Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ne znam kako se zove sistem. Aircash cini mi se, trebaju ubrzo na to preci, preko aplikacije za telefon, uplate i isplate preko ininih benzinski, tako sam cuo...
Znaš li u koji klub je otišao?idevlak je napisao/la:Zubčić otišao, ima novi klubWilly je napisao/la:Ne igra Zupčić danas za Igokeu. Zvezda će ih razbiti.
Manresa , SpanijaWilly je napisao/la:Znaš li u koji klub je otišao?idevlak je napisao/la:Zubčić otišao, ima novi klubWilly je napisao/la:Ne igra Zupčić danas za Igokeu. Zvezda će ih razbiti.
-
- Kontakt:
Otisao Zubcic, ali je dosao Marko Lukovic tako da Igokea nije nista slabija tim odlaskom.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Hvala hrn na informaciji. 

Doveli su jos nekog Amera , igro u OklahomiWandelanoite je napisao/la:Otisao Zubcic, ali je dosao Marko Lukovic tako da Igokea nije nista slabija tim odlaskom.
-
- Kontakt:
Doveli su cak i Jerreta Granta koji ima utakmica i u NBA ligi.Willy je napisao/la:Hvala hrn na informaciji.
MES QUE UN CLUB!
WHU-Arsenal, na jednom ps1, na drugom x2, na trećem zx2, na kraju će završiti 1:0.

Može li mi neko preko pp objasniti kako se preko neta pravi sistem u Mozzartu?
Digoše kvotu pred utakmicu na Juventus. To mi smrdi na X. Svakako je kup u pitanju.
Odmah na vrhu listica sa parovima imas opciju sistemski, ako nista preko finda(ctrl+f) ukucaj rijec sistem i trebalo bi ti pokazati.Willy je napisao/la:Može li mi neko preko pp objasniti kako se preko neta pravi sistem u Mozzartu?
Pozz ako neko igra lajv imam kvotu predobru, prolazi, drug odigro na jako visok ulog 1400e, pa ako neko zeli mogu ovdje napisati ili bolje pm da ne padne zbog uplata ili blokira se....
I koji je par? Da i mi šta uzmemo 

Aquila-jocoro el salvador , bit ce najmanje dva gola u prvom, sad je 1:0, pozurite...
Daj nam reci jel to odigrano prije pocetka utakmice ili?Woohoo23 je napisao/la:Aquila-jocoro el salvador , bit ce najmanje dva gola u prvom, sad je 1:0, pozurite...
jopaa7 je napisao/la:Daj nam reci jel to odigrano prije pocetka utakmice ili?Woohoo23 je napisao/la:Aquila-jocoro el salvador , bit ce najmanje dva gola u prvom, sad je 1:0, pozurite...
Prije početka, a podebljao je još u toku poluvremena, ne smijem više ništa reći.....pozurite gol ce ubrzo...
ajde da vidimo i taj filmWoohoo23 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Daj nam reci jel to odigrano prije pocetka utakmice ili?Woohoo23 je napisao/la:Aquila-jocoro el salvador , bit ce najmanje dva gola u prvom, sad je 1:0, pozurite...
Prije početka, a podebljao je još u toku poluvremena, ne smijem više ništa reći.....pozurite gol ce ubrzo...
@jopa, pusti Salvador, de nam kakvih NBA preporuka za večeras, 2-3 sasvim dosta. 

Al cuj netko stavio 1400 eura i jos podebljao na nekakav par iz Salvadora 
Aj se lijepo odjavi s foruma za dobrobit svih ljudi ovdje

Aj se lijepo odjavi s foruma za dobrobit svih ljudi ovdje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.