FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 17 feb 2018, 17:43

Da su debili pobijedili Gošk makar jednu :roll:
Niko, niko, samo Sloboda

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 feb 2018, 17:46

Borbenost na nivou,igra nije loša vidi se Celin rukopi...pojačanja sasvim ok.Podbacili Todor i grahovac,Smajić pretanak za ovu ekipu.Bodovi vrijedni suhog zlata!
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2018, 17:49

Dobro je ovo danas bilo... odlično u stvari... ovi se valjali nisu centra presli... Sloboda rastrcana, borbena,agresivna i zeljna pobjede.... fizički nestvarno dobro izgledamo....2 gola i jos par stopostotnih sansi... posjeta ok skroz... preko 2 milje...to je to u borbi za opstanak...ne znam sta hocete
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 feb 2018, 17:50

Chinaglia je napisao/la:ne mogu docekat da Weitzer dobije dozvoli, Grahovca ne mogu ocim gledat, ne podnosim ga... ne znam zasto je poceo, Osmanagic je bio tu

inace Terzic danas daleko najbolji, bar sam ja stekao takav dojam
Pa čekaj zar ti nisi govorio da očekuješ nešto od Grahovca i da je bitan za Slobodu i još tako nešto ili se varam?

Grahovac je dobro pripreme odradio, zato je i starter. A čisto sumnjam da će i Weitzer dobit odmah mjesto u prvih 11.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 feb 2018, 17:51

Ma dvije milje je i u Ligi za prvaka, osim kad dolaze Željo i Sarajevo. To je realnost.
Niko, niko, samo Sloboda

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 feb 2018, 18:12

Ne znam jel neko drugi primjetio nakon prvog gola cijela ekipa na terenu i klupa su utrcali na atetsku stazu i zajedno slavili, cak je i Muminovic dotrcao sa druge strane terena, ocito da se i na tome dosta poradilo i da je atmosfera u svlacionici porasla
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 feb 2018, 18:22

merak je napisao/la:Ne znam jel neko drugi primjetio nakon prvog gola cijela ekipa na terenu i klupa su utrcali na atetsku stazu i zajedno slavili, cak je i Muminovic dotrcao sa druge strane terena, ocito da se i na tome dosta poradilo i da je atmosfera u svlacionici porasla
Bice zanimljivo.Receno im je da je osvajanje kupa imperativ za buducnost kluba,da ne gledaju samo da odrade do ljeta nego da nesto ostvare da ostanu upamceni ...
To mi reko igrac jedan ej jbg vidicemo.Ali to nam treba bgm pa bi mozda lakse i druge probleme rijesili...
Zamisli uzmes kup to je skoro pola milke pa jos prodas nekog...Mumina Todora ili sta znam...
Mogli bi mozda i milion km inkasirati.
Treba ih podrzati napuniti stadion ujediniti fukare pa podvucemo crtu na ljeto jbg.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 feb 2018, 18:34

Sto se Slavkec popisa po Mladosti :urnebes:
Kakvo samopouzdanje :tokralju:

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 17 feb 2018, 18:50

Dobra utakmica danas,ekipa rastrčana,agresivna sa visokim presingom u velikom dijelu utakmice.Igrači su bili pod imperativom pobjede i to se odrazilo na njihovu igru.Sva pojačanja su opravdala taj epitet,posebno su mi se svidili Mijić i Terzić.Mijić baš zna lopte,tehnički jak sa odličnim pregledom igre i dobrim pasom.Težak teren ga je sputavao na dobrom će biti još bolji.Igra bi bila još bolja uz stoperski par Škahić-Mehmedagić,Husića umjesto Smajića i Ivor umjesto Grahovca.Šteta što gostujemo kod Želje i Sarajeva jer ova ekipa u rasterećenje utakmici kao gost mogla bi donijeti bodove protiv malo lošijih domaćina.Ovako u regularnom dijelu lige treba dobiti kući Borca i onda lagano kroz ligu za opstanak nastojati što prije osigurati opstanak i pokušati osvojiti kup što bi bio strašan rezultat.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 feb 2018, 19:07

solinas je napisao/la:
merak je napisao/la:Ne znam jel neko drugi primjetio nakon prvog gola cijela ekipa na terenu i klupa su utrcali na atetsku stazu i zajedno slavili, cak je i Muminovic dotrcao sa druge strane terena, ocito da se i na tome dosta poradilo i da je atmosfera u svlacionici porasla
Bice zanimljivo.Receno im je da je osvajanje kupa imperativ za buducnost kluba,da ne gledaju samo da odrade do ljeta nego da nesto ostvare da ostanu upamceni ...
To mi reko igrac jedan ej jbg vidicemo.Ali to nam treba bgm pa bi mozda lakse i druge probleme rijesili...
Zamisli uzmes kup to je skoro pola milke pa jos prodas nekog...Mumina Todora ili sta znam...
Mogli bi mozda i milion km inkasirati.
Treba ih podrzati napuniti stadion ujediniti fukare pa podvucemo crtu na ljeto jbg.
Ekipa od danas konacno ima lidera i kapitena na terenu za razliku od prvog dijela sezone. Ivetic je posteno izribao nekoliko igraca nakon gresaka, konstantno je davao instrukcije.
samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 feb 2018, 19:34

