E bravo! Yebo nas i dal i cimi i kova i raha… otišli - hvala za sve i prijatno!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ljudi samo klub je bitan. Nemoj da se svadjamo bez veze. Nema potrebe da se vrijedjamo medjusobno a niti bivse igrace. Uzivajmo i navijamo za najveci klub u državi koji se diže svaki dan sve više.
Sretan Božić svima koji slave.
Sretan Božić svima koji slave.
-
- Kontakt:
Renana je bolje prodati sad pa dovesti špica da se uigra za slijedeću godinu , nego ga prodati pred slijedeću sezonu kad objektivno treba da se borimo za trofej. Bilo kakva ponuda iznad oko 2 mil eura se treba prihvatiti , bez sentimenta. Renan nije nenadoknadiv kao i bilo koji drugi igrač. Dovesti drugog špica. I meni bi bilo zao strašan je igrač i mislim da nije pokazao najbolje od sebe zbog ostatka ekipe koja ga ne koristi na adekvatan način ali mislim da je puno bolje po klub sad se rastati nego pred Europu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nema vremena da upratim sve sto se pise, a zanima me je li ta nova tema za one koji imaju clansku otvorena i kome treba pokazati/poslati clansku da se pise tamo?
Joj kako mi je ovo cestitanje rođendana na instagramu debilno, Bože sačuvaj, nema kakve debile mi ne izbaci koji nisu doprinijeli ni 1%, vise po zvanicnoj klupskoj marketnig stranici, dođe mi da blokiram priče.
Vise smo mi sa Sjevera, zapada i istoka doprinijeli, mogli su i nas (al u qrcu) ko bi gledo evandera
Vise smo mi sa Sjevera, zapada i istoka doprinijeli, mogli su i nas (al u qrcu) ko bi gledo evandera
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa ne bi ga gledali jer ne doprinosi nego kaki svaki danledesma je napisao/la: ↑07 jan 2024, 12:27Joj kako mi je ovo cestitanje rođendana na instagramu debilno, Bože sačuvaj, nema kakve debile mi ne izbaci koji nisu doprinijeli ni 1%, vise po zvanicnoj klupskoj marketnig stranici, dođe mi da blokiram priče.
Vise smo mi sa Sjevera, zapada i istoka doprinijeli, mogli su i nas (al u qrcu) ko bi gledo evandera![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa eto ko fol vodi se ko naš seratormnon46 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 12:38Pa ne bi ga gledali jer ne doprinosi nego kaki svaki danledesma je napisao/la: ↑07 jan 2024, 12:27Joj kako mi je ovo cestitanje rođendana na instagramu debilno, Bože sačuvaj, nema kakve debile mi ne izbaci koji nisu doprinijeli ni 1%, vise po zvanicnoj klupskoj marketnig stranici, dođe mi da blokiram priče.
Vise smo mi sa Sjevera, zapada i istoka doprinijeli, mogli su i nas (al u qrcu) ko bi gledo evandera![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Protiv koga igramo u subotu pripremnu?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mirva zapratio Bochum na ig-u.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Slazem se. A bolje od i jedne i druge opcije je ne prodavat ga nikakojurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2024, 12:00Renana je bolje prodati sad pa dovesti špica da se uigra za slijedeću godinu , nego ga prodati pred slijedeću sezonu kad objektivno treba da se borimo za trofej.

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šteta ako ode, ali nekako sam ovakav scenarij i očekivao kad je Krdžalić dogovoren.
Zna li se cifra?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Krdzalic bi u tom slucaju ustvari bio zamjena za Buljubasica, korektno. Samo nesto sumnjam da je neka cifra veca, al bitno je da se dobro ograde i preko procenta.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- JavierBosnia
- Kontakt:
500k + procenat je odbijeno ranije od drugog klubaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jan 2024, 14:18Šteta ako ode, ali nekako sam ovakav scenarij i očekivao kad je Krdžalić dogovoren.
Zna li se cifra?
Za ovo ne znam nista
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bolje ga za sad prodati i za manju cifru Bochumu, nego recimo za vecu cifru u Tursku negdje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jan 2024, 14:18Šteta ako ode, ali nekako sam ovakav scenarij i očekivao kad je Krdžalić dogovoren.
Zna li se cifra?
Ipak je ovo klub iz lige 5 i ako se pokaže momak, to nam u buducnosti moze otvoriti mnoga vrata.
-
- Kontakt:
Ocekivano je bilo.Doveli su 2 u21 igraca u vezni red i bas ga natrpali.Planirali su sigurno prodaju unaprijed.Nadam se da cemo uzeti dobru cifru i obavezno neki procenat jer Muhamed ce bit reprezentativac sigurno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
2500 članova samo ovako trebamo nastaviti i pokazati našu podršku, idu ubrzo pripreme i tu očekujem fin broj članova da bude

-
- Kontakt:
Ma nisu nama mnoge stvari jasne u fudbalu sta se desava iza zavjese. Gledao sam ovog Sammira iz Dinama podcast mislim,kaze da je znao da su ga trazili prije iz Spanije a da je Dinamo odbijao bojkotovao bi na terenu,lose bi igrao,nego su ovi krili ponude. Mi imamo Juraldziju,Buljubasica i Mustafica u veznom i sad jos Matanovica,Krdzalica i Mehmedovica,ako ode Vrancic i Buljubasic to uopste nije gomilanje pa cak i Buljubasic da ostane. Transfer u lige petice ti pored novca donosi mnoge druge benefite,razvok tog istog igraca i nilion drugih stvari.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jan 2024, 15:41Ocekivano je bilo.Doveli su 2 u21 igraca u vezni red i bas ga natrpali.Planirali su sigurno prodaju unaprijed.Nadam se da cemo uzeti dobru cifru i obavezno neki procenat jer Muhamed ce bit reprezentativac sigurno.
Jednu ovako dosadnu nedjelju bez bogzna kakvog sporta i sa tek nešto fudbala koji se može gledati naši u klupskom marketingu trebali su nam popraviti kakvom zagonetnom objavom da jedva dočekamo sutra ali jok gledaj FA cup, waterpolo, Talijane i lezi a moglo je i drugačije.
Trenutno korisnika/ca: enzo1, misstianopenaldo, nedimmmm1337, rimljanin90 i 44 gosta.