Tanković se odlučuje za Švedsku ..
sljedeći koje bismo trebali privesti pod našu zastavu su Arslanagić, Tanković i Milošević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
do sada se nije pokazao da bi zaslužio poziv u A tim, hoće li se pokazati u budućnosti isključivo zavisi od njegaAdi_Zepce je napisao/la:Mislim da ce se mnogi pokajati u vezi Tine.Mali ce itekako se pokazati,zapamtite sto sam rekao)
Sve si dobro rekao, ali isti taj Medo igra DM u nasoj repki, Pjanic je u tekmi sa Ganom isto igrao DM i odigrao odlicno.Goalgetter je napisao/la:Ne mogu vjerovati da 90% ljudi ne zna razliku izmedju zadnjeg i centralnog veznog, jos + da Pjanic i Tino ne igraju istu poziciju
Tino je centralni/ofanzivni vezni kao Medo i Pjabke.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Da, u pravu si, ali samo sto pored njih igrao razbijac (rahimaga,zahirovic), a staviti medu i pjanu na DM, ti u defanzivi ne donosi nazalost nista.bhsport je napisao/la:Sve si dobro rekao, ali isti taj Medo igra DM u nasoj repki, Pjanic je u tekmi sa Ganom isto igrao DM i odigrao odlicno.Goalgetter je napisao/la:Ne mogu vjerovati da 90% ljudi ne zna razliku izmedju zadnjeg i centralnog veznog, jos + da Pjanic i Tino ne igraju istu poziciju
Tino je centralni/ofanzivni vezni kao Medo i Pjabke.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sve u svemu po Papetovoj logici od Gane do sada, bit ce zanimljivo gdje ce ga metnuti.
Konzerva je napisao/la:super da nam Tino dolazi, jer igra zadnjeg veznog i smijesni su ovi sto govore da Pjanic ce da bude zamijenjen sa Tinom a neigraju istu poziciju, Susic igra zadnjeg veznog jedino gdje nam skripi u repci
Tino u akciji
Pa kako vise imate volje ponavljati iste gluposti? Svako okupljanje bude po jedan debutant ali eto Safeta nije briga za buducnost repke... Jao ljudi.floyd je napisao/la:Za koliko bi Arsla mogao dobit sportsko drzavljanstvo ili sta vec mu fali?
To je prioritet br 1. Izgleda da se opet mora alarmirat javnost, Safet dokazano nece nista SAM poduzet na dobrobit repke. Poslije mene -potop, tako on konta.
Da hoce otici tamo skontali bi ga ljudi i poslali na tribinu nakon par sedmica a propo bi ko kauc ne vjerujem da bih onda dobivao poziv u rep.xxh2o je napisao/la:Ebes Tinu,nego sto bi sa Avdom jel jos u hajduku ili je odleprso u tursku cini mi se da su vrli neki novinari pisali da ga hoce R. Carlos![]()
![]()
Hajrovic, Kolasinac, Bicakcic, Zukanovic...sve te igarce je dovela sira javnost vrseci medijski pritisak, a Susic na kraju morao pokleknut.calcio je napisao/la:Ima li ovaj Muhamed Besic menadzera? Cudno mi da nema nikakvih boljih ponuda, evo neki rumuni ga traze...
Pa kako vise imate volje ponavljati iste gluposti? Svako okupljanje bude po jedan debutant ali eto Safeta nije briga za buducnost repke... Jao ljudi.floyd je napisao/la:Za koliko bi Arsla mogao dobit sportsko drzavljanstvo ili sta vec mu fali?
To je prioritet br 1. Izgleda da se opet mora alarmirat javnost, Safet dokazano nece nista SAM poduzet na dobrobit repke. Poslije mene -potop, tako on konta.