FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mandrak
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mandrak » 06 jan 2011, 00:00

Jeste li primjetili da je trener Bilbaoa svezao flaster Xaviu, lik je citavu tekmu bio oko njega...vazda na meter od njega i kad ovaj primi loptu ovaj drugi ujeda ko pas automatski, nije imao centimetra slobode ni sekunde vremena da rezgleda situaciju..odmah lik ulijece :shock: :o ....Athletic je dao 110% od sebe veceras, ali je natjerao i Barsu do maximuma.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 jan 2011, 00:03

dobro je prodjosmo dalje protiv kako vi kazete ludjaka iz bilabaa :mrgreen: :mrgreen: ,stvarno su ljudi se natrcali,drama su pokrivali teren,,a abidalu drugi gol u karijeri :D nije ni cudo sto je nako ludjacki slavio nezna kako treba slavit gol heheh :D :D,,,, sve u svemu dobro odigrana utakmica i sa nase strane al zafrkano protiv autobusa igrat :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 06 jan 2011, 00:04

barca_87 je napisao/la:dobro je prodjosmo dalje protiv kako vi kazete ludjaka iz bilabaa :mrgreen: :mrgreen: ,stvarno su ljudi se natrcali,drama su pokrivali teren,,a abidalu drugi gol u karijeri :D nije ni cudo sto je nako ludjacki slavio nezna kako treba slavit gol heheh :D :D,,,, sve u svemu dobro odigrana utakmica i sa nase strane al zafrkano protiv autobusa igrat :mrgreen:
ma nebi se ja bas slozio da je parkiran autobus...
ljudi su trcalli,ganjali,ujedali,nema sta nisu radili....ovo bunkera nije vidilo...bilbao je odigrao muski,,nije napao jer bi primio petardu ali se ljudi nisu ni zatvorili...
jednostavno trcali su...to se nekako tako moze opisati... :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 jan 2011, 00:06

Strasno teska utakmica.Athletic je igrao defanzivno perfektno,nije tu moglo nista proci.Igrali su jako,ostro + atmosfera strasna.U drugom poluvremenu su i oni krenuli malo ofanzivnije i odmah je tu bilo prostora za gol.Dobro je Barca igrala,vazan je prolaz i on je zasluzen definitivno.

Abidal zvijer,ko bi rekao da ce bas on zabiti gol :) Nema prolaza pored njega,kupi covjek sve,pa stigne pokupiti i ono sto drugi propuste :D

Steta sto nije bilo prilike da Affelay dobije vise minuta,ali nema veze,bit ce u narednim utakmicama.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 06 jan 2011, 00:08

Na koga sad idete u Kupu?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 jan 2011, 00:12

Ovo je bio sve sem autubusa parkiranog...ovo je bilo proganjanje po terenu 90 minuta.
Messi je majstorski asistirao Abidalu, ali je uvijek bio uduplan od strane domacina...manijaci su uspjevali zatvarati skoro sve, i sredinu i bokove i još sjeci igru kratkih pasova a zato treba trcati ko drogiran....par puta je probijena njihova desna strana (jednom Alves kad je nabacio loptu a Villa direktno u golmana glavom sa 4 metra, jednom Pedro ali je njihova odbrana pocistila ispred Messija i onaj po sredini pas kad je neko izbacio Villu pred njihovog golmana a ovaj opet u njega pucao umjesto u gol)...nisu nam dali puno šansi jer su trcali ko ludi i dosta dosta toga zatvarali i sjekli :shock: :o

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jan 2011, 00:22

Portillo je napisao/la:Na koga sad idete u Kupu?
Pobjednik duela Betis-Getafe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 06 jan 2011, 00:26

Jedva, ali dobro je. Sljedeča meta: Deportivo. 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 jan 2011, 01:20

miky_hz je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Na koga sad idete u Kupu?
Pobjednik duela Betis-Getafe
prije bi ja da nam zapadne getafe ,,nezz sa betisom se uvijek namucimo kad god da igramo ,,dzaba sto su u drugoj ligi(i sto je nas drugi tim odigro 2:2 na njihovom :) ),,namucili bi nas ja mislim vise od atl bilbaa,,

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 jan 2011, 11:33

Evo momka koji igra u zivotnoj formi :)
slika
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 jan 2011, 11:46

Abidal je king, kako je samo spreman fizicki to je nevjerovatno, a jako je napradovao i u igri s loptom. Brinuli smo se sta ce biti u odbrani kad Puyol ostari, ali evo i na poziciji stopera Abidal je mocan, a jos kad zatreba moze igrati i lijevog beka gdje je i najjaci.

Vidjecemo sledece sezone, ja mislim da ce Pep njega koristiti na stoperskoj poziciji, da necemo dovoditi tu novog stopera umjesto Puyola, Abidal se i tu pokazuje kao sjajan, uigran je, bas stoper koji ce dostojno zamijeniti Puyola koji ce sledece sezone vec biti poprilicno u godinama, ali oopet i kao zamjena ce nam biti jako koristan.

