FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

крајишник
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la крајишник » 01 mar 2011, 17:22

Ево јасне ", у ', па " у ? " $, ? " $ НОВАЦ! ? $ " " савеза ? за ''?'' ? ? & $ $ "!? Наравно $ "! А с " $ $ Савеза " " ? & $ ' " ", па " ", ? $ је & пуно / $ % " $, јер, & % ', " " УЕФА & награђују све ? " ¥ у евро "! & $ ? $ & & $ $ о / $, насупрот " ", не ? $ ' ?, у % ? &, " " ' % $ на јесен $ паре & " ' ? & за $ сезону " & ' " " " ? " ? ? " ? " "!
А " & & " " ? ' ' " $ горе $ овог Савез не ', & $ - & ' $ $!

& $ СВЕГА!!!
Zadnja izmjena: крајишник, dana/u 01 mar 2011, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
? у срцу, & у '!!!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 01 mar 2011, 17:22

elSaik je napisao/la:Da, ali ja ne branim "svoje" dok vi branite te vaše. To je razlika. Ne vidim da je igdje iko napisao kako je protiv novog statuta jer bi Srbi i Hrvati mogli preglasati Bošnjake i pri tome ne govorim o članovima Savezima jer me ne zanima njihovo mišljenje već o običnim ljudima, običnim navijačima... Nisu Željezničar, Sarajevo i Čelik slali pisma obijanja Statuta već Borac, Slavija, Leotar. Svugdje u svijetu klubovi štite svoje interese nasuprot interesima Saveza, pa formiraju Udruženja ligaša i slično, samo eto kod nas klubovi stoje iza "svojih predstavnika" koji čak i nisu predstavnici klubova već sitni političari izabrani unutar svojih 'mjesnih zajednica'. ;)
Neću više da širim tu priču jer nisam upućen ako je jedin način zaštite najvažnijih interesa FSRS član predsjedništva iz FSRS onda da bi se ukinulo predsjedništvo mora se taj mehanizam zaštite prebaciti na neki drugi organ, izvršni odbor...

A evo biću potpuno iskren prema tebi pa ću reći da mislim da ni ti nisi iskren u svemu tome što govoriš, barem je takav moj zaključak. I sam znaš da tu neće na čelo doći nikakav Bajević nego neki krkan, drugo da je došao zahtjev iz UEFA da mora ostati tročlano predsjedništvo onda se vjerovatno niko iz RS ne bi oglasio i bilo bi obrnuto ti bi pričao ovo što ja pričam a ja to...
A mislim da nisi u potpunosti dobronamjeran jer sam rekao nije problem jedan predsjednik ako nikome ne smeta liga i Kup RS (nisi to komentarisao već pričaš i dalje svoje)... i da se to mora zaštititi i da ako je u interesu boljitak fudbala svi će pomalo popustiti i predlagati neka konstruktivna rješenja i svi će pokazati osjetljivost za potrebe i bojazni ostalih u BiH koji drugačije razmišljaju

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 mar 2011, 18:19

Dejan, BL je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Da, ali ja ne branim "svoje" dok vi branite te vaše. To je razlika. Ne vidim da je igdje iko napisao kako je protiv novog statuta jer bi Srbi i Hrvati mogli preglasati Bošnjake i pri tome ne govorim o članovima Savezima jer me ne zanima njihovo mišljenje već o običnim ljudima, običnim navijačima... Nisu Željezničar, Sarajevo i Čelik slali pisma obijanja Statuta već Borac, Slavija, Leotar. Svugdje u svijetu klubovi štite svoje interese nasuprot interesima Saveza, pa formiraju Udruženja ligaša i slično, samo eto kod nas klubovi stoje iza "svojih predstavnika" koji čak i nisu predstavnici klubova već sitni političari izabrani unutar svojih 'mjesnih zajednica'. ;)
Neću više da širim tu priču jer nisam upućen ako je jedin način zaštite najvažnijih interesa FSRS član predsjedništva iz FSRS onda da bi se ukinulo predsjedništvo mora se taj mehanizam zaštite prebaciti na neki drugi organ, izvršni odbor...

