FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 mar 2011, 11:17

" je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
" je napisao/la:" " ? " $ $, ево ја "! ? ' $ ? а тај & $ $ $ ", а не " " " " је $ ? " " $ на "! $, &, ", ", "... То су $ $ " ' " % $!!!
Moze li Predrag Pasic??Ni ja nisam protiv da bude jedan predsjednik i da on bude Srbin.Neka bude i Kinez,samo da nam svima bude bolje.
Ma & је ' $ ? $ вјероватно " $ $ $ $ - " $ у ову & тражену /, на ? ?...
", ја " " ? $ " $ савеза " Сергеј &, јер ? $ тај & " ? " $ " ", а " тога, ? $ је $ $ ? $ " су ? " $!

А са ' се не " ? јер ? $ у $ не & " " " ", $ је то $ & " ?, " & - ", ? $ се & & $ " " $ то не $ &.
& % & ¥, УЕФА " " су & ", " ' " " ?, то је & $ " " $ ? " - " $ у ?, ' је $, & " % - нас " " " ", & & " $, " ' ?, " ' &!
А ", % је " $ $ " ? ", ", " " " за " $ % " ", ? ' $ ? су $ у Сарајеву ? по " савеза, па $ $ сте ? ? све " " ", а " " $ протествујете & &...
Svaka cast jarane ;) ;) .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 01 mar 2011, 11:18

Znam upravu si! Ali medu rajom nisam mislio leotar slaviju,drinu ! oni se skoro pa vijek bore da prezive!
Pa ako je Borcu stalo da ne idu u evropu,nemoramo ni mi! Mi ce mo prezivjeti! I voliti i bodriti svoje SARAJEVO!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 01 mar 2011, 11:19

SrdjanBL je napisao/la:Protiv saveza ovakav kakav je imam puno toga, tacnije ljudi koji vode savez, delegata sudija, starog gen. sekretara, selektora itd.
Sto se tice uredjenje saveza ja licno nisam za ukidanje predsjednistva, zasto, evo odgovora.
Prvo, htijeli to priznati ili ne ko god bude taj predsjednik, a da nije totalno apoliticna osoba i sportska legenda a takvi ce tesko dobiti priliku, ce vuci na svoju stranu ko god bio, to je 100% tako. U vecini slucajeva taj predsjedavajuci ce biti Bosnjak, oni se uvijek guraju da budu glavni u BIH to je cinjenica, i uvijek ce vuci na stranu Zelje i Sarajeva jer i danas ti klubovi imaju najveci uticaj u savezu.

Drugo, uvodjenjem jednog predsijednika momentalno dolazi do minimalizacije FSRS, a sa tim i minimalizacije uticaja klubova iz RS na FSBIH, znamo svi ko vuce konce u FSBIH, a sa tim se nikada nece sloziti delegati iz RS jer glupo je sijeci granu na kojoj sjedis. A i nisam za to da se Borac opet bori za opstanak pa da mu opet Zeljo i Zepce i BUducnost iz Banovica kroje kapu, a to bi se garantujem desilo ovim izmijenama u savezu 8-)

Ako ce FSBIH u ruke sportista, nemam nista protiv jednog predskednika, a svi znamo da nece nikad to da se desi, jer u BIH sve odlucuju politicari, nazalost.
Da li bi bio problem da prvu godinu bude Hrvat,drugu Srbin a trecu Bosnjak,pri cemu prica o majorizaciji ne pije vodu jer sve vaznije odluke donose drugi organi kao sto je skupstina ,izvrsni odbor... a u kojima Srbi mogu blokirati odluke

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 01 mar 2011, 11:32

Sretan dan nezavisnosti, svim igracima i navijacima Borca !

