Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ma nisam ni kliknuo i nemam pojma o čemu se radi, ovo je kako sam već napisao samo opaska na "kvalitet" tutosporta, od kojeg se i sam juventus ogradio
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja bih se najradje "ogradio" od svih dnevnih sportskih novina u Italiji, poznati trojac, al nemas drugi izvor informacija,barem ne tako dnevno dostupan a svi se navucemo na te vijesti iako sami znamo da nisu tacne,recimo kada se radi o transferima, pa ono ako ti se svidi vijest, znas da je to daleko od istine, al se radi svog kluba potajno nadas da ovaj put su u pravutony-mortale je napisao/la:ma nisam ni kliknuo i nemam pojma o čemu se radi, ovo je kako sam već napisao samo opaska na "kvalitet" tutosporta, od kojeg se i sam juventus ogradio
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Kontakt:
nemoj zezati, pa ostali su sasvim ozbiljni sportski listovi koji nekad pogriješe kao i svi svjetski, i naravno da su malo naklonjeniji klubovima iz svojih gradova, ali tutosport i ne pokušava biti ozbiljan, pa njihove naslovnice ti sve govore, te neke PS slike, te naslovi koji se rimuju, te izmišljanje novih riječi i sl. ti odmah daju do znanja da oni se i ne trude biti ozbiljan list, već nešto kao kod nas ekspres ili što je bio nekad as, samo što ovi samo o sportu pišu.
mali off
usput kad sam već tu, šta očekujete u nedelju, koji rezultat, kakav sastav, kakvu igru i sl.
mali off
usput kad sam već tu, šta očekujete u nedelju, koji rezultat, kakav sastav, kakvu igru i sl.
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma nije stvar ko je brže, naravno da će tutosport objaviti brže kad je dnevno objavljivao da je juve potpisao sa 2-3 nova igrača, pa morali su nekog i pogoditi, a ostali se trude da provjere informacije i naravno da je onda malo sporije, ok ne voliš gazzettu, mada neznam šta su oni objavili a da nije bila istina, ali imaš i corriere dello sport isto daleko pouzdaniji od tutosporta
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne volim ih nijedne al moram ih citat jer su jedini dnevni listovi koji svaki dan donose vijesti, mada imaju i olaksavajucu okolnost, shvatam ih, kad svaki dan radis i pravis izdanja,moraju se vijesti i izmisljat kako bi se imalo o cemu pisat, a ljeti mora se o transferima jer ostalo sto se tice fudbala nikoga u to vrijeme ne interesuje, tako da, udri po tracevima pa sta bude.tony-mortale je napisao/la:ma nije stvar ko je brže, naravno da će tutosport objaviti brže kad je dnevno objevljivao da je juve potpisao sa 2-3 nova igrača, pa morali su nekog i pogoditi, a ostali se trude da provjere informacije i naravno da je onda malo sporije, ok ne voliš gazzettu, mada neznam šta su oni objevili a da nije bila istina, ali imaš i corriere dello sport isto daleko pouzdaniji od tutosporta
- tony-mortale
- Kontakt:
ma otvaram i ja sve šta ću moram negdje tražiti info, ali mislim da je gazzetta daleko ispred svih, jbg ti ih ne voliš zbog objave transkripata, ali to je njihov posao da objeve ono što imaju, evo sad ih baš otvorio i gle čuda igra se sutra i prekosutra LP a o interu, milanu i napoliju po 1 članak na naslovnici, a o juventusu koji ne igra do nedelje 2, znači nije da je juve tu zapostavljen, a ponovo te pitam kad su nešto slagali?
lično se ne sjećam tako nečeg
lično se ne sjećam tako nečeg
- sarajlija89
- Kontakt:
Tema je Juventus...
Raspravu nastavite ovdje:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=1300
Raspravu nastavite ovdje:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=1300
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Felipe Melo opet zabio za Galatu! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Meni je bilo zao sto je otisao, nekako mi lici na Vidala trci, bori se, mogao je biti umjesto njega tu ali Marchisio onda ne bi mjesta imao mada on trenutno igra prije Vidala.Bianconeri1988 je napisao/la:Felipe Melo opet zabio za Galatu!
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- JuveSissoko
- Kontakt:
Melo je izmislio fudbal za Marchisia i daleko bi bolje dosao ovoj ekipi nego Marchisio, al ima jednu manu, nije ItalijanGlupost je napisao/la:Meni je bilo zao sto je otisao, nekako mi lici na Vidala trci, bori se, mogao je biti umjesto njega tu ali Marchisio onda ne bi mjesta imao mada on trenutno igra prije Vidala.Bianconeri1988 je napisao/la:Felipe Melo opet zabio za Galatu!
I meni ga je bilo zao do onoga dana kad je dao onu izjavu da je otisao za parama.
Ako je tacna komotno moze ostati u Turskoj sto se mene tice !!
Golddigger-ima nije mjesto u Juventusu.
