Upravi svaka cast!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
info ?Burberry46 je napisao/la:Ikande, Al Shidi, Barbaric dobio pasos BIH, sve lijepe vijesti danas![]()
![]()
Upravi svaka cast!
Pa jarane nema gdje nemaFuadHz je napisao/la:info ?Burberry46 je napisao/la:Ikande, Al Shidi, Barbaric dobio pasos BIH, sve lijepe vijesti danas![]()
![]()
Upravi svaka cast!
ddao bi da je bio standardan kod Vahe dok je vodio dinamo a znamo kakv je Vaha nema laganice samo radnike i borce cijeniFuadHz je napisao/la:btw. za Barbarica, prije nego sto ce potpisati, pitao sam druga iz Zagreba, koji je vatreni navijac Dinama, rekoh kakav je ovaj Barbaric, kaze sto pitas ? ma rekoh nagadja se da treba potpisati za nas, kaze to bi vam bilo ekstra, Dinamo boljeg stopera poslije njega nije imao, a otisao je znas vec radi koga, ne mozete sa njim pogrijesiti.
FuadHz je napisao/la:info ?Burberry46 je napisao/la:Ikande, Al Shidi, Barbaric dobio pasos BIH, sve lijepe vijesti danas![]()
![]()
Upravi svaka cast!
Muhamede, ako ce Ikande pola a Stepanov drugu polovinu, ostala raja bi mogla imati problem sa timmuhamedhulk je napisao/la:Izgleda i Ikande ce ko Stepanov..da pohebe pola gradahahaha
to sam baš nekad ovih dana uočio , da bi mogli stićido te brojke do 11.jula.momirpeh je napisao/la:Upravo se nalazimo na 8372 stranici FK Sarajevo !
HordasOdMalena je napisao/la:Pozz braco, novi sam. Nemam insajderske informacije al cuo sam od jednog lika iz BP1946 da Chelsea za Delaca zeli da nekome proda, odnosno da ga vise ne daju na posudbu i ako im ne stigne neka ponuda da ce nam ga dati, trenutne sanse su 5% da nam dodje. Ponavljam da nisam siguran za ovu informaciju.
Trenutno korisnika/ca: boki86, GangEvil, pierce, rimljanin90 i 35 gostiju.