Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sta se desava sa Hrgotom ?
na njegovom profilu na fb piše da je iz goražda. 

Odlazi Safete.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da arslanagic ima ikakvu sansu da igra za hrvatsku, budite sigurni da bi mu oni dosad barem jednom isli na noge i dogovarali da igra za njih 
Imamo mi jos uciti nekih stvari..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
a ne znam ga ba, evo kažu da mu je majka neka proslavljena rukometašica iz Goražda, a babo legenda Slobode, bio je neki malac dolazio ljeti vamo igro lopte, kaže igra tamo za reprezentaciju, al mislim da je on govorio da igra za Dansku, normala mi mu nismo vjerovaliCartman je napisao/la:Auu, ko ce ostat od legende ako od tog lika bude nesto.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:a ne znam ga ba, evo kažu da mu je majka neka proslavljena rukometašica iz Goražda, a babo legenda Slobode, bio je neki malac dolazio ljeti vamo igro lopte, kaže igra tamo za reprezentaciju, al mislim da je on govorio da igra za Dansku, normala mi mu nismo vjerovaliCartman je napisao/la:Auu, ko ce ostat od legende ako od tog lika bude nesto.![]()

Procackaj ti to, pa javi ima li sta od njega. Sramota je da je Sovsic najpoznatiji fudbaler iz Gorazda brate.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Što ne mogu na rende koraPapastathopoulos je napisao/la:Da arslanagic ima ikakvu sansu da igra za hrvatsku, budite sigurni da bi mu oni dosad barem jednom isli na noge i dogovarali da igra za njih

Slažem se da je Pape inertan po pitanju poziva u repku novih igrača, ali, kod Dine i njegovog oca je već išao i objasnio im koja je procedura oko promjene državljanstva. To što oni dosad nisu ništa poduzeli ili možda jesu, definitivno nije Papetov problem.
Tako da, majka mu stara, raspitajte se prije nego što napišete nešto nesuvislo.
LP
čitao sam malo o Deniju Miloševiću, Milan Jovanović ga je hvalio, pa sad .. momak sa 18 godina igra za prvi tim Standarda
Savez treba to brzo riješiti, a onda Jagodić da ga pozove

Boban Lazic je na pragu Rennesa. Odlicna sredina za njegov razvoj, jer su u Ajaxu skoro najveci talenti 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Odlična vijest, Rennes je ozbiljan i stabilan klub. Pretpostavljam da kad kažeš da je na pragu, to znači da su većinu stvari već dogovorili oko prelaska?Sabinho je napisao/la:Boban Lazic je na pragu Rennesa. Odlicna sredina za njegov razvoj, jer su u Ajaxu skoro najveci talenti
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Nasi igraci obicno zaglave na tom pragu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
hmm, iz Ajaxa u Rennes
ne znam da l' je ovo dobar transfer, ako će igrati, trebao bi biti dobar, međutim, zar se ne može izboriti za prvi tim Ajaxa? jer Rennes mu nikako ne može biti bolja opcija od Ajaxa

Hoće li Lazić 100 % igrati za BH ?
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad uzmes u obzir da je slabo igrao u Ajaxu, ovaj transfer i nije los.
Brate, za prvi tim Ajaksa, pogotovo ako su ofanzivne pozicije u timu, moraš biti Messi. Konkurencija među mladim igračima u Ajaksu je jedna od najjačih u Evropi. U Rennesu bi komotno mogao da postane jedna od bitnijih karika u timu, tamo konkurencija jeste dobra, ali on valjda ima kvaliteta da tamo igra u prvih 11.Chinaglia je napisao/la:hmm, iz Ajaxa u Rennesne znam da l' je ovo dobar transfer, ako će igrati, trebao bi biti dobar, međutim, zar se ne može izboriti za prvi tim Ajaxa? jer Rennes mu nikako ne može biti bolja opcija od Ajaxa
Dobra stvar je što se iz Francuske lige igrači odlično prodaju u veće klubove. Po meni, prelazak u Rennes bio bi odličan potez.
A onda im se i vrata skroz zamandale. Ogi Vranješ tu ima iskustva na pretekCartman je napisao/la:Nasi igraci obicno zaglave na tom pragu.

RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
znam, ali opet, ako je talenat, trebao bi se probiti za prvi tim Ajaxa, ne mislim odmah u prvih 11, itd .. jer zna njihov stil fudbala, slično sa Barcom i La MasijomSalePD je napisao/la:Brate, za prvi tim Ajaksa, pogotovo ako su ofanzivne pozicije u timu, moraš biti Messi. Konkurencija među mladim igračima u Ajaksu je jedna od najjačih u Evropi. U Rennesu bi komotno mogao da postane jedna od bitnijih karika u timu, tamo konkurencija jeste dobra, ali on valjda ima kvaliteta da tamo igra u prvih 11.Chinaglia je napisao/la:hmm, iz Ajaxa u Rennesne znam da l' je ovo dobar transfer, ako će igrati, trebao bi biti dobar, međutim, zar se ne može izboriti za prvi tim Ajaxa? jer Rennes mu nikako ne može biti bolja opcija od Ajaxa
Dobra stvar je što se iz Francuske lige igrači odlično prodaju u veće klubove. Po meni, prelazak u Rennes bio bi odličan potez.
mislim, ako se pokaže u Rennesu, lako ga može kupiti Marseille, Lyon, itd .. a i Rennes je ekipa koja se često bori za euro takmičenja, tako da, vidjeti ćemo
svakako bi to bio dobar transfer, ipak liga petice i respektabilan klub
Krkic je bas Messi 

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Mustuluk: Tin Sven Susic dobio Bosanski pasos 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

- DonCorleone
- Kontakt:
Ime mu je radikala.Goalgetter je napisao/la:Mustuluk: Tin Sven Susic dobio Bosanski pasos
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nema ti tu muštuluka. Dobro, kako kome.Goalgetter je napisao/la:Mustuluk: Tin Sven Susic dobio Bosanski pasos

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovaj zeleni na kraju mog posta mnogo toga govori, barem u mom slucaju jel za mene mustulukzizu1991 je napisao/la:Nema ti tu muštuluka. Dobro, kako kome.Goalgetter je napisao/la:Mustuluk: Tin Sven Susic dobio Bosanski pasos