smopiBVB je napisao/la:A jesi li se ikad zapitao da li taj pomenuti Reus mozda voli ovaj klub pa daje sve od sebe,a ne zbog toga jer mu neko dise za vratom??
Da jesam, i onda se sjetiom Götze-a
smopiBVB je napisao/la:Iskren da ti budem,poceo si smarati sa svojim "kontrama" svim forumasima koji bilo sta napisu pozitivno za ovaj klub!
Kojim kontrama? Pa valjda je meni upucena kontra odnosno pitanje zasto imam takvo misljenje?
Prelistaj malo temu pa vidi koje uopste prvi i postavio podatak o 30tak udaraca na gol
smopiBVB je napisao/la:Zbog takvih ko ti,kontrasa,pa onih kloceva jajaraca(zna se koji su) na ovoj temi vise nemos procitati kako treba post,cast izuzecima (adnan,kuba),ali ni njih ne mogu da shvatim kako imaju zivaca s tobom i kompaniom se raspravljati!
Zbog toga i urijetko navrate i napisu momci koji vrijede ovdje i koji nesto znaju za razliku od nekih!Sema,Hare i drustvo...
Izvini, ako si ti naviko samo na klimoglavce i raju koja duva u istu tikvu kao ti oko sebe ja ti tu nemogu pomoc. Forum sluzi za razmjenu misljenja. Ako sam gdje fulio ili nesto neznam onda fino ispravi i argumentuj.
A sto se tice "atmosfere" upravo mene napdate cijelo vrijeme, samo zato sto nedijelim misljenje vecine po pitanju "klupe". Rekao sam da je svaka dalje diskusija po tom pitanju uzaludna i da ce vrijeme pokazat ko je bio u pravu.
smopiBVB je napisao/la:Pocni brate navijati za City,Monaco...pa se tamo gadjaj ciframa i ocekuj neke mega transfere...
wtf?

A ti to kao odlucujes ko treba sta da ocekuje?
smopiBVB je napisao/la:I svega ti probaj ne pisati 4 posta a sve mozes napisati u jednom,nije ovo tema Lokos nego BvB!Da je bar sta interesantno nego iz supljeg u prazno!
Odgovaram kako citam postove, ali eto prihvatam kritiku pa cu gledat da u buduce vise objedinim u jednom postu. Inace ako ti "smetam" fino me stavis na ignore i mirna Bosna
smopiBVB je napisao/la:p.s.nemoj nista shvatiti zlonamjerno i sl. samo ti kazem kako jeste vjeruj mi!Zivio

Jok ba, samo opusteno, mijenjamo misljenje i to je to. Uzdravlje