idi na ovaj link sto je stavio neko par stranica unazad, pa odaberes neku utakmicu i udji dole na dnu u statistiku i vidi ko je sutaojopaa7 je napisao/la:Gdje provjeriti koji igrac izvodi sedmerce za odredenu ekipu?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Everton 2+

Vidim pomoglo je kukanje,sad mi treba jos viseSemirP je napisao/la:Everton 2+![]()

Ajde Leonard under 27,5

Evo ga na 24. Ja ga imam na overu, ali će sad on na klupu i neće ni ulaziti do kraja.SemirP je napisao/la:Vidim pomoglo je kukanje,sad mi treba jos viseSemirP je napisao/la:Everton 2+![]()
![]()
Ajde Leonard under 27,5![]()

Ma hoce, dat ce 28 ili 30, cuo se ja sad sa njim
Evo povrijedio kuk i otišao u svlačionicu na kraju 3. četvrtine. Sad se vratio na klupu, ako ne bude gusto, neće ni ulaziti. 

Prati li tko Svedska-Argentina, jel igra Pablo Simonet?
A nece al u k, jos jedva hoda lik i opet mu igraFinn je napisao/la:Evo povrijedio kuk i otišao u svlačionicu na kraju 3. četvrtine. Sad se vratio na klupu, ako ne bude gusto, neće ni ulaziti.
Ibaka majku ti ****
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Igra, ali dobro su ga Šveđani zatvorili za sada.jopaa7 je napisao/la:Prati li tko Svedska-Argentina, jel igra Pablo Simonet?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pisi propalo ondaRaonffa je napisao/la:Igra, ali dobro su ga Šveđani zatvorili za sada.jopaa7 je napisao/la:Prati li tko Svedska-Argentina, jel igra Pablo Simonet?

Nije uspio šutnuti prema Palicki u prvom poluvremenu, to ti govori koliko je dobro zatvorenjopaa7 je napisao/la:Pisi propalo ondaRaonffa je napisao/la:Igra, ali dobro su ga Šveđani zatvorili za sada.jopaa7 je napisao/la:Prati li tko Svedska-Argentina, jel igra Pablo Simonet?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
hajde Wahington - toronto jedno 17 produžetaka
Moze se fina kvota 2 izvuci sa 3-4 para, testiram i cini se da cesto prolazi..

Proklerstvo bonusa,
Jednom na 5e prosao tiket 41e, sve ostalo ni blizu....
VGS je napisao/la:Moze se fina kvota 2 izvuci sa 3-4 para, testiram i cini se da cesto prolazi..
Ti igras samo crveni da nece bit, ja cu nesto lajv nesto par dva na sitne kvote, posjeti moju temu pa vidi kako sam ja to zamislio ili mi na pm pisi kako jos igras, mozemo na viber se cuti pa dijeliti parove svakodnevno, brze je na viber...sretno
Ja samo i igram kvotu od 1,90 do 3,00, i to sam odlučio poslije par godina igranja live-ovdje sam zaključio da je live samo gubljenje vremena, živaca i novca, narodne žilete ne igram.
Kvota 2 do 3 je najisplativije za igrati.
https://postimg.cc/gallery/2sm40dt9k/
Kvota 2 do 3 je najisplativije za igrati.
https://postimg.cc/gallery/2sm40dt9k/
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Zasto moderatoru smeta moja tema, 7 koraka do 100e...kome se ne cita nek ne ulazi,nakon mjesec dva bi je obrisao,
Ovo je jedini forum gdje se svoj blog nemoze otvoriti...svašta..
Ovo je jedini forum gdje se svoj blog nemoze otvoriti...svašta..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.