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 mar 2011, 11:43

Ni meni ne smeta ukidanje troclanog predsjednistva.Ali naravno da se na celo postavi,strucnjak koji je citav zivot povezan sa sportom,fudbalom,koji razumije probleme,i koji ce sve dati da ih rijesi.Koji ce postovati pravila,i koji nece imati miljenike,koji nece imati dvostruke arsine,kojem ce svi klubovi u Premijer Ligi BiH biti jednaki.Jednostavno,covjek koji ce od ovog cirkusa,napraviti normalnu ligu.

Ne zanima me da li je Srbin,Hrvat ili Bosnjak,neka bude 5 godina za redom Bosnjak,ali ako ce raditi dobar posao,i voditi fudbal naprijed prema svjetlu.

Tacno nekad dodje da se sve navijacke grupe u ovoj zemlji udruze,bez obzira na nacionalnost,vjeru i ostalo,i upadnu u onaj savez i tako izdegenece sve one kriminalcice i guzonjice,da im nikad vise ne padne na pamet da guraju nos u fudbal.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 01 mar 2011, 11:51

jubitubi je napisao/la:Ni meni ne smeta ukidanje troclanog predsjednistva.Ali naravno da se na celo postavi,strucnjak koji je citav zivot povezan sa sportom,fudbalom,koji razumije probleme,i koji ce sve dati da ih rijesi.Koji ce postovati pravila,i koji nece imati miljenike,koji nece imati dvostruke arsine,kojem ce svi klubovi u Premijer Ligi BiH biti jednaki.Jednostavno,covjek koji ce od ovog cirkusa,napraviti normalnu ligu.

Ne zanima me da li je Srbin,Hrvat ili Bosnjak,neka bude 5 godina za redom Bosnjak,ali ako ce raditi dobar posao,i voditi fudbal naprijed prema svjetlu.

Tacno nekad dodje da se sve navijacke grupe u ovoj zemlji udruze,bez obzira na nacionalnost,vjeru i ostalo,i upadnu u onaj savez i tako izdegenece sve one kriminalcice i guzonjice,da im nikad vise ne padne na pamet da guraju nos u fudbal.
Bravo kralju !!!

Tako nam razmisaljnje i treba ! dosta je razmisljanja tipa "nek je nas pa kakav god da je " zbog ovakvog razmisljanja pola drzave nam je gladno a ono pola je jedva sito.

Evo i ja sam koji zagovara misljene kao i tvoje znaci nek bude jedan predsjednik pa taj 1 ne moze NIKAKO al znaci NIKAKO biti gori od ove trojice koji su BH fudbal doverli na niske grane da nize ne moze biti.

Nek on bude bilo koje nacionalnosti to mi je potpuno SVEJEDNO ! Samo nek ovaj sport digne i vrati na one staze koje zasluzuje, jer ipak narod u BiH zivi za Fudbal i to nam je svima jasno.

I svidja mi se tvoj prijedlog da sve navijacke skupine okupe se bez obzira na nacionalnost, na dio drzave iz kojeg dolaze, bez obzira na stanje na tabeli da DODJEMO SVI ZAJEDNO, UDRUZENI I DA IM SE NAYEBEMO KEVE !!!

Dosta je i njih..

Veliki Pooz TM 87
Razumijes ti mene burazere moj :)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 01 mar 2011, 12:01

Sve to sto vi pricate je fino i krasno, i tako treba da bude i ja se slazem. Ali ovo je BIH to je ovde nemoguce, to je moje misljenje, ja smatram da se to nikad nece desiti, nazalost.

Tako je u svim sferama zivota, evo danas je 5 mijeseci od izbora a mi nemamo konstituisanu vlast, zato sto se ne mogu dogovoriti, svako vuce na svoju stranu, tako bi bilo i u fudbalu svako bi vukao na svoju stranu. Ruzno, ali je tako.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 01 mar 2011, 14:16

Па % ' "?
" постове. $ $ стране ' везе са &, - са ФС " " са ". $ " за то " & '.
А & - $ " ", " о $ " ?., $ ову ' ' " "%", