Oj neozbiljnosti, treba mi neko ozbiljan ko je u tom poslu. Nije zajebancijalegenda reala je napisao/la:šta ti trebabagrcavi je napisao/la:noch einmal ako ko nije vidio, zanima me više mišljenja
bagrcavi je napisao/la:Ima li ko da se razumije oko trgovine treba mi nešto na pp nek se javi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DRUG NEBI TI PUNCA
Pussy, money, weed, alcohol my friend 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ti se pobrini za weed a ja cu za alcohol i money, sto se pussy tice, ja da nađem neku ispala bi transvertit

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
zar je to uvredaNajda je napisao/la: De bgt, banujete za gluposti, a vidi gore uvreda. Čuj azilant
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma u Proroka te treba odvestOtelo je napisao/la: A na prosloj stranici sam ti napisao da nemam para za alkohol![]()
Al moze, idem najvjerovatnije u SD Bjelave pa me moras mjesec dana vodati po kafanama gdje rock svira
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uskoro dolazim u Sarajevo, dogovorite se koji će me častit od vas 
DogovorenoOtelo je napisao/la:Ti se pobrini za weed a ja cu za alcohol i money, sto se pussy tice, ja da nađem neku ispala bi transvertit![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Indirektna uvreda jeste.legenda reala je napisao/la:zar je to uvredaNajda je napisao/la: De bgt, banujete za gluposti, a vidi gore uvreda. Čuj azilant
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@legendo i ja navijam da se pobiju 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
super sad možeš da je bacišOtelo je napisao/la:Dobio sam diplomu jucerBaDa12 je napisao/la:svima. Opušteno ljudi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakva su ovo narkomanska posla na forumu?
Neka, ipak cu cekati zimu da mogu brisati nos. Stedi seDANTES je napisao/la:super sad možeš da je bacišOtelo je napisao/la:Dobio sam diplomu jucerBaDa12 je napisao/la:svima. Opušteno ljudi...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 14 jun 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
nemoj mi tumaciti sta sam mislio. Nema potrebe da mi ubacujes ono sto nisam rekao, gledaj svoja posla.Najda je napisao/la:Indirektna uvreda jeste.legenda reala je napisao/la:zar je to uvredaNajda je napisao/la: De bgt, banujete za gluposti, a vidi gore uvreda. Čuj azilantIsto k'o da nekome kažeš "pobjeguljo" jedna.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nemoj da bi neko ljevacica dirao, mnogo je osjetljiv. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne raspravljaj se s njim, zbodi ga. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Čestitam! Nisam pratila forum, možda si i pisao ranije. Da sam znala, došla bih. Sretno vam svima sa upisom, vjerujem da je sad lijep period i briga oko prijemnih.Otelo je napisao/la:Dobio sam diplomu jucerBaDa12 je napisao/la:svima. Opušteno ljudi...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nismo pitali za ljubavne drame tebe i Legende.uschtipak je napisao/la:Ne raspravljaj se s njim, zbodi ga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dok se ne pobijete ne važi ništa 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Haj' ba šta se sikirašCartman je napisao/la:Nemoj da bi neko ljevacica dirao, mnogo je osjetljiv.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
E jbg, s kim me vise necete spojiti. 
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.