NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
hehe odlicno ma moraju pocet dolazit na banju i malo bolji igraci hebes tarlasiku...vide svi kako zvijezda radi
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Sta ovo Doro u strucnom stabu, zna li neko koja je to njegova funkcija malo preciznije
ko ce ga znati najbolje bi bilo kada bi bio skautTkanton je napisao/la:Sta ovo Doro u strucnom stabu, zna li neko koja je to njegova funkcija malo preciznije

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne vidim koju će funkciju obavljat možda skaut, Durgutović je već godinama pomoćnik Čurguzu, Joviću i Kuntiću i veliki radnik i ima iskustvo u radu sa prvom ekipom u zadnji godina.astra1922 je napisao/la:ko ce ga znati najbolje bi bilo kada bi bio skautTkanton je napisao/la:Sta ovo Doro u strucnom stabu, zna li neko koja je to njegova funkcija malo preciznije
Vidim nesto nam se Ordagic iz gradine poceo vrtit po gradu i oko kluba !!??
Jedva cekam tu famoznu sledecu sedmicu da se podju potpisivati ugovori a moglo bi biti veselo 

Ko ti slaga da se sledeću sedmicu potpisuju ugovoriKvota je napisao/la:Jedva cekam tu famoznu sledecu sedmicu da se podju potpisivati ugovori a moglo bi biti veselo
mozda ima istinemaksi je napisao/la:Ko ti slaga da se sledeću sedmicu potpisuju ugovoriKvota je napisao/la:Jedva cekam tu famoznu sledecu sedmicu da se podju potpisivati ugovori a moglo bi biti veselo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Dosta toga bi se moglo rijesiti u sledecoj sedmici a da li je laz vidjet ce momaksi je napisao/la:Ko ti slaga da se sledeću sedmicu potpisuju ugovoriKvota je napisao/la:Jedva cekam tu famoznu sledecu sedmicu da se podju potpisivati ugovori a moglo bi biti veselo

Nego interesuje me ovaj Ordagic gledao sam ga samo jednu tekmu i izgledao mi je dobar u svakom pogledu ili ima neko ko ga je bolje pratio !?
Mada Gradina zauzima posljednje mjesto i sigurno je ekipa-nazalost od koje će mnogi ubirati bodove i popravljati gol-razliku, Ordagić je kalibar igrača koji ima mjesta u bilo kojem klubu PL.Mlad je,moze napredovati i sigurno bi nam dobro dosao.Po meni jedina svijetla tačka Gradine i u većini susreta zadavao je velike probleme svim ekipama koje su igrale na Banji.Mislim da Srebrenik ima novog Bekrića,a znamo kakav je Bekrić i ne bi trebalo dopustiti da nam ga ulove ispred nosa.E sada ne znam ima li menadzera,kakav ima ugovor i da li ga je moguće dovesti.
Nesto je pocesto kod nas pa mozda bude nesto od toga , a po pitanju nega sam cuo dosta pozitivnih kritika mada ga licno nisam mnogo gledao!vatreni je napisao/la:Mada Gradina zauzima posljednje mjesto i sigurno je ekipa-nazalost koji će mnogi ubirati bodove i popravljati gol-razliku, Ordagić je kalibar igrača koji ima mjesta u bilo kojem klubu PL.Mlad je,moze napredovati i sigurno bi nam dobro dosao.Po meni jedina svijetla tačka Gradine i u većini susreta zadavao je velike probleme svim ekipama koje su igrale na Banji.Mislim da Srebrenik ima novog Bekrića,a znamo kakav je Bekrić i ne bi trebalo dopustiti da nam ga ulove ispred nosa.E sada ne znam ima li menadzera,kakav ima ugovor i da li ga je moguće dovesti.
eto hajde recite mi sada bili ordagic bio to provjereno premijerligasko ime.kada vec pricamo o tim ekstra pojacanjima.sta mislite ubacimo mi protiv borca ordagica u prvu postavu pune tribine on bi se oduzeo...mene sto se tice zvijezda mora nastaviti dovoditi mlade igrace po 19-20 godina ali isto tako moramo dovesti par igraca skupljih koji bi cinili okosnicu.mislim da ce tako i izgledat prelazni rok.mozda tri imena malo poznatija a ostalo mlado neafirmisano
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zamoli bih forumasa @Kvotu ako ima vremena da slika par slika i da nam postavi na zvijezdinoj temi da pogledamo kako teku radovi jer stvarno nisam u mogucnosti doci na stadion i sam to pogledati 

Meni jos uvijek neide uglavu gomilanje tolkih igraca sa strane prosjecnog kvaliteta,valjda se mogu 3-4 igraca iz vlastitog pogona drzat na klupi.Moje misljenje recimo da tog malog Colica koji je pozvan u kadetsku reprezentaciju,a vjerujem da je zasluzeno treba automaski prebaciti u prvi tim i na njemu bi klub mogao nesto zaraditi u buducnosti,a to bi ujedno bio dobar primjer za mladje generacije koje dolaze da vrednije rade i da im plafon karijere nebude Bosna iz M.Mahale.Naravno da se ispune i ostali preduvjeti vredniji i strucni kadar sa tim kategorijama.astra1922 je napisao/la:eto hajde recite mi sada bili ordagic bio to provjereno premijerligasko ime.kada vec pricamo o tim ekstra pojacanjima.sta mislite ubacimo mi protiv borca ordagica u prvu postavu pune tribine on bi se oduzeo...mene sto se tice zvijezda mora nastaviti dovoditi mlade igrace po 19-20 godina ali isto tako moramo dovesti par igraca skupljih koji bi cinili okosnicu.mislim da ce tako i izgledat prelazni rok.mozda tri imena malo poznatija a ostalo mlado neafirmisano
Imal kakve spekulacije koja bi to "provjerena pojacanja" mogla stic na Banju 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- gradacac10
- Kontakt:
Igor Mitic se vraca?
Dobra ti ta,mozda bi taj penzioner mogao pojačati Mionicugradacac10 je napisao/la:Igor Mitic se vraca?

uuu bice zanimljivo bice ovo stvarno najzanimljiviji prelazni rok ikada.za sada se spominju dva stopera po preko 36 godina

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svjestan si da su to bile bombe a i za ovog Ordagica sam rekao da se vrti kod nas sto ne znaci da ce nas biti!Ipak imam info da ta pojacanja moraju biti kvalitetna i nece biti samo cetiri kako je prije navedeno bit ce ih vise!Vjerovatno ostaje kod nas onaj madjar i izgleda da ce nam golman ostati mada ce mo sledece sedmice znati tacne informacijeastra1922 je napisao/la:uuu bice zanimljivo bice ovo stvarno najzanimljiviji prelazni rok ikada.za sada se spominju dva stopera po preko 36 godina![]()
![]()
![]()
![]()