Čitam izvještaj sa rukometa, jesmo li to mogli do boda? Šta se desilo?legenda reala je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa tu je i problem, kad tebe nema, onda nemaju ljudi koga napadat pa mene nadju.Virtu4l je napisao/la:Nema me dva dana i odmah naprave pizdarijupa legendo ja sam mislio da si ti autoritet
Sretan rođendan najvećem sinu Skandinavije
I hvala momcino.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Otelo je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
kuknjava
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Gledaj tekmu.uschtipak je napisao/la: kuknjava
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Najda je napisao/la:Otelo je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Majstorčino.
Za ovo imaš guženje na moj račun
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
:smajlikojimuprosipasoljukafeizruku:
LANET OLSUN!
Zaglavio noć prije, pa jedva ustao. A i nema me nedjeljom tamo.messilla je napisao/la:Dje si ti danas u Titi?CashMan je napisao/la:Kakva je frka???
@DANTES hvala, život u pjesmi
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Obojica, on zbog pjesme, ti zbog onih 4-5 komadaNajda je napisao/la:Ko sad ima, otelo ili ja?
Uživao sam prethodnih dana, dede mi
MoRe li se to pretvoriti u novac? hahaha
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Ako padne ona koju ja hoću najviše, možeNajda je napisao/la:MoRe li se to pretvoriti u novac? hahaha
Samo o lovi misliš
sta da ti kazem
volim lovu jer je trošim na hobije
kod mene nisi vidio neki ultra good smartfon nego LG KP500 iz 2009. godine
zato imam stvari koje volim
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
True, true... A i ja je trošim na hobijeNajda je napisao/la:sta da ti kazemvolim lovu jer je trošim na hobije
kod mene nisi vidio neki ultra good smartfon nego LG KP500 iz 2009. godine
![]()
Moj je najjači prirodni psihostimulans koji kod uzimanja izaziva razne vrste halucinacija, povećava budnost i koncentraciju, intelektualne sposobnosti i fizičke mogućnosti.Najda je napisao/la:moj hobi traje duže
E cuj samo_lijevo zatrazio trajni ban
Ne mogu da vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.