Pa nisam ni napisao da je Krasic ima, samo sam napisao da ima brzinu, zakljucio sam po tome sto pretrci 100m i niko ga ne stize
Gledao sam te igrace kako igraju sve su to dobri igraci ali nisam nikada vidio da neko ovo uradi kao Krasic. Sto se tice brzine mislim da je tu negdje sa njima, nisam mislio kao igrac ako si ti na to pomislio i kao sto je vec napisano to su lijeva krila.
Monolog je napisao/la:Mata igra lijevo, CR također lijevo (nebitno što je dešnjak). Izostavih i Ribery-ja iz istih razloga, da ne bi bilo zabune. Bale je također lijevo krilo, Nasri je prošle godine u Arsenalu igr'o desno krilo (na samom početku sezone) i bio je jako dobar, al' ipak je više vremena provodio na lijevom ili kao ofanzivni vezni. Young je također lijevo, @Warden.
Ja stvarno ne znam kako Krasić može ući u izabrano društvo desnih krila.
jel govorimo o krilima ili desnjacima koji igraju desno krilo ???
moj text se odnosi na ovo prvo ..ako neko kaze top 10 krila ne misli valjda samo na one koji igraju desnom nogom ili tu desnu stranu ??? to stoji sto si napis˙o al si malo omasio temu il sam ja
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Sutra do 12 moze, pogledajte malo pravila i tako ....ali nas oni rasturise u prventsvu ccc...To je, jer sam im se ja smijao...nisu nikom mogli gola dati, a onaj nam sam dade 3
Samo ti pehiraj
Odigrat ću kasnije, sinoć sam i ja to vidio!
Šta se vi svi ufatili Krasića!?
Krasić je među top 10 desnih krila, htjeli vi to priznati ili ne!?
Od njega su bolji Robben, Walcott, Nani i Valencia i niko više, ostali su svi u rangu s njim. Kraj priče!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Joaquin,Keita,Simao ,J.Navas,Pennant ,J.Cole ,Susaeta,Lennon ,W.Phillips,Robben i Messi mogu igrat i lijevo i desno,Malouda,,,Krasic je ko Quaresma,imaju talenat a glupi ko tocak,,Robinho,Schweinsteiger,,,pucate u visoko mensecini
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 26 sep 2011, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Glupost je napisao/la:
Pratis Seriu A, da li je najbrze desno krilo ?
reci ti meni ko uopće u Italiji ima krilo? I ko to uopće u Italiji ima krila?
Krašić možda i je najbolje krilo SERIE A, ali u toj konkurenciji to i nije teško za bit, kad se u Italiji, bar kolko ja znam taktike sa krilima baš i ne preferiraju. Bar ne ovi malo jači klubovi...
Inaće Kraš Express nije ništa bolji igrač od Elie "kada je ovaj u formi". Samo glupo mi je pisati tu izreku, nije u formi kad vam to danas pametni ljudi više ne koriste. Kog BK kakav je on kad je u formi? Ljude zanima kakav je on opčenito igrač..recimo Ribery je u prošle dvije sezone propo, a danas igra kao u najboljim danima. Danas kad se priča o Ribryu pričaš o tome kakav je on SADA igrač. isto tako prošle dvije godine bilo bi glupo koristiti izreku kad je u formi jer se vidlo da nije i neće biti i nikom nisi mogao prodavati foru, sam čekaj malo kad uđe u formu sve će porazbijati...
zato i velim, nemojte kod Krašića, Elie i ostalih igrača koristiti izraz kada je u formi ako on cijelu sezonu igra loše...
