FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zizou
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zizou » 08 jul 2015, 10:33

Barbaric dobio bosansko drzavljanstvo :thumbup:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tomislav ... tvo/166715

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jul 2015, 10:48

Mislim da je ova igra i zamjena dresova u Sloveniji bila vise nego ofirna.
Ne treba biti previse pametan pa skontati da je ovo Ibrakovo maslo.
Ako nisi bolji od protivnika,pokusaj ga nasamariti,iznenaditi.
Nismo mi toliko losi koliko je to jucer djelovalo. ;)

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 08 jul 2015, 10:49

BICA je napisao/la:Ako je navlakusa onda super svaka cast strucnom stabu,

A AKO nije onda smo ga najebali zestoko :lol: :lol: :crazy: :crazy:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :salut: :salut: :salut: :bow: :bow: :bow:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 08 jul 2015, 10:51

Ja volim volim volim samo tebe....

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 jul 2015, 10:54

Kao što neko napisa. Ako ovo pokušavamo zavarati protivnika, onda nam odlično ide. Oštraković je onda supertalentovan , za glumu naravno! :lolno: :mrgreen:
U novi boj ...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 08 jul 2015, 11:00

S takvim golmanom vi cete u nasoj ligi glupe golove primati,a da ne pricam o utakmici protiv Lecha... kako niste neko kvalitetno pojacanje na golmanskoj poziciji doveli :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 jul 2015, 11:05

amypitar je napisao/la:Mislim da je ova igra i zamjena dresova u Sloveniji bila vise nego ofirna.
Ne treba biti previse pametan pa skontati da je ovo Ibrakovo maslo.
Ako nisi bolji od protivnika,pokusaj ga nasamariti,iznenaditi.
Nismo mi toliko losi koliko je to jucer djelovalo. ;)
Ofirna jeste za nas,ali za čovjeka koji prvi put gleda nije. On samo zna ko gdje igra i ime,ne zna on kako oni izgleda ljudi..
Sabrine mi moje!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 jul 2015, 11:06

pa ovo je sve greska od prosle godine , a viidim i ove se ponavlja , dovodi se Ostrakovic ? bog sami zna zasto ? tad imali bandovica ---- a isti su njih dvojica , sad dovodimo bekica i hebibovica , ja sam rekao da se ni jedan od njih dvojice nece naigrat , jos dodat tu okica ko niko ziv ne zna sta trazi u ovoj ekipi , al haj , samo da ne budu losi rezultati na pocetku pa da atmosfera padne , prosle godine dosli smo do titule kad smo se spustili i kad smo vidjeli da smo tu negdje sa ostalim ekipama ...Ako ima ko tacan info neka napise koliko imamo sad desni bekova ? kallasi ? hebibovic ? berberovic ? baric ? tatko isto moze na desnog ..

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 08 jul 2015, 11:06

Na jučerašnjoj utakmici je bilo ljudi iz lech-a, nasima bilo krivo sto su im redari dozvolili da udju, pa se je, tako kazu, dzeno sjetio da izmjesa dresove kako ovi ne bi dobili pravu sliku ko je koji igrac... Nije nesto al barem im malo posla dati da razmisljaju...

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 08 jul 2015, 11:14

HeraklitMracni je napisao/la:pa ovo je sve greska od prosle godine , a viidim i ove se ponavlja , dovodi se Ostrakovic ? bog sami zna zasto ? tad imali bandovica ---- a isti su njih dvojica , sad dovodimo bekica i hebibovica , ja sam rekao da se ni jedan od njih dvojice nece naigrat , jos dodat tu okica ko niko ziv ne zna sta trazi u ovoj ekipi , al haj , samo da ne budu losi rezultati na pocetku pa da atmosfera padne , prosle godine dosli smo do titule kad smo se spustili i kad smo vidjeli da smo tu negdje sa ostalim ekipama ...Ako ima ko tacan info neka napise koliko imamo sad desni bekova ? kallasi ? hebibovic ? berberovic ? baric ? tatko isto moze na desnog ..
Ostrakovic je doveden jer smo imali samo 2 golmana Plakala i Bandovica i u tom trenutku nismo mogli naci boljeg golmana jer je Kelava kojeg smo zeljeli potpisao za Trnavu zato je i potpisao Ostrakovic, srecom kasnije smo uspijeli dovesti Delaca.

Hebibovic je dosao da bi popunio poziciju d.beka, zasto nebi igrao lik koji je jedan od najboljih igraca u ligi i vec par sezona samo napreduje ?
Ti si opet šampion !

