FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba sto vise ovih akcija za uclanjenje provoditi i u drugim mjestima,pogotovo koja nisu bas daleko od Sarajeva npr.:visoko,breza,olovo,gorazde itd. Dali kroz neke standove,prijateljske utakmice ili na bilo koji nacin samo da se sto vise raje upozna sa pogodnostima. A vjerujte da veliki interes postoji i izvan Sarajeva.
Mram napisati i ja neku...
Provedoh dobar dio zivota na sjeveru, sto po automatizmu znaci da sam isao na gostovanja (redovno), a dobar dio tog vremena sam bio bez posla...
Sada iz ove perspektive meni nije jasno odakle i kako... ali uvijek sam se snalazio i nikada ali nikada nisam kukao i razmisljao na nacin na koji neki razmisljaju, jednsotavno sam isao RADI SEBE i svog nekog cilja, svoje volje a ne da bih eto otisao pa kukako...posebno u periodu 2008-2012 kada smo bili predmet sprdancije gdje nas je svaki jaci domacin dobijao bez suta u okvir gola, pa ides u trebinje a znas da neces dobiti....ali ides covjece jer imas u sebi osjecaj da MORAS biti tu!
Znam tonu raje iz zivinica, olova, visokog posebno kojima je SVAKA utakmica gostujuca... i redovniji su od nas "domacih". I NIKADA nisu kukali oko toga, cak sta vise, vise mi kukamo oko karata od njih...
E sad, druga prica je to sto je nekome zao odvojiti 20 KM godsinje pa da ima popust na ulaznice, popust na sve zivo...pa kada dodje evropa valja pljunuti 20+12... umjesto samo 12... ako vec hoces kao hadzija da gledas sa zapada...
Usput,hocete evropsko sarajevo? hocete da gledate benkaru, delača, stepanovica, barbarica, hocete i dalje cimija da gledate, ikandea?
to nije isto kao gledati sunjevarica i melunovica...toga moramo biti svjesni...
Zato braco uclanite se, najbolje je kada je pauza ili nesto slicno kada nema troskova...poslije s članskom UZIVAS
Provedoh dobar dio zivota na sjeveru, sto po automatizmu znaci da sam isao na gostovanja (redovno), a dobar dio tog vremena sam bio bez posla...
Sada iz ove perspektive meni nije jasno odakle i kako... ali uvijek sam se snalazio i nikada ali nikada nisam kukao i razmisljao na nacin na koji neki razmisljaju, jednsotavno sam isao RADI SEBE i svog nekog cilja, svoje volje a ne da bih eto otisao pa kukako...posebno u periodu 2008-2012 kada smo bili predmet sprdancije gdje nas je svaki jaci domacin dobijao bez suta u okvir gola, pa ides u trebinje a znas da neces dobiti....ali ides covjece jer imas u sebi osjecaj da MORAS biti tu!
Znam tonu raje iz zivinica, olova, visokog posebno kojima je SVAKA utakmica gostujuca... i redovniji su od nas "domacih". I NIKADA nisu kukali oko toga, cak sta vise, vise mi kukamo oko karata od njih...
E sad, druga prica je to sto je nekome zao odvojiti 20 KM godsinje pa da ima popust na ulaznice, popust na sve zivo...pa kada dodje evropa valja pljunuti 20+12... umjesto samo 12... ako vec hoces kao hadzija da gledas sa zapada...
Usput,hocete evropsko sarajevo? hocete da gledate benkaru, delača, stepanovica, barbarica, hocete i dalje cimija da gledate, ikandea?
to nije isto kao gledati sunjevarica i melunovica...toga moramo biti svjesni...
Zato braco uclanite se, najbolje je kada je pauza ili nesto slicno kada nema troskova...poslije s članskom UZIVAS

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:koji ste vi sebi kraljevi

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nešto kontam, mogli bi mi sada sa ovim našim zlatnim sponzorom preći od Bristola do Grbavice malo.Ljudi su investitori, kupili Bristol, napravili SCC, Poljine Hills, možda kupe i šta sa lijeve strane Miljacke.Zašto kod Plavog zamka ne napraviti kakav tržni centar
Svakako ima cigli za početak gradnje