Ono kaj sam ja vidio kod Krašića je to da je on dobar igrač, ali da nema potencijala da postane igrač svjetske klase, robben, ribery, Messi, Ronaldo, pa čak i nani i ono **** od Younga u MUTD-u. No igrači MUTD-a su druga priča i za njih vrijede drugačija pravila zbog fergija...tam bi i ja bio dobar ako bi se Fergie oko mene potrudio
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ajmo birati najgluplje igrace npr. kod nas Antonini najspremniji kondicijski igrac a tutkun ne zna nista iskoristit, nije imao dobrog centarsuta od 2001 godine Lik se bori ko ni jedan igrac, trci ko konj,a ne zna iskoristit nista kako treba
anton 1983 je napisao/la:
reci ti meni ko uopće u Italiji ima krilo? I ko to uopće u Italiji ima krila?
Ima ih Juventus, pa onda Fiorentina, pa po malo i svi ostali.
Krašić možda i je najbolje krilo SERIE A, ali u toj konkurenciji to i nije teško za bit, kad se u Italiji, bar kolko ja znam taktike sa krilima baš i ne preferiraju. Bar ne ovi malo jači klubovi...
Decko se preziva Krasić. Bez tog š. To sam ti rekao bar 5 puta, ali ganglije ne vrse posao. Zar ne, Tunjavi
Inaće Kraš Express nije ništa bolji igrač od Elie "kada je ovaj u formi". Samo glupo mi je pisati tu izreku, nije u formi kad vam to danas pametni ljudi više ne koriste. Kog BK kakav je on kad je u formi? Ljude zanima kakav je on opčenito igrač..recimo Ribery je u prošle dvije sezone propo, a danas igra kao u najboljim danima. Danas kad se priča o Ribryu pričaš o tome kakav je on SADA igrač. isto tako prošle dvije godine bilo bi glupo koristiti izreku kad je u formi jer se vidlo da nije i neće biti i nikom nisi mogao prodavati foru, sam čekaj malo kad uđe u formu sve će porazbijati...
Ribery se nigde nije dokaz`o u top3 ligama. Imao je jednu extra sezonu u BMu u nekonkurentnoj BuLi, gde je njegov monopol klub toliko jak, da osTvaja titule sa raznim Badstuberima, Lellima i Ottlovima u prvih 11.
zato i velim, nemojte kod Krašića, Elie i ostalih igrača koristiti izraz kada je u formi ako on cijelu sezonu igra loše...
Ko je tu celu sezonu igrao lose Krasic je pao pocetkom ove godine i polako se dize, a Elia je tek stigao.
Ono kaj sam ja vidio kod Krašića je to da je on dobar igrač, ali da nema potencijala da postane igrač svjetske klase, robben, ribery, Messi, Ronaldo, pa čak i nani i ono **** od Younga u MUTD-u. No igrači MUTD-a su druga priča i za njih vrijede drugačija pravila zbog fergija...tam bi i ja bio dobar ako bi se Fergie oko mene potrudio
Krasic nema mozak za top igraca. Nije savladao italijanski, nije naucio da igra levom, nije skapirao taktiku, nije popravio realizaciju. Sa onakvim fizikalijama, iole pametniji igrac bi cuda cinio.
[youtube][/youtube]
A sto pominjes CR7 i Messija Pa oni su igraci koje ce svet pamtiti i za 50 godina.Lagano jedni od najboljih i najkompletnijih igraca ikada. Nije fer druge ravnati sanjima. U istu recenicu sa njima ne mogu ni Ribery, Robben, Nani, ali ni velika vecina drugih igraca.
Jos jednom si pokazao da ne pratis dovoljno fudbal i da ne razumes italijanski stil fudbala, koji je najzahtevniji na svetu. To objasnjava zasto je u tvom sistemu vrednosti Mario Gomnjez bolji igrac od Matadora Cavanija. Ne zna se sta je samo pateticnije: ta tvrdnja ili tvrdoglavost koja ide uz branjenje iste
@sarajlija Složio bi se sa tvojim mišljenjem, o dosadašnjim grešaka Contea!
