to je to. mislim da smo svi sve rekli u ovih par postova i sve se svodi na jedno - bice zanimljiv ostatak sezone uz par srcanih i mozdanih udara za nas pacenike sto ovo sve pratimo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sanchez, kako bi vam legao umjesto Mande lijevo.Gefufna je napisao/la:Fali vam Pjanic. To je razlog zasto je sada 8 bodova razlike, a ne 16.
Ne treba nam vise igraca koji leze, vec koji trce.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sanchez, kako bi vam legao umjesto Mande lijevo.Gefufna je napisao/la:Fali vam Pjanic. To je razlog zasto je sada 8 bodova razlike, a ne 16.
Imamo i one koji trce, ali u prazno.Sarajlijica1946 je napisao/la:E onda vi potpisite Bolta.
Imperativ rezultat cini svoje.Gefufna je napisao/la:Imamo i one koji trce, ali u prazno.Sarajlijica1946 je napisao/la:E onda vi potpisite Bolta.
nije umor jedini razlog, ali po meni definitivno jeste jedan od mnogih i da se razumijemo kada sam napisao 'umor' nisam gledao na to kao da igraci ne mogu hodati po terenu kako treba (iako je i toga bilo s vremena na vrijeme).Admir_Sa je napisao/la:ali skoro tri mjeseca je do kraja sezone i kao razlog umor, dajte molim vas. uostalom odmaralo je 80% ekipe protiv viljareala i svi ti što su odmarali na narednim utakmicama najgori bili. ko je to god napolija važan odmarao da nas razbije u subotu, kao što su uradili 70 minuta. Umor je po meni vidljiv ako te neko nakon 70 minuta sabije u 16m i samo čekaš kada ćeš primiti gol jer nemaš snage da se trkački nosiš. a napoliju prišli golu nismo do 15 minuta prije kraja. a koliko su umorni vidio sam u zadnjih 15 minuta kada su krenuli na sve ili ništa i svaki napad skoro prilika bila. a to da se trebala ranije smanjivati minutaža pojednim igračima itekako stoji, to je ok. spaletijeve gluposti sa taktikama, loša priprema psihički igrača i **** pristup igrača u ove dvije utakmice su ključni razlozi
ne moze roma meda.vedoz je napisao/la:Ako Barca može 4-0, može i Roma 4-2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.