Ako je tacna komotno moze ostati u Turskoj sto se mene tice !!
Golddigger-ima nije mjesto u Juventusu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Melo bi možda bio korisniji od Marchisa, ali ne treba zaboraviti da Melo ima godišnju plaću kao Marchisio i Vidal zajedno, bolje je imati dva igrača, nego jednog...
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Necemo sada zaliti za svakog igraca sto nam odu, Melo jednostavno i sam htjeo da ide zbog PARA. a vala nije ni bio vrijedan pola oni para sto smo dali za njega.
Nadam se da cu vidjeti Vidala umjesto Marchisio protiv Milana i to ce da bude dobar potez!!!!!!!!!!
Nadam se da cu vidjeti Vidala umjesto Marchisio protiv Milana i to ce da bude dobar potez!!!!!!!!!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Optuženi će sutra predstaviti javnosti razgovor između šefa za suđenje Bergama u kome savetuje sudiju Rodomontija da bude naklonjen interu protiv Juventusa.
Ovi dokazi biće predstavljeni u utorak u sudnici u Napulju.
Paolo Bergamo koji je bio glavni u sudijskoj organizaciji 2004. savetovao je sudiju Rodomontija pred derbi između intera i Juventusa. Telefonski razgovor je obavljen tri sata pred meč, sklonjen je u procesu calciopoli 2006. godine.
"Ako se dvoumiš pomozi onome ko je iza na tabeli, da li me čuješ? Onome ko je iza", ponovio je Bergamo.
"Neka ovaj razgovor ostane između mene i tebe", dodaje on.
Rodomonti ga uverava da ne brine, da će sve biti u redu i da situaciju drži pred kontrolom.
Drugim rečima, računao je da se Juventus neće buniti jer su bianconeri u tom trenutku u novembru 2004. imali 15 bodova prednosti nad interom.
Meč je završen 2:2, Rodomonti je svirao penal za Juventus, ali je propustio da isključi Tolda. "Stara dama" je imala vođstvo od 2:0, nije uspela da dobije ovaj meč.
Moggi će priložiti i razgovor između Pjer Luigija Colline i Bergama tokom samog meča.
"Šta kažeš za penal, bio je crveni 100%", kaže Collina koji je pozvao Bergama tokom meča.
"Eh, eh, eh", ne želi Bergamo o tome da razgovara.
Moggijeva odbrana će ovo iskoristiti za dokaz onoga što su tvrdili od samog početka, a to je da su svi uticali na sudije i da su razgovori koji bi mogli da naškode Interu sklonjeni od javnosti.
Videćemo kako će reagovati tužilaštvo.
Sutra će biti još ovoga...
Ž '21!
Igra Ibra u nedjelju??? Strašno!!!!!
Biće nos non-stop u ofsajdu
Srediće to Chiellini i Barzagli...
Šanse su nam 50-50 ali riješiti će to Juve - 2:0 za nas
Biće nos non-stop u ofsajdu
Srediće to Chiellini i Barzagli...
Šanse su nam 50-50 ali riješiti će to Juve - 2:0 za nas
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4328.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I ovaj moggi zna zayebavati -.-
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Zašto? Čovjek je realan koliko god to pojedincima smetalo. Ja nekada čitam i ne mogu da vjerujem šta se sve piše.harebianconero je napisao/la:http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4328.html
IMa tu i realnih ljudi ali većina je već glavama u oblacima(kako na ovom tako i na stranim forumima). Juve je osvojio 8 bodova protiv 4 tima koji će glavnu bitku voditi za opstanak i sem prve tekme nije to ništa izgledalo uvjerljivo(bar što sam ja vidio). Napomena, imaju čitav roster na raspolaganju za rotaciju naspram Milana i djelimično INtera koji je veći problem imao sa trenerom koji ne zna jel došao ili pošao. U odnosu na prošlu godinu Juve je jači možda nekih 10,15% prije svega u smislu organizacije i to je vidljivo. Neka se desi nešto Pirlu možete se pozdraviti sa nekom organizacijom igre i biće sl. prošloj godini. Njemu su potrebna brza krila koja zna šta rade a Juve ih baš i nema. Najbolji je kada na njemu nema nekog pritiska, no čim ima, počne se gubiti, viđeno u Milanu xy puta.
Samo kažem prerano je za bilo šta, a svoju vrijednost ćete pokazati u narednih 10 kola u poprilično teškom rasporedu( ne zaboraviti 38 tekmi se igra ). Mislim da su Milan, Napoli, INter pa i Udineze jači, no vidjet ćemo. Tek toliko, ako Juve ostane na vrhu recimo do kraja jesenjeg dijela, pojest ću svoje riječi jel. Naravno ako i osvoje svaka čast.
U svakom slučaju neka im je sa srećom.
A kad je Chievo usao iz Serie B i vodio skoro do pola prvenstva 2001e, tad nije Moggi govorio o tome da je Serie A pala.harebianconero je napisao/la:http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4328.html
Egomaniac stikes again
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.