FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tema je FK Sarajevo,eno ponizavamo ih na temi ''PL prepucavanja'' pa naleti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
u pravu si
Svaka cast za Haromija. Ceka se jos

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Svaka cast za Haromija. Ceka se jos

Ikande bi trebao biti dostojna zamjena za Cimija sa vise trke i defanzivnih zadataka. Mnogi veliki klubovi imaju defanzivne vezne iz africkih zemalja sto nije slucajno. Samo jos da se Benko oporavi do Lecha. A onda

Gledajuci ovaj naš igracki kadar ,po imenima smo daleko najjaci u ligi. Glavne konkurenta vidim samo u Zrinjskom,pa donekle i Zelju,u koliko im ostane sadasnji igracki kadar.Olimpicu dajem prednost nad Listicom, koju bi svrstao u rangu sa Slobodom.Sve ostale ekipe su za klasu ispod ovih klubova.
Realno glavni smo favoriti za duplu krunu.

Kad sagledaš Željo nije imao neki igrački kadar pa je se borio za titulu prošle sezone. Prošle sezone je Sarajevo imalo bolji igrački kadar od hajmo reći svakog kluba u BiH pa je se jedva izborila titula. Opet realno gledano igrački kadar Sarajeva je izuzetan, ne znam jel bio jači od kako znam za sebe, haha. Ja se nadam da će oni imati dobar plasman u evropi što bi donijelo novac. A novac pokreće sve. 

Evo ne znam..
- kenanbrajic
- Kontakt:
Realno, po imenima jesmo. Čisto, da smo na zemlji...bojim se onoga našeg "neshvatljivog pada u formi"...i patnje, mijenjanja trenera u pola sezone...ne treba prerano pričati o duploj kruni. Idemo polako, da vidimo šta ova pojačana ekipa može i hoćeamypitar je napisao/la:Gledajuci ovaj naš igracki kadar ,po imenima smo daleko najjaci u ligi. Glavne konkurenta vidim samo u Zrinjskom,pa donekle i Zelju,u koliko im ostane sadasnji igracki kadar.Olimpicu dajem prednost nad Listicom, koju bi svrstao u rangu sa Slobodom.Sve ostale ekipe su za klasu ispod ovih klubova.
-
- Kontakt:
Ikande , sponzor, drzavljanstvo Barbi, svaka cast Upravi !!! Gledam na yt ovaj Poleksic suta penal u prvenstvu, koja Panenka braco mila haha... Btw, ko bi mogao biti taj iz Kelna 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Raja mora shvatiti na vrijeme istinu. Ovo je PL BiH i u takvoj ligi bez obzira na kadar i finansije mi, željezničar, Zrinjski, ŠB ćemo uvijek biti konkurenti i bit u vrhu. I nemojte pisati "željo" šta im tepate jebote krv.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
daj nek neko kopira taj text ja ne mogu da otvorim, ****
Ma sve dobrila, de ti meni reci jesi li ti svoj laptop popravio, nemate ovde kao ni vode na grbavici.belosevic28 je napisao/la:Ikande , sponzor, drzavljanstvo Barbi, svaka cast Upravi !!! Gledam na yt ovaj Poleksic suta penal u prvenstvu, koja Panenka braco mila haha... Btw, ko bi mogao biti taj iz Kelna
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bravo za Ikandea
Za Al-shidi ne znam iskreno nisam nesto optimistican s njima al eto 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sad smo u odnosu na proslu sezonu mnogo jaci.ZaLe98 je napisao/la:Kad sagledaš Željo nije imao neki igrački kadar pa je se borio za titulu prošle sezone. Prošle sezone je Sarajevo imalo bolji igrački kadar od hajmo reći svakog kluba u BiH pa je se jedva izborila titula. Opet realno gledano igrački kadar Sarajeva je izuzetan, ne znam jel bio jači od kako znam za sebe, haha. Ja se nadam da će oni imati dobar plasman u evropi što bi donijelo novac. A novac pokreće sve.
Mi smo imali jaku turbulentnu sezonu igranjem u Evropi,pa debakl u Njemackoj,pa promjena terena, sve je to uticalo na domace prvenstvo.Pa onda mala sabotaza Kodre od igraca itd.itd.
Mislim da smo prvi put doveli prava i ciljana pojacanja od postanka nam drzave BiH.Svi znamo da nam je najslabiji dio tima bila odbrana i spori bokovi.Dolaskom Stepanova i Barbarica + Tatko pa i Miholjevic dobili smo cvrstinu i ravnotezu kvalitetom sa ofanzivnim dijelom tima.Tu je jos Hebibovic-Bekic koji bi po strani ubzali nasu igru.Uz Cimija-Radovca-Ikandea-Stojceva,te Dulju i Krstu imamo strasan taj vezni red, koji prelazi kvalitetom okvire premijer lige.Tu je bez premca najjaci centafor lige Benkara.Uz jaku klupu u vidu Alispahica,Bekica,Okica,Kovacevica,Rustemovic,i dr. mi bi se trebali prosetati ligom.
Znam da ce mnogi reci nema razloga za euforiju ovo-ono,ali ovaj igracki kadar fakat sad ima kvalitetu vise, da bez problema dominira ovom ligom.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 jul 2015, 18:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Reci nam što.Suki46 je napisao/la:Bravo za Ikandea![]()
Za Al-shidi ne znam iskreno nisam nesto optimistican s njima al eto