ovisnik je napisao/la:Dobra utakmica danas,ekipa rastrčana,agresivna sa visokim presingom u velikom dijelu utakmice.Igrači su bili pod imperativom pobjede i to se odrazilo na njihovu igru.Sva pojačanja su opravdala taj epitet,posebno su mi se svidili Mijić i Terzić.Mijić baš zna lopte,tehnički jak sa odličnim pregledom igre i dobrim pasom.Težak teren ga je sputavao na dobrom će biti još bolji.Igra bi bila još bolja uz stoperski par Škahić-Mehmedagić,Husića umjesto Smajića i Ivor umjesto Grahovca.Šteta što gostujemo kod Želje i Sarajeva jer ova ekipa u rasterećenje utakmici kao gost mogla bi donijeti bodove protiv malo lošijih domaćina.Ovako u regularnom dijelu lige treba dobiti kući Borca i onda lagano kroz ligu za opstanak nastojati što prije osigurati opstanak i pokušati osvojiti kup što bi bio strašan rezultat.
Sarajevo je malo lošiji domaćin :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 feb 2018, 19:49

katarakta je napisao/la:Ma dvije milje je i u Ligi za prvaka, osim kad dolaze Željo i Sarajevo. To je realnost.
Kad klepimo melju iducu biće protiv Borca makar 5 milja :opaopa:

Nije euforija nikakva ova ekipa može svakoga pobjediti.

Fizicki su pripremljeni nestvarno za našu ligu, a ima i vise kvaliteta nego prije. Borbenost da ne govorimo to smo se vidim svi slozili da ginu za svaku loptu.

Ne pohvali Bekica u prethodnom postu a zasluzio je itekako. Mada Rustemovic je izdominirao i definitivno igrac utakmice.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 feb 2018, 20:13

izgleda da to kod nas tako ide. Svakoj upravi treba 2-3 prelazna roka da nauce lekcije, kome vjerovati a ko im podmece igrace.
Isto je bilo kad dodjose Jusufbasic, Kapic, Saciri (ne znam da su minute skupili za Slobodu), Husic itd, pa onda Emilko Jankovic, Darko Mitrovic, Secerovic, Elmir Kuduzovic, Bajraktarevic itd.

pa sad Kalezic, Zilkic, Tandir, Culum, Jahic itd Taj proces traje dok skontaju ko ih vara, a ko im daje provjerenije igrace.

ovo danas sasvim OK. Zapad odlicna posjeta, sjever lose skroz. Igra jako dobra po teskom terenu. Da je teren bio dobar mislim da bi ovo lako rijesili.

Od novih igraca Rustemovic je pokazao veliku klasu, strasno pojacanje. Mijic vidi se da zna, da je prefinjen ali da ne moze na ovom terenu. Sta god on zamisli, ne moze to proc kad lopta ide gdje ona hoce.
Terzic nije lose bek, ako nista vise nemamo evidentnu slabost. Vec 5 godina svi nas po desnoj strani konstatno napadaju. Ovaj momak ako nista nece biti evidentna slaba tacna, nego moze korektno odraditi svoj dio, tako da smo odmah jaci.
Bekic ako nastavi kao danas , pokazuje da u aspektu borbenosti i skok igre nismo nista slabiji u paraleli Krpic-Bekic, do je Bekic u polju cak i jaci igrac.

onda isto tako mozda se Husicu sad krene vracatiza sve pehovr iz prvog dijela. Nije ono los igrac, valjda i njega krene. Jos i Lazo je danas korektan bio, ako i njega dobijemo nazad, makar u defanzivi to bi bilo odlicno.

naravno cekamo Vajsera da donese sirinu prema naprijed, a jos ako ostane i crnac, fino ovo djeluje.

samo podrzati ekipu ( i to neko dobro rece konacno djeluju kao ekipa jedan za drugog) pa sta nam bog da. Ovako ako se nastavi, ako nas ne pokradu tesko da cemo ispasti a u kupu nikad se ne zna. Ali izgleda da se imamo s čim i mi pobit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 feb 2018, 20:28

imal hejtera Slobode... ima, ima, kako nema :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 feb 2018, 20:31

Chinaglia je napisao/la:imal hejtera Slobode... ima, ima, kako nema :kafa:
Cekamo kiks imamo sansu vec za vikend :twisted:

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 17 feb 2018, 20:36

treba ih sve pohvalit mada su todor smajic i grahovac bili nesto slabiji ali i oni imaju pravo na los dan ekipa je superposlozena kapiten kapitenski jos kad ulete weitzer i thomas gdje ce nam kraj biti jedino sjever podbacio :kralj: :salut: :kralj: :salut: :opaopa: :opaopa:
fukare

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 feb 2018, 20:45

Samo što je protiv Borca u srijedu, pa zaboravi na pet hiljada :D
Niko, niko, samo Sloboda

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 17 feb 2018, 20:47

Slavko glupan nije mega Musića u igru mećno
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 feb 2018, 21:04

Ko je propustio utakmicu nek spremi kokice... :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 feb 2018, 21:12

NKMramor je napisao/la:Ko je propustio utakmicu nek spremi kokice... :kafa:
Bas ima snimak

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.