A evo biću potpuno iskren prema tebi pa ću reći da mislim da ni ti nisi iskren u svemu tome što govoriš, barem je takav moj zaključak. I sam znaš da tu neće na čelo doći nikakav Bajević nego neki krkan, drugo da je došao zahtjev iz UEFA da mora ostati tročlano predsjedništvo onda se vjerovatno niko iz RS ne bi oglasio i bilo bi obrnuto ti bi pričao ovo što ja pričam a ja to...
A mislim da nisi u potpunosti dobronamjeran jer sam rekao nije problem jedan predsjednik ako nikome ne smeta liga i Kup RS (nisi to komentarisao već pričaš i dalje svoje)... i da se to mora zaštititi i da ako je u interesu boljitak fudbala svi će pomalo popustiti i predlagati neka konstruktivna rješenja i svi će pokazati osjetljivost za potrebe i bojazni ostalih u BiH koji drugačije razmišljaju
Života ti dragog kakve veze ima predsjednik sa kupom i ligom RS? Ko te pita za to? Kakve su to gluposti? Uzimate proizvoljno nebuloze, posložite ih zbrda-zdola u jedan post i onda što A ako Ž nije kao H.

Ja pitam zašto je navijačima Borca bitnije da postoji tročlano predsjedništvo od toga da Borac igra u Europi a ti meni nekakve priče o kupovima i ligama RS, krkanima i Bajeviću. Ja Bajevića ni spomenuo nisam niti me zanima. Ja počnem priču o tome kako je pogubno da naši timovi ne igraju u Europi samo zato što je ljudima iz RSa bitnije da tri krimosa sjede u predsjedništvu umjesto da tu funkciju vrši jedan krimos, a onaj me onda ubije protuargumentima o brojnosti Hrvata i referendumu iz 91. Ni vi sami ne znate šta hoćete od sebe.

I čuj molim te "da je došao iz UEFA zahtjev da mora ostati" e pa nije došao niti će ikada doći iz prostog razloga što se i oni vode racionalnim i sportskim kriterijima kao i ja, a ne tim vašim politikantskim. Vi ste ti koji stavljate kojekakvo nacionalno ispred sportskog unutar jedno SPORTSKOG KOLEKTIVA što NSBiH jeste. Pa evo, banjalučanin priznaje javno da mu je taj famozni nacionalni interes (KOJI U FUDBALU NE POSTOJI, to je laž i fikcija kojom vas hrane da bi vas držali okupljene, jer ne dao Bog da se prestanete plašiti onog drugog i drugačijeg i počnete misliti svojom glavom. Dok on tebi priča o tome kako će Srbi u Savezu biti preglasani od zlih Hrvata i Bošnjaka, istovremeno stavlja novac u svoj džep i guzi maloljetnice po birtijama, a siguran sam da mu je plaho svejedno jel ta maloljetnica srpkinja ili ne) bitniji od klupskog, što će reći sutra da se odlučuje u RSu da se ukine u Borac on bi sav veseo podržao ukidanje, jer je to interes većine unutar njegovog naroda. O čemu mi onda pričamo?

I navedite mi više, pobogu, koji su to ti interesi Srba koji će biti ugroženi ako budemo imali normalan Statut? Tvoj lični interes bi trebao biti samo interes tvog kluba za koji navijaš, i ako mi ijedan od vas objasni argumentima (stvarnim, ne fiktivnim o ratu, bratstvu i jedinstvu i konstitutivim narodima) zašto je fotelja Bogdana Čeke bitnija od Borca u Europi neću više riječi napisati na ovoj temi.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 01 mar 2011, 18:22

borac kao klub je jedna velika nulaaa,ljudi koji navijaju za borac su vecinom cetnici ,koji mrze sve i pokusavaju da sire tu mrznju .Ja vam zelim sve najgore sto se moze desiti vama i vasem klubu .Banja luko velika brukooo. :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 mar 2011, 18:27

ST-57 Ciciban je napisao/la:borac kao klub je jedna velika nulaaa,ljudi koji navijaju za borac su vecinom cetnici ,koji mrze sve i pokusavaju da sire tu mrznju .Ja vam zelim sve najgore sto se moze desiti vama i vasem klubu .Banja luko velika brukooo. :D
Ne bih se sa tobom slozio!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 mar 2011, 18:27

Dejan, BL je napisao/la:

