Nemoj da bi se vranama zamjerila. Hoće ubit.uschtipak je napisao/la:Bitno je da ih Shakira ima.![]()
Sugo jedna.![]()
A sto su se ove vrane i svrake navile ovih dana, ne moze se zivjeti od njih.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemoj da bi se vranama zamjerila. Hoće ubit.uschtipak je napisao/la:Bitno je da ih Shakira ima.![]()
Sugo jedna.![]()
Ho's ti cvoku, ha?messilla je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Bitno je da ih Shakira ima.![]()
Sugo jedna.![]()
![]()
Moram provjeriti jesam li koju zaboravio.
Jedna treba što je išla sa mnom 4 godine vježbala, trčala, da ima kukove, ko Shakira, nikad nije uspjelauschtipak je napisao/la:Bitno je da ih Shakira ima.![]()
Sugo jedna.![]()
Nisam ljut, što bi bio.uschtipak je napisao/la:Vidi Malika, ja mislila on nesto ljut, kulirao me.
Pronađi uljezamessilla je napisao/la:Poštujem i ja Rihannu. I Taylor Swift. I Katy Perry. I Nicki Minaj. I Jennifer Lopez. I Shakiru.
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURN!Virtu4l je napisao/la:Otkad je moderno i IN biti njihov fan
Anđela Veštica, Jenna Jameson, Kendra Lust, Jada Stevens, Sunny Leone, Sasha Grey, Alexis Texas, Tori Black, Asa Akira, Sara Jay, Madison Ivy, Christy Mack, Julia Ann, Rachel Starr, Kayden Kross, Nikki Benz, Tanya Tate, Kelly Devine, Allie Haze...Unofficialpage je napisao/la:Sve te poštujem i još Jelenu Kostov, pogotovo njenu pjesmu Nagle promenemessilla je napisao/la:Poštujem i ja Rihannu. I Taylor Swift. I Katy Perry. I Nicki Minaj. I Jennifer Lopez. I Shakiru.
Ma ne vjerujem ti. Morat ces sevapa kakvog ugrabiti da ti halalim.Unofficialpage je napisao/la:Nisam ljut, što bi bio.uschtipak je napisao/la:Vidi Malika, ja mislila on nesto ljut, kulirao me.Ako nisam na nešto odgovorio, ne vidim ja to
ovo dok je bila debljaDonnie Darko je napisao/la:
messilla je napisao/la:Nećemo ti dozvoliti da se više brukaš![]()
![]()
Ali jbga, mora se skinuti ko Rihanna da bi dobila fana u vidu Donnija.
Hahah glasat ću za tebe za forumaša godine. Morel taj sevap?uschtipak je napisao/la:Ma ne vjerujem ti. Morat ces sevapa kakvog ugrabiti da ti halalim.Unofficialpage je napisao/la:Nisam ljut, što bi bio.uschtipak je napisao/la:Vidi Malika, ja mislila on nesto ljut, kulirao me.Ako nisam na nešto odgovorio, ne vidim ja to
![]()
Unofficialpage je napisao/la:Hahah glasat ću za tebe za forumaša godine. Morel taj sevap?
Ovako Nikol Šerzinger pleše kad Džejms Artur pjeva ImpossibleDonnie Darko je napisao/la:
![]()
![]()
Naću neku da ga kajšOm udarauschtipak je napisao/la:Ma ne vjerujem ti. Morat ces sevapa kakvog ugrabiti da ti halalim.Unofficialpage je napisao/la:Nisam ljut, što bi bio.uschtipak je napisao/la:Vidi Malika, ja mislila on nesto ljut, kulirao me.Ako nisam na nešto odgovorio, ne vidim ja to
![]()
Dex, kad vidis Mesu, opali mu cvoku, cisto zbog ovog neodobravanja stvari i ljudi prekosmajlija. Za'valjujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.