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 08 jul 2015, 11:18

Gledao sam snimak maloprije jucerasnje utakmice i cim sam vidio odnos igraca i amaterske greske Ostrakovica nasmijao sam se i pomislio ovo je neki interni dogovor. Ne brinem se niti jedne sekunde Lech me ne interesuje hocu titulu i kup.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 08 jul 2015, 11:21

Znas zasto, zato sto nama nikad niko ne valja, fuj kakvi smo, odraduli najteze fizicke pripreme u zivotu i svako ko nije navikao se zalio na povredu, poput Hebiba, sve ce to doci na svoje, opustite se ljudi ko na slaufu, naredni sati su rezervisani za potpuni uzitak, lijepe vijesti itd.......
Mosa RajvoSa

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 08 jul 2015, 11:28

Naša raja su pesimistični i mrzovoljni po defaultu, to je valjda posljedica svega što smo proživjeli i preživjeli.
Ja se lično nikada nisam bolje osjećao u pogledu FKS, znamo gdje želimo da dođemo i znamo kako to da uradimo. Biće ponekad malo grbavo na tom putu, ali siguran sam da ljudi koji su na čelu trenutno itekako znaju šta rade.

Braćo, happy times :)
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2015, 11:29

dr.van nostrand je napisao/la:to sto mi imamo onog micky mouse skauta, sad trebamo ravnati ostale prema nama i vjerovat da ce se protivnici nasankat :mrgreen: malo sutra
Brat je ono, naidji u SportPlus na Otoku mozes popricati sa covjekom uz Bingo. :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 jul 2015, 11:29

hilmo je napisao/la:
pitic je napisao/la:
paulus je napisao/la:Plakalo , zar je to stvarno najbolje so imamo od golmana , :wtf: pa ko da juniora stavis na gol
I ona manjina koja ga je branila sada više nema argumenata da ga brani.
A da vidimo sta su argumenti onih koji bi ga tjerali.
Dugo je tu nije se mogao nametnuti, ali s obzirom cemu smo mi tezili nije mogao ni dobiti priliku. Ja, kao laik, ono sto sam vidio u ovih nekoliko njegovih nastupa sam zadovoljan i vjerujem da moze postati jos bolji. Problem je sto nije dobio priliku, jer mu ni mi a izgleda ni strucni stab ne vjeruju pa se traze drugi golmani.
Ako on ne vrijedi i nije kvalitet za FK Sarajevo, zasto se prosle godine u junu protpisan sa njim cetverogodisnji ugovor? Hocemo li ga prodati, nemoguce jer nije zabiljezio nastup kako treba.

Hajde malo da vjerujemo momku. Nije danas u ovoj utakmici bio sjajn, morao je bolje i kod drugog i treceg gola, to mu je minus. Ali koliko je vas u skoli palo zbog jednog keca iz odredjenog predmeta, dajmo mu priliku da popravi nedostatke. A popraviti ih moze jedino ako dobije priliku.

Mene je danas razocarao, ali necu o njemu praviti sliku nakon jedne prijateljske utakmice.

Osim Emira, mene danas vise brine nastup Amera Bekica, Okica, o Baricu i Proticu da ne govorim, ljudi oni su nam zamjene za standardne igrace, danas su bili losi, nadam se da ce se popraviti.
Svijetla tacka danasnje utakmice je novi Bekic, i prije sam rekao, moglo bi od njega biti nesto. Ali da vidimo kakav ce biti u takmicarskim utakmicama.
Kao prvo @hilmo ne želim da ispadne da pljujem momka samo se bavim činjenicama. Teško da će se on ikada nametnuti s time koja su očekivanja i ambicije kluba, navijača, gazde, sponzora, medija itd. Zašto je potpisan novi ugovor (te dužine) sa njim ne znam to uprava najbolje zna. Ali reći ću ti dobio je on već jednom šansu na Hasetu 10.5.2014 protiv Radnika kada sam sebi zamalo pucao u nogu radi njega. Dva mu Obradović uvali, a posebno se osvrni na drugi gol Radnika. A kod prvog gola Radnika mu prati intervencije i položaj tijala čudno. :?

SRETAN BROJ - 1725

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 08 jul 2015, 11:32

Ima li sanse da se u ovih par dana dovede golman i bude prijavljen za utakmicu sa Lechom?

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 08 jul 2015, 11:35

Evo malo o Delacu slika
Mosa RajvoSa

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 jul 2015, 11:46

@pitic
To je bio njegov debi, u utakmici koja haman ništa nije značila, tako da mu tu greške ne trebamo uzeti za zlo.
Ono malo utakmica što je branio je bio OK, treba mu dati još malo da definitivno vidimo šta sa njim. Prijateljske su utakmice gdje mi navijači pamtimo samo loše stvari a ima bogami i dobrih.

Ne zaboravite ovih dana udjeliti onima koji nemaju, pa makar to bila i cigla ;)

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 08 jul 2015, 11:48

hilmo je napisao/la:@pitic
To je bio njegov debi, u utakmici koja haman ništa nije značila, tako da mu tu greške ne trebamo uzeti za zlo.
Ono malo utakmica što je branio je bio OK, treba mu dati još malo da definitivno vidimo šta sa njim. Prijateljske su utakmice gdje mi navijači pamtimo samo loše stvari a ima bogami i dobrih.

Ne zaboravite ovih dana udjeliti onima koji nemaju, pa makar to bila i cigla ;)
Ko nema?
Evo ne znam..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jul 2015, 11:53

sami se pronadju a niko ih i ne pomene
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 10 gostiju.