U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SjeverniVjetar

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 apr 2015, 20:57

Prevljak i Roguljic zamijenjeni na poluvremenu, mozda ih sutra prikljuce prvom timu :hmmmmm:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 apr 2015, 21:02

SjeverniVjetar je napisao/la:Prevljak i Roguljic zamijenjeni na poluvremenu, mozda ih sutra prikljuce prvom timu :hmmmmm:
Onda je ovaj gol sa klupe u 93 stvarno nesto posebno :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 apr 2015, 21:06

Consigliere je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Prevljak i Roguljic zamijenjeni na poluvremenu, mozda ih sutra prikljuce prvom timu :hmmmmm:
:D
Sjevernivjetre jesi li to pratio radijski prenos? :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 apr 2015, 21:06

Au, bilo je na Flash score da je zamijenjen u 46.minuti.:oops:
**** im sve !
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 03 apr 2015, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 apr 2015, 21:08

Pivopija je napisao/la:
:D
Sjevernivjetre jesi li to pratio radijski prenos? :lol:
Ma samo vas provjeravam, je li pratite :pinokio:
Dobri ste...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 apr 2015, 21:25

Husika je napisao/la:Pola Konjica na tribini u Kaknju bilo... :)
Dok se god babini sinovi guraju u ekipe a sirotinjska djeca izostavljaju, nasa liga moze proizvesti samo Radovce i ala Radovce...
Zeljo jedino malo zbog historije i Osimaa gleda na talente a ostali niko !!
Stipendiranje bi sigurno rijesilo problem babinih sinova, ulazni test pa tek onda mozes sine dobiti stipendiju...
Jel i Hodzic sad babin sin? I jedan i drugi su odlicni igraci.
Ja sam prije par mjeseci pisao ovdje da ce Prevljak biti igracina.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 apr 2015, 21:31

Sportski direktor RB Leipziga bio na mjestu da gleda Smaila danas. ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 03 apr 2015, 21:58

Zna Ralf sta radi vjerovatno od iduce sezone gura u vatru Prevljaka ko Vedu one sezone u Hoffu

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 03 apr 2015, 22:23

Head je napisao/la:
Dok se god babini sinovi guraju u ekipe a sirotinjska djeca izostavljaju, nasa liga moze proizvesti samo Radovce i ala Radovce...
Stipendiranje bi sigurno rijesilo problem babinih sinova, ulazni test pa tek onda mozes sine dobiti stipendiju...
Nemam namjeru da ti mijenjam misljenje samo cu ti reci da Radovac nije babin sin. Prosjecna bosanska porodica ali eto kad ti kazes babin sin red je i da nam dokazes po cemu je to on babin sin.
Nemoj da i ovdje plane rasprava...PLZ
On je uzet kao primjer medijski preexponiranog mega talenta, a na terenu :cry: Sigurno je "svorc" dok moze podnijeti clnake po medijima ;)
Toliko na tu temu od mene !!!!

Po meni je pametnije da se raspuca rasprava "zasto Nestorovic radi ovo Prevljaku" ?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2015, 22:26

Nazire se neki kostur mlade repke ali ova odbrana je bas losa,posebno stoperi bas tanko.Mislim da bi kostur mogao biti Memija (radi individualno jako mnogo)-Radovac (sve najbolje sam cuo o ovom momku)-Hodzic (decko koji trenutno ima srecu da uci od Henriqueza,kaze da bas uziva).Momci kao Bajic,Gojak,Prevljak mogu dodatno da pojacaju to ali nam fali iskreno gomlan i stoper da je priblizno ovog nivoa.Imal' koji iz dijaspore da bi tu mogao pomoci?vidim ovi bekovi vani igraju...