Ovdje se cijelo vrijeme govori o zaštiti interesa FSRS i njihoih klubova. Pogrešna Vam je premisa. Pa valjda bi jedan predsjednik trebao da koristi u interesu BH, a ne entitetskih interesa. Niko neće ukidati Ligu i KUP RS, ali bi za dobrobit fudbala u Bosni i Hercegovini, Liga RS i Liga Federacije BiH trebali biti 5-6 rang takmičenja, a ne drugi. Ako su Vam iskrene namjere onda je normalno da se klubovi takmiče u onom rangu takmičenja u kojem zaslužuju da igraju, a ne silom prilika u nekim entitetskim i nikada ne možemo znati koja je to ekipa zaslužila da igra u Premijer ligi. Evo ja pretpostavljam da je svaki klub iz Lige RS jači i bolji od klubova iz Federalne lige BiH, a samo jedan može ući u veći rang takmičenja. Treba samo biti iskren prema sebi i poći od sebe. Onaj ko želi da ima tročlano Predsjedništvo u fudbalu, da Bog da mu se u kući tako odlučivalo. Valjda je bitan kvalitet. Samo kvalitet i ništa više. Kada nemate povjerenja u Bošnjake ili Hrvate, što bolan Avdukića ne skinete sa gola, da se Željo prošeta ligom. Svašta sam nadrobio, ali ne mogu da se koncetrišem kada ljudi razmišljaju sakato i sve osim kvaliteta stavljaju na prvo mjesto.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 mar 2011, 18:35

avlami97 je napisao/la: Ovdje se cijelo vrijeme govori o zaštiti interesa FSRS i njihoih klubova. Pogrešna Vam je premisa. Pa valjda bi jedan predsjednik trebao da koristi u interesu BH, a ne entitetskih interesa. Niko neće ukidati Ligu i KUP RS, ali bi za dobrobit fudbala u Bosni i Hercegovini, Liga RS i Liga Federacije BiH trebali biti 5-6 rang takmičenja, a ne drugi. Ako su Vam iskrene namjere onda je normalno da se klubovi takmiče u onom rangu takmičenja u kojem zaslužuju da igraju, a ne silom prilika u nekim entitetskim i nikada ne možemo znati koja je to ekipa zaslužila da igra u Premijer ligi. Evo ja pretpostavljam da je svaki klub iz Lige RS jači i bolji od klubova iz Federalne lige BiH, a samo jedan može ući u veći rang takmičenja. Treba samo biti iskren prema sebi i poći od sebe. Onaj ko želi da ima tročlano Predsjedništvo u fudbalu, da Bog da mu se u kući tako odlučivalo. Valjda je bitan kvalitet. Samo kvalitet i ništa više. Kada nemate povjerenja u Bošnjake ili Hrvate, što bolan Avdukića ne skinete sa gola, da se Željo prošeta ligom. Svašta sam nadrobio, ali ne mogu da se koncetrišem kada ljudi razmišljaju sakato i sve osim kvaliteta stavljaju na prvo mjesto.
Najjača! Rijetko potpisujem ali THUMBS UP!

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 01 mar 2011, 18:47

ma shvatam ja i ove iz rs-a.Oni misle ako se ukino to 3 clano predsjednistvo da ce doci krkan bosnjak i samo gurati FKS i plave..ja prvi bi bio da bude srbin 4 god pa eto onda nek gura koga hoce..pa jelic je potpisao dokument gdje stoji da c es eukinuti predsjednistvo..covjek umro.a zalosno je ovo sto mi 16 god.poslije svega moramo gledati ko je srbin,hrvat,musliman zalosno..i FIFA je najveca firma na svijetu u koju je BH savez usao dobrovoljno i pristao da radi sve ono sto ostale clanice rade.tu mislim i da dobijaju lovu koja je sve samo ne mala..a dođe neko iz nekog rs-a ili federacije i kaze mi hocemo ostanak 3 predsjednistva sta vas briga ..ako hocete ovko moze :roll: ko da mi mozemo birati???samo neznam sta ce biti kada nas fakat kazne a kaznice nas 100000000000000000% sta ce taj isti borac pa sigurno ste uložili i vi velike novce grad se digao i onda nema nista igaj po rs-u samo zato sto se glavesine nisu dogovrile..kome je to u interesu a po srbiji necete moci igrati 1000000000%..neznam gdje ovo vodi sovakvim razmisljanjem.pa valjda ima neki mehanizam gdje ce te stititi interese srpskog naroda a ne to 3 predsjednistvo,mozda izvrsni odbor..dabog da vi bli sampioni pa igrali prekolo lige prvaka kao naravno predstavnik Bosne i Hercegovine :)

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 01 mar 2011, 19:07

$ $ 2 сата " ? се " свега !
& " је & $ ' ја ? ?," " се ""?",$ ? % ' ? :?:

$ се " не ?,$ се у овој ? " $ "" ?",$ " 100% на терену,% " не /," " ' & је & $,не & $ " " у & " " за то,? ? је пуно ? " " $ !" " је $ су нас " ? ? " пута,она ? 2-3 пута,у & ? " суђење & $ су " $," $ ? " то све,? ? не ? се!