- dr.van nostrand
- Kontakt:
valjda, na nesrecu ono leglo kriminala u Holidayu krenuli cistiti i ostadosmo bez sponzora, zamijeni ga 100 miliona puta bogatiji i ozbiljniji, jok ba, nesto tu nije cistoSuki46 je napisao/la:Za Al-shidi ne znam iskreno nisam nesto optimistican s njima al eto

Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 08 jul 2015, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:valjda, na nesrecu ono leglo kriminala u Holidayu krenuli cistiti i ostadosmo bez sponzora, zamijeni ga 100 miliona puta bogatiji i ozbiljniji, jok ba, nesto tu nije cistoSuki46 je napisao/la:Za Al-shidi ne znam iskreno nisam nesto optimistican s njima al eto
Ni meni nije jasno u cemu je problem sa Arapinom.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno misli na Baketa
-
- Kontakt:
dajte text sa sport....pr.imus da procitam, je.bem vas gluhe
- HordasDobrinja
- Kontakt:
"Uprava FK Sarajevo sve više razmišlja o novim čuvarima mreže s obzirom na to da, kako se smatra, Emir Plakalo i Senedin Oštraković u ovom trenutku nisu dovoljni za dugu sezonu te da je neizvjestan ostanak golmana Mateja Delača na Koševu.
FK Sarajevu ponuđene su usluge Vukašina Poleksića, golmana crnogorske reprezentacije, a njegov angažman ponudio je menadžer Muhamed Harbaš, koji je, također, pažnju sportske javnosti nedavno skrenuo pokušajem dovođenja Simona Vukčevića u tim sa Koševa.
Pored Poleksića kao moguće pojačanje se spominje i hrvatski golmana Ivan Kelava." evo tebra
FK Sarajevu ponuđene su usluge Vukašina Poleksića, golmana crnogorske reprezentacije, a njegov angažman ponudio je menadžer Muhamed Harbaš, koji je, također, pažnju sportske javnosti nedavno skrenuo pokušajem dovođenja Simona Vukčevića u tim sa Koševa.
Pored Poleksića kao moguće pojačanje se spominje i hrvatski golmana Ivan Kelava." evo tebra
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !
Trenutno korisnika/ca: budzak, Dave, DinGospo21, ErosViverosViv, Hajdeee, Kyle88, MaroonBjelave, mosarajvosa83, NazorUso, Proximic, samoFKS, Samozdravlje, senad82, Vanja8, ŠTA_JE i 125 gostiju.