Sto se tice selektora kad sam cuo da mora biti iz RS-a nadao sam se Borisu Gavranu za kojeg pouzdano znam da je strucan i mislim da bi nam puno vise koristio od ove ublehe,ali dobro dusmanski cilj i jeste da uniste repku...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 apr 2015, 22:27

Nema tu nikakve rasprave, kazes da se gura jer je babin sin a ja ti kazem da je momak iz prosjecne bosanske porodice.
I momak ima kvalitet to je sigurno. Druga je stvar ako to ti ne primjetis. :wave:
1946

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 03 apr 2015, 22:35

bistrikboy je napisao/la:Nazire se neki kostur mlade repke ali ova odbrana je bas losa,posebno stoperi bas tanko.Mislim da bi kostur mogao biti Memija (radi individualno jako mnogo)-Radovac (sve najbolje sam cuo o ovom momku)-Hodzic (decko koji trenutno ima srecu da uci od Henriqueza,kaze da bas uziva).Momci kao Bajic,Gojak,Prevljak mogu dodatno da pojacaju to ali nam fali iskreno gomlan i stoper da je priblizno ovog nivoa.Imal' koji iz dijaspore da bi tu mogao pomoci?vidim ovi bekovi vani igraju...

Sto se tice selektora kad sam cuo da mora biti iz RS-a nadao sam se Borisu Gavranu za kojeg pouzdano znam da je strucan i mislim da bi nam puno vise koristio od ove ublehe,ali dobro dusmanski cilj i jeste da uniste repku...
samo sto gavran nije iz rs-a

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2015, 22:38

giannini je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nazire se neki kostur mlade repke ali ova odbrana je bas losa,posebno stoperi bas tanko.Mislim da bi kostur mogao biti Memija (radi individualno jako mnogo)-Radovac (sve najbolje sam cuo o ovom momku)-Hodzic (decko koji trenutno ima srecu da uci od Henriqueza,kaze da bas uziva).Momci kao Bajic,Gojak,Prevljak mogu dodatno da pojacaju to ali nam fali iskreno gomlan i stoper da je priblizno ovog nivoa.Imal' koji iz dijaspore da bi tu mogao pomoci?vidim ovi bekovi vani igraju...

samo sto gavran nije iz rs-a
Ma srbin je to je uslov bio za posao,ali jbga
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 apr 2015, 22:39

Pusti ti to, Prevljak 13 tekmi, 12 golova ;)
Tako je i Dzeko poceo, najbolji strijelac 2.ceske lige, pa u prvu, pa ...Red Bull ovakve igrace obicno prebaci u prvi tim.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 03 apr 2015, 23:01

.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 apr 2015, 23:04

mokhe je napisao/la:Prevljak muss nach Salzburg

http://www.bild.de/sport/fussball/rb-le ... .bild.html
U kratkim crtama...? :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 03 apr 2015, 23:07

ma nisam skuzio dobro datum, ovo je stariji tekst iako je pisao negdje pri vrhu danasnji datum ... zato sam ga ukinuo, fula.. ;)
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 apr 2015, 23:08

Head je napisao/la:
Nemam namjeru da ti mijenjam misljenje samo cu ti reci da Radovac nije babin sin. Prosjecna bosanska porodica ali eto kad ti kazes babin sin red je i da nam dokazes po cemu je to on babin sin.
Radovac sigurni nije neki babin sin i preeksponiran. Vidjeces to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 03 apr 2015, 23:14

Meni nisu jasni ovi naši navijači, evo npr. Radovac odigrao jednu slabiju utakmicu i odmah ne valja, ovaj Prevljak kad odigra slabo neku utakmicu ni on nece valjati, ne valja nam Spahić, ne valja Pjanić, Džeko valja zbog 3 gola Andori cim pruži lošiju partiju odmah ga treba popljuvati, nas je.be taj naš glupi mentalitet gdje nemamo sredine, cim odigras jednu tekmu dobro, kralj si, odigraš nakon toga jednu lošu najveci si antitalenat što ova država ima i tako u krug..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 03 apr 2015, 23:21

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, dedo26, Goalgetter, Sveti i 74 gosta.