako okupljanje bude po jedan debutant ali eto Safeta nije briga za buducnost repke... Jao ljudi. :roll:
Hajrovic, Kolasinac, Bicakcic, Zukanovic...sve te igarce je dovela sira javnost vrseci medijski pritisak, a Susic na kraju morao pokleknut.

Safet je samoincijativno doveo Avdiju. Tu mu svaka cast sto je prepoznao talenat. :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mostarska i 34 gosta.