Svakako ima cigli za početak gradnje

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Uprava radi odlican posao, ko je barem malo u biznisu zna kako je tesko posloziti sve ove konce i urediti ovakav sistem poslovanja na kojem sada radi fks. Treba znati da su uvjek dva segmenta jedan sportski i drugi ovaj poslovni ambijent koji je mnogo kompleksniji i tezi od ovog prvog.
Na putu smo da napravimo mnogo toga jer su ljudi izuzetno posveceni, predani kao nijedna uprava do sada. Imaju viziju ne rade instant stvari nego gledaju daleko daleko naprijed.
Na nama navijacima je jedino ostalo da kupimo karte i clanske i da radimo ono sto najbolje znamo da navijamo. Zato me malo nervira prica oko cijene karata, iako znam da je kriza, ali mislim da su ipak prilagodjene siromasnom bih dzepu. Ako mi ne budemo dolazili na kosevo u sto vecem broju mi cemo biti ti koji smo izdali ovaj projekat a koji se kunu u ljubav prema klubu. Zato braco clanske i karte i navijamo to je do nas a oni svoj posao odlicno rade.
Na putu smo da napravimo mnogo toga jer su ljudi izuzetno posveceni, predani kao nijedna uprava do sada. Imaju viziju ne rade instant stvari nego gledaju daleko daleko naprijed.
Na nama navijacima je jedino ostalo da kupimo karte i clanske i da radimo ono sto najbolje znamo da navijamo. Zato me malo nervira prica oko cijene karata, iako znam da je kriza, ali mislim da su ipak prilagodjene siromasnom bih dzepu. Ako mi ne budemo dolazili na kosevo u sto vecem broju mi cemo biti ti koji smo izdali ovaj projekat a koji se kunu u ljubav prema klubu. Zato braco clanske i karte i navijamo to je do nas a oni svoj posao odlicno rade.
PA KAZE !!!!!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ajde samo reci o čemu se radi.. Nesta o stadionu, novom sponzoru,igraču nekom? Ili Delac dolazi?egocentrik je napisao/la: U toku ove sedmice nas sve ceka jos jedan mustuluk, radujte se
Sabrine mi moje!

Kad se ovdje zaori, oni ti ga puše Saide

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
BosnianKingdom je napisao/la:Ajde samo reci o čemu se radi.. Nesta o stadionu, novom sponzoru,igraču nekom? Ili Delac dolazi?egocentrik je napisao/la: U toku ove sedmice nas sve ceka jos jedan mustuluk, radujte se
Ložoina je sve osim Delaca.
Možda uleti jedan lijevi bek
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bravo.epidemija je napisao/la:Uprava radi odlican posao, ko je barem malo u biznisu zna kako je tesko posloziti sve ove konce i urediti ovakav sistem poslovanja na kojem sada radi fks. Treba znati da su uvjek dva segmenta jedan sportski i drugi ovaj poslovni ambijent koji je mnogo kompleksniji i tezi od ovog prvog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ne trebaju nam nikakvi bekovi, kapitalci ovo ono....treba nam golman. Ne da nam treba neophodan je.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Oko toga se ne briniAdiFKS je napisao/la:Ne trebaju nam nikakvi bekovi, kapitalci ovo ono....treba nam golman. Ne da nam treba neophodan je.

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
A cujem i ja info razne, Delac, imena par jos....al nikako da se zavrsi. Vec me srklet fata 

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ajde Delac dodji, sa nama potpisi, u Evropi nesto lijepo treba da se desi. Ajde Delac dodji, bice bodova i titula. Mi bez tebe ne znamo, bez tebe ne smijemo.. Realno
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Opet nas yebase za karte danas.
Izletim s posla jer su rekli u srijedu-cetvrtak da dolaze, kad ono sad u petak tek!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
SVI PUTEVI VODE NA KOŠEVO!
Članstvo u FK Sarajevo:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/ja-sam-sarajevo
Sezonske ulaznice:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/sezonske-ulaznice