' $ " с & &,$ $ тројно $ не ' ",не ' & је $ па не $ $ тог(? на %),$ $ УЕФА не $ " $!
$ не схватају $ " $ $ $ $ савеза,$ не " " ",' " $ не ' " $ разно :!: !
$,$ ? тај & гуро & ?," " " ?,па % $ ' $ уефе на $ " опет - се " све на "!
$,$ ? гурање $ ?,? ' " " ето опет хаоса,",",$ "!
& $ " УЕФА се " ',знају & је ово $ " опет & % наређују,? ' " се $,& " се " ? ? :!:
& су - & $ $ ' " $ $,не ' у ' је ? $ се $ " '," $ $ & се ' & је &,за $ ' " $ новца $ $ " :mrgreen: !

" ?,а " % - & & $ &,а $ ",$ $ & - $ " '," " "& ? $" :?:
' ту пуно ",$ - " $,то - се " $,? - & $ $ " не & ',$ $ све у $ " :!:
? &,& ",& & ?!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 mar 2011, 19:11

Svasta ste napisali,mozda bi bilo bolje da se rasprava nastavi na adekvatnoj temi,ali dobro,evo sad kad smo zakuvali neka bude.Znate svi sami da u BiH postoje podjele na Bosnjake,Hrvate i Srbe.I koliko god neki htjeli,da svi mi budemo Bosanci,to se nece jos dugo desiti,i svi mi to znamo.Ali to uopste nije poenta price,poenta je da se svi mi trebamo udruziti za dobrobit fudbala!Pustimo sada nazive,ko smo,sta smo,uz koga smo,i slicno,ovdje politici nema mjesta,politika se treba istjerati iz fudbala!Jednostavno,treba svako da se stavi u poziciju da zeli najbolje svom klubu.U ovoj prici najbitnije je da ova liga napreduje,kad vec drzava stagnira,da bar gledamo dobar fudbal,i zaboravimo na probleme.

Ono sto mene jako brine je sto ovi koji odlucuju,ne misle kao mi.Da se nas pita,skupili bi se na sastanku,moze li 1 predsjednik?Moze,ali ko?Ne moze bilo ko.Moze li Sergej Barbarez?Moze,ajmo stupiti u kontakt s njim,vidjeti sta kaze.Ne moze?Ajmo onda prijedlozi,ko bi bio najbolja opcija,ko moze unaprijediti nas fudbal,da se ne sramotimo,da nas ne pobjedjuju tamo neki Hapoel,neka Lozana,neki Cluj,ko je taj Cluj,zasto bi Rumuni igrali bolji fudbal nego mi.Dajem primjere samo.

Mene zanima,kako vi mislite da se ovaj problem rijesi?!

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 01 mar 2011, 19:12

Zeljo je postao prvak 2010 god i za to je od UEFE i jednog kola Lige prvaka dobio 330.000 eura. Borac ima finu sansu da zaradi te pare a on to odbija. Objasnite mi banjalucani zasto ne zelite zaraditi 650.000 KM osim ako ste vi sigurni da se nece nista desiti ako ostane troclano presjednistvo i vi postanete sampioni i zaradite te pare.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 mar 2011, 19:17

bomber je napisao/la:Zeljo je postao prvak 2010 god i za to je od UEFE i jednog kola Lige prvaka dobio 330.000 eura. Borac ima finu sansu da zaradi te pare a on to odbija. Objasnite mi banjalucani zasto ne zelite zaraditi 650.000 KM osim ako ste vi sigurni da se nece nista desiti ako ostane troclano presjednistvo i vi postanete sampioni i zaradite te pare.
Ma ko ne zeli ****,pa jesmo mi u FSRS?!Mi navijaci?!Pa napravi referendum u RS,zelite li da nas suspenduju ili da bude 1 predsjednik,vidjeces koliko ljude boli briga koliko ce biti predsjednika.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 01 mar 2011, 19:29