Juče sam odmah pisao o tom da je po meni Conte napravio grešku, što nije igrao sa dva napadača, ako je htio da mijenja formaciju, mislim da je trebao pokušati sa 4-3-3 (Pirlo-Vidal-Marchisio) - (Quagliarella-Matri-Krasić). A trebao je krenuti kao i prošle utakmice u 4-2(4)-4(2), ali samo ubaciti naprijed Quagliarellu i Matrija.
Meni je krivo, jer je Q zapostavljen, a prošle sezone je bio naš najbolji igrač prije povrede, pravo mi ga žao, jer nije ovo zaslužio !
Ali nadam se da će Conte uvidjeti ove greške i neće biti tvrdoglav u formacijama koje ne donose rezultat. A i forsiranja Marchisia, pa kao da se radi o Premijer Ligi BiH, pa da mu je neko u porodici glavešina, pa ga gura ( drag je meni Marchisio, ali kad ne ide ima zamjena)
MaGiCa je napisao/la:
Jos jednom si pokazao da ne pratis dovoljno fudbal i da ne razumes italijanski stil fudbala, koji je najzahtevniji na svetu. To objasnjava zasto je u tvom sistemu vrednosti Mario Gomnjez bolji igrac od Matadora Cavanija. Ne zna se sta je samo pateticnije: ta tvrdnja ili tvrdoglavost koja ide uz branjenje iste
Ne znam zašto ti misliš da sam to dokazao.
reko sam da se u Italiji nepreferira baš igra sa krilima, što je definitivno činjenica.
Zbog tog razloga Krasić nema baš neku konkurenciju u Italiji kada su u pitanju krila.
nabrojo sam neke igraće koji su iznad njegovog nivoa, zato što jesu, no isto tako nisam mislio da su Ribery i nani isto dobri kao Messi i ronaldo...Kad smo kod toga NIKo ne ide u istu rečenicu sa Messijem!
Riberya sam uzeo kao jako dobar primjer igrača koji igra izvan forme jedno vrijeme, a recimo svi znamo da može bolje. Zbog takvih stvari igrač se ocjenjuje po nekom opčenitom stanju, a ne prema tome dal je ili nije u formi. Recimo isto tako Torresu je reputacija jako pala, a sada mu se polako diže, u određenom trenutku on vrijedi 30, pa 60, pa opet 30 pa opet 60...
Nadam se da sam bio jastan...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
procita li ko od juventina onaj danas razgovor sto je izasao, oko skracivanja nase prednosti od 15 bodova na tabeli, kakva "kontrola lige" koje smece su nam namjestili 2006-te,jad onaj cisti.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
dobro ce doci Moggiu na sudjenju, polako rusi glupost zvana "Moggi drzi ligu u saci", sem ako ga ne zajebu kao sto mu "uvalise" zabranu na osnovu starih dokaza ne uvazavajuci nove, cisto da ga se rjese.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ne ulazim uopšte u ono što piše, ali vidim da je tutosport u pitanju, onaj isti koji je samo ljetos objavio da je juve več potpisao desetak igrača 100%. a od kojih nijedan zapravo nije došao u juventus, koji je objavio toliko laži da je uprava juventusa bila zabranila da iko iz kluba daje bilo kakve izjave za njih jer štete ugledu kluba i sl.
moguće da baš sad objave nešto što je istinito, nije valjda da baš svaki tekst izmišljaju, ali realno oni su jedan od najnepouzdanijih, ako ne i najnepouzdaniji talijanskih medija
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ne znam sta bi ti rekao, i mnoge druge "novine" su objavile, al isto ce bit prezentirano na sudjenju, dakle procurilo prije sutrasnjeg rocista, sam razgovor ne daje striktne detalje al mjenja sliku, valjda advokati znaju sta rade a sud ima i ostale dokaze pa ce slika bit drugacija, necu da ulazim u to ko je sta objavio i zasto, ima sud pa nek prihvata dokaze ili ih odbacuje, to je njihov posao.