Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Chat
eto dobio si pp
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bosniacum Lilium je napisao/la:Svaka koju znam iz Gorazda je pravo dobra, a prije svega su dale
.
Ispravio sam ti post
FORZA MARŠAL !!!
Čuvaj se ti @ustipkabagrcavi je napisao/la: Ah' jesam se nasekiro![]()
Jesi li šta skonto za ono? Ima li kakvih pomaka haha
Ma vjeruj da nisam, nešto mi se danas nije ni radilo, baterija na telefonu jedva izdržala do kuće.
- legenda reala
- Kontakt:
hodža je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Svaka koju znam iz Gorazda je pravo dobra, a prije svega su dale
.
Ispravio sam ti post
Možda Ljiljanu, tebi znam da nije nijedna
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Al' fakat, fine su, barem takav utisak ostavljaju, ali opet nikad ne mozes biti siguran dok ne probaš 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
legenda reala je napisao/la:
Pfff...ja sam više orijentisan ka zapadu, istok me ne zanima previše
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
eeeeeee đe ti je ona Mostarka, Naida kako nohodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
Pfff...ja sam više orijentisan ka zapadu, istok me ne zanima previše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma kakva ona.hilmo je napisao/la:Čuvaj se ti @ustipkabagrcavi je napisao/la: Ah' jesam se nasekiro![]()
Jesi li šta skonto za ono? Ima li kakvih pomaka haha![]()
Ma vjeruj da nisam, nešto mi se danas nije ni radilo, baterija na telefonu jedva izdržala do kuće.
I ja dumam šta ću i kako ću, komplikovano mi da radim u onom accessu i ja to da pravim, možda nekome platim da mi to odradi.
hodža je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Svaka koju znam iz Gorazda je pravo dobra, a prije svega su dale
.
Ispravio sam ti post
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la: I ja dumam šta ću i kako ću, komplikovano mi da radim u onom accessu i ja to da pravim, možda nekome platim.
kakav je problem momčiluko ? mogul kako pomoći ?
legenda reala je napisao/la:
eeeeeee đe ti je ona Mostarka, Naida kako no
tu je negdje po Sa, vrti se...nisam je vidio ni čuo ne pamtim
FORZA MARŠAL !!!
- reds_forever
- Kontakt:
Hodza uvijek u akciji 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Haj ako šta skontaš proslijedi ideju,bagrcavi je napisao/la: Ma kakva ona.
I ja dumam šta ću i kako ću, komplikovano mi da radim u onom accessu i ja to da pravim, možda nekome platim da mi to odradi.
Ma neku bazu podataka bih trebo napraviti, nešto za neku trgovinu mi treba. Ako imaš kakve veze sa trgovinom možda i znaš oko togahodža je napisao/la:bagrcavi je napisao/la: I ja dumam šta ću i kako ću, komplikovano mi da radim u onom accessu i ja to da pravim, možda nekome platim.
kakav je problem momčiluko ? mogul kako pomoći ?
Jel' @reds_forever žensko?
DRUG NEBI TI PUNCA
Znaš menereds_forever je napisao/la:Hodza uvijek u akciji
Vidiš bona kako te falim, prelistaj malo chat
Nemam, al komšija mi drži granap, garant ima bazu nekubagrcavi je napisao/la: Ma neku bazu podataka bih trebo napraviti, nešto za neku trgovinu mi treba. Ako imaš kakve veze sa trgovinom možda i znaš oko toga![]()
Jeste
FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gabriela je nista za njubagrcavi je napisao/la:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ma ništa loše ne mislim, nego nikad insan ne bi reko da je žensko. Fino napiše koju, o sebi pri sebi, svaka čast curliko
Daj ba Hodža ovo je ozbiljniji biznis, nije granap
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Ma ništa loše ne mislim, nego nikad insan ne bi reko da je žensko. Fino napiše koju, o sebi pri sebi, svaka čast curliko![]()
Pa niko nije ni rek'o da loše misliš
Pametna cura
Đesi biznismenu, nisam te pozn'o. A granap nije trgovina a ?
šta će gabrijelaPostao/la Bosniacum Lilium » 16 jun 2015, 00:39
Gabriela je nista za nju
FORZA MARŠAL !!!
Zato ti one kutije nosišbagrcavi je napisao/la:Ma ozbiljan biznis, 'ta će granap
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
@Dex što mene ne zoveš na kafu? kuknjava
Ja mislim da sam ja jedina osoba na svijetu koja se bolesna napije, onda pojede ćevape i na kraju popijem čaj da kao ozdravim. Što je najgore i sutra ću 100% ovako minus ćevapi.
Ja mislim da sam ja jedina osoba na svijetu koja se bolesna napije, onda pojede ćevape i na kraju popijem čaj da kao ozdravim. Što je najgore i sutra ću 100% ovako minus ćevapi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:@Dex što mene ne zoveš na kafu? kuknjava
Ti dođi gdje trebaš od 14-16
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.