Mislim da će ovdje sankcije snositi onaj ko ne bude glasao za izmjene statuta. Mi navijači Želje, sigurno nećemo dozvoliti da naš klub ne igra u Evropi zbog raznih likova koje zaboli neka stvar za fudbalom! Ako FSRS bude glasao protiv novog statuta onda Borac treba da snosi posljedice takvog glasanja a ne Željo, Sarajevo, Široki, Čelik ili bilo koji klub koji izbori pravo nastupa u evropi! A ako bude upitna i reprezentacija onda će "cijela" BiH jasno i glasno reći zbogom svim glavonjama u NSBiH ma kako se oni zvali! Stvar je jasna, mi ćemo uraditi sve da otjeramo bagru iz NSBiH jer ne rade u interesu fudbala a vi svoje predstavnike zovite na pivo pa s'njima proslavite "šampionsku"! Znači da rezimiramo; Ne može meni neki mudonja iz RS odlučivati hoće li Željo igrati u evropi ili ne...!
Sankcije će normalno snositi samo onaj ko bude glasao protiv, tako da možete lagano početi pripreme za prvu ligu RS a mi i ako bi nedaj Bože završili kao drugoplasirani ići ćemo u LP...Sve je kristalno jasno! Pozdrav!

Ili novi statut ili prva liga RS pa vi razmislite šta vam je bolje?
Putuj Evropo...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 mar 2011, 19:31

Nas Srba da nema vi bi nas izmislili...
YNWA!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 01 mar 2011, 19:37

Pokušao sam pojasniti ali teško je pojedincima objasniti koji gledaju samo svoj interes i misle da su oni jedino u pravu i da sve treba biti kako oni rezonuju.
Lijepo se i ovdje vidi da nije cilj jedan predsjednik nešto se drugo iza brda valja i izgleda da sam pogodio pravo u centar (tu smeta i liga RS i Kup, reprezentacija RS, da pare idu ovamo za izgradnju infrastrukture i mnogo štošta drugog). Ko je spreman argumentima civilizovano da pričamo OK, ali ovako neću da raspravljam

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 01 mar 2011, 19:48

Dejan, BL je napisao/la:Pokušao sam pojasniti ali teško je pojedincima objasniti koji gledaju samo svoj interes i misle da su oni jedino u pravu i da sve treba biti kako oni rezonuju.
Lijepo se i ovdje vidi da nije cilj jedan predsjednik nešto se drugo iza brda valja i izgleda da sam pogodio pravo u centar (tu smeta i liga RS i Kup i da pare idu ovamo za izgradnju infrastrukture i mnogo štošta drugog). Ko je spreman argumentima civilizovano da pričamo OK, ali ovako neću da raspravljam
Samo ti vidiš ono što niko drugi ne vidi...??? Ne valja se ništa buraz nego ti nebuloze valjaš!
Da budem jasan: MI smo igrali Evropu bez VAS, pa smo je igrali i sa VAMA...A kako stvari stoje opet ćemo je igrati bez VAS! Dejo ti treba da shvatiš da je samo Borac ovde donji kako god okreneš!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 mar 2011, 19:53

Ma znamo Dejane da su ljudi iz UEFA i FIFA zapravo kamuflirani mulsimani kojima je cilj samo upostaviti sistem u kojem će Bošnjaci moći dominirati nad jadnim Srbima i Hrvatima, a da je tvoje i pisanje tvojih istomišljenika samo u cilju ostvarivanja kompromisa i postizanja najboljeg rješenja za sve nas, jer je i iz tvojih najava o bacanju pehara prvaka BiH u Vrbas očito da je tebi lično samo bitan sportski segment.

To što ti sada uzimaš proizvoljno nebulozu (kao što si meni za Bajevića) o nekakvom ukidanju lige i kupa rs koji ama baš nikakve veze nemaju sa novim Statuom jer se istim ne dira u postojeća takmičenja već samo u uređenost i način funkcionisanja Saveza, i onda oko te nebuloze, kao, pleteš "civlizovani i argumentovani" post koji je sam sebi svrha i cilj, je niti argumentovana diskusija niti je doprinos temi već jedno veliko NIŠTA. Ti ne razgovaraš argumentovano jer argumenata nemaš. Ne razgovaraš sportski jer se i ne vodiš sportskim već samo politikantskim i zato ti je i priča takva - politička. Od bacanja pehara prvaka BiH u Vrbas pa do spominjanja referenduma 91., nacionalnih interesa i preglasvanja, sve je to politika i sa sportom ama baš nikakve veze nema.

Evo, @REANIMATOR shvata poentu potrebnih promjena, a ako ću suditi po ćirlici pretpostavljam da dolazi iz RS i navija za jedan od tamošnjih klubova. On uviđa pogubnost slijepog praćenja kojekakvih hohštaplera a koji važe za predstavnike interesa RS, ali yok, ti možeš po svom o tobožnoj ugroženosti i ne shvatanju nas iz Federacije i skrivenih namjera, teorija zavjera i valjanju iza brda. Kao da je Čolaković stalo da izgubi funkciju. Jest moj ****, al iza razliku od Bogdana Čeke, Čolakovića niko od navijača "bošnjačkih" klubova ne voli, jer su nama klupski interesi iznad interesa tih piljara iz Saveza.

