Ne more to. Kaj more onda?uschtipak je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Hahah glasat ću za tebe za forumaša godine. Morel taj sevap?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne more to. Kaj more onda?uschtipak je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Hahah glasat ću za tebe za forumaša godine. Morel taj sevap?
Zar si toliko loš u napadu, da svaki put kad te zaustave, padneš na guzicu ?shzna je napisao/la:Još malo pa derati guzove na basketu, nakon duže vremena
zeljeznicar1 je napisao/la:
Posto su nam ukinilei sve moguce teme za ovakav sadrzaj, ovdje cu da objavim.Zivili.
Nisu mene nikad izbacili iz kafane. Pusti @Dexa samo laže. Rekao bih ja tvoje ime da dođe do takve situacije.CashMan je napisao/la:Ima li one izdajice @kawhijaili si ti jedan od onih što su izbačeni iz kafane
![]()
@dex reci noć kad ćemo?
Uvijek je možeš za ruku ufatitCashMan je napisao/la:**** se previšeOčekujem vas, bez zeze...
Hebeš žensko ako je nemaš za što uFatiti
Dex je napisao/la:Uvijek je možeš za ruku ufatitCashMan je napisao/la:**** se previšeOčekujem vas, bez zeze...
Jesil ponosna na mene i moj napredak ?uschtipak je napisao/la:Dex, bra'o.
Dobro, može i za drugu ruku, nisam toliko škrtCashMan je napisao/la:Dex je napisao/la:Uvijek je možeš za ruku ufatitCashMan je napisao/la:**** se previšeOčekujem vas, bez zeze...
CashMan je napisao/la:Ovaj što postavlja gifove će takav ban dobiti, neviđen dosad...
Yup, taman pred kraj godišnjeg jeHeller je napisao/la:CashMan ideš li u NS gledat boga?
Sjećam se jedne komične scene u vipu, ali ne bih da je širim na forumu. Vjerovatno si i ti tu bio pošto je bilo prije mjesec, mjesec i po.CashMan je napisao/la:**** se previšeOčekujem vas, bez zeze...
Oduševila me ova MNajda je napisao/la:CashMan je napisao/la:Ovaj što postavlja gifove će takav ban dobiti, neviđen dosad...Kim Jong Cash Man
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.