Stoperske pozicije u nasoj posebnoj igri su jako osjetljive, tesko se tu moze prilagoditi bilo koji igrac, zato mislim Pep i forsira tu Abidala da to pokriva, a vjerovatno cemo onda dovesti lijevog beka kojem je sigurno puno lakse da se uklopi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 06 jan 2011, 12:02

Gledamo najboljeg Abidala od kada je stigao u Barcelonu!

Puyol jest da ima godina (32), ali ima u njemu snage za još barem dvije vrhunske sezone. Ni Abidal (31) nije puno mlađi.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 jan 2011, 12:12

Leader je napisao/la:Gledamo najboljeg Abidala od kada je stigao u Barcelonu!

Puyol jest da ima godina (32), ali ima u njemu snage za još barem dvije vrhunske sezone. Ni Abidal (31) nije puno mlađi.

Puyol je rodjen 13. April 1978, dakle sad u aprilu ulazi u 34. godinu zivota, a sledece sezone recimo u ovo vrijeme vec je to i 35. jbg, puno godina sto jest jest, vjerujem da da je bolje vec od po cetka sledece sezone Abidala koristiti kao stopera, a Puyola tatu da bu de na klupi i povremeno da igra, da nadgleda tako sinovce barem jednu sezonu, pa tek onda u zasluzenu penziju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jan 2011, 12:18

Sjajno odrađen posao protiv baskijaca slijedeci protivnik u kupu ce biti upola laksi od Bilba..od Ville ocekujem da podesi nisanske sprave protiv Deportiva :) ..na ljeto se treba razmisljati o svjezoj krvi u zadnjoj liniji Puyol,Abidal su pri kraju a Milito vec trazi drugi klub..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 jan 2011, 12:28

Abidal moze vrhunski odigrati barem jos dvije sezone, taman dok Fontas stasa u igracinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 06 jan 2011, 13:07

Puyol i Pique će biti stoperski par i sljedeće 2 sezone, Abidal će biti prvi izbor na LB što i je po vokaciji, kada bude potrebe može odigrati i kao stoper.

Ima u Barçinom "inkubatoru" novih "Puyola" - Fuentas, Bartra, Muniesa. Taman za 2 godine kada Puyol bude za klupu, valjda će barem jedan od postati novi "Puyol" - ako ne, onda Pep treba dovesti jednog stopera.

HISTORIA CONTINUA...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 jan 2011, 13:19

Leader je napisao/la:Puyol i Pique će biti stoperski par i sljedeće 2 sezone, Abidal će biti prvi izbor na LB što i je po vokaciji, kada bude potrebe može odigrati i kao stoper.

Ima u Barçinom "inkubatoru" novih "Puyola" - Fuentas, Bartra, Muniesa. Taman za 2 godine kada Puyol bude za klupu, valjda će barem jedan od postati novi "Puyol" - ako ne, onda Pep treba dovesti jednog stopera.
Ma nema sanse da puyol odigra jos dvije sezone, ispalo bi da ce i 36. godini igrati.

Ja mislim da mu je ovo zadnja sezona u kojoj ce biti prvi izbor, sljedece sezone vec mislim da ce vise biti na klupi, a da ce Abidal igrati vise na stoperu, kao sto to radi vec i ove sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 06 jan 2011, 13:27

Biti će kapetan 1. izbor barem još narednu sezonu, a nekako sam mišljenja i sezonu 2012/13, samo da ga ozljede zaobiđu.

Kakav Abidal kao stoper, može on odigrati kao stoper par dobrih utakmica, ali sumnjam da on može odigrati na poziciji stopera kvalitetno duži period kroz sezonu, kamoli zamijeniti legendu Puyola. Eric je bio i ostat će prvi izbor na poziciji LB!

Guardiola treba dati priliku ovim klincima iz La Masie ili dovesti novog stopera.

P.S. Puyol će igrati do 40 godine zbog Facebooka :D

HISTORIA CONTINUA...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jan 2011, 14:06

Betis vam je sljedeci rival u Kupu .Svakako tezi protivnik nego li Getafe , ako je na Mamesu bilo 40 000 ludjaka na Benito Villamarinu ce biti 56 000 . Naravno Barca apsolutni favorit .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 jan 2011, 14:49

juznjak> je napisao/la:Betis vam je sljedeci rival u Kupu .Svakako tezi protivnik nego li Getafe , ako je na Mamesu bilo 40 000 ludjaka na Benito Villamarinu ce biti 56 000 . Naravno Barca apsolutni favorit .
Izgleda sve teže od težeg :shock: Betis je raznio Getafe na njihovom terenu, a i svakako ce naredne godine u Primeru pošto su ubjedljivo prvi...veoma nezgodan protivnik.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.