Vama ako odgovara da Borac ne izađe u Europu slobodno blokirajte Statut, istupite iz "zajedničkog" Saveza, neka ekipe iz RS napuste Premijer ligu, igrajte tu vašu tako bitno ligu RS i kup RS i šta sve već imate i do čega vam je toliko stalo, ali ne mogu dopustiti da moj Željo ispašta zbog vas takvih nakaradnih.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 mar 2011, 19:55

Dejan, BL je napisao/la:tu smeta i liga RS i Kup
Kome smeta kup RS?
Iskreno i bez sale: Prvi put cujem za njega. :D

Fino vidjeti, da ima i ljudi koji zdravo i racionalno razmisljaju, svojom glavom a ne tudjom, i bez neke paranoje, a la Krajisnik, tubi i Reanimator etc.

Naravno da ima dovoljno onih koji misle drugacije. Ali to nije nista novo. Tip: Samo da se ne ugrozi RS, FSRS, Kup RS, Liga RS. Ovo nase, ovo vase. A sto ce u stvari sve lijepo zajedno (bar ce to biti zajedno :lol: ) otici u tri lijepe, to je svejedno. Sjecam se jos slicnih diskusija o reprezentaciji itd., gdje su se neki zalili, da ne igra dovoljno Srba i ponovo ono: nasih, njihovih, vasih igra ovoliko. Cudno, ja i stotinama hiljada navijaca osjecamo Zvjezdana Misimovica, Ognjena Vranjesa ili Borisa Pandzu kao svog/nase. A nekima nije njihov, pa da su i iste nacije. To je tako jednostavno, pojedini se nikad nece promjenuti i ostati uvjek zadrti. Primjetio sam samo kroz pisanje na ovom forumu, da se bolje cuvati diskusija sa takvim, jer bi im covjek mogao postati slican. Isto tako ne razumjem one, koji nabacuju ovdje navijacima Borca postupke njihovog kluba i uprave kao i odluke FSRS. Kao sto se bar ovdje vidi mnogima to bas i ne pase i nemam bas osjecaj, da se navijaci i ljudi koji vole fudbal na cijelom podrucju BiH za ista pitaju. A pitat ce se samo, ako odluce da sebi to pravo uzmu. ;)

I na kraju: I da se uvede jedan predsjednik, ako bude jedan od ovih, to ce biti samo kradja u rotaciji. Dakle mjenjanje predsjednistva je potrebno, da bi za prvo opstali, ali dali ce to promjenuti stanje je druga prica.

BTW, ipak je mozda bolje temu premjestiti tamo gdje joj je mjesto, a ne na temu Borca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 01 mar 2011, 19:59

за & " !

Упорно се $ " $ ? $ $,' везе са $ $,у $ " не " $ РС ? " РС & !$ $ је & " & $ $ & -,& се то ",$ & & ? на ? & страну & се " !
? & % " & УЕФА % свог ? ",& $ тог $ $,% $ не :!:
? &,& ",& & ?!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 mar 2011, 20:03

@Principatus - naravno da obični ljudi ne odlučuju i da danas sutra niti mene niti Dejana niti tebe neće niko ništa pitati, ali ako iz Uprave Borca izjave kako im je bitnija funkcija člana predsjedništva od toga da na ljeto Borac igra sa Napolijem, onda se ja kao običan čovjek moram potruditi da upitam navijače tog istog Borca zašto šutke prihvataju ili, još gore, odobravaju i podržavaju takve izjave. Pa zamisli da sutra Žujo ispred Želje na press konferenciji izjavi "ako Željo treba žrtvovati nastupe u Europi da bismo mogli sačuvati tročlano predsjedništvo, jer je to u interesu našeg naroda, onda neka bude tako", pa prvi bi navijači Želje bili ti koji bi ga prozvali i tražili da napusti Klub. Istu takvu svijest očekujem i od navijača Borca, ali očito da iste manjka u dobroj mjeri. Jednom iskrenom navijaču bi vodilja u životu trebao biti samo interes njegovog kluba, a nikako saveza, članova saveza i drugih guzonja koji rade isključivo u svom interesu a nikako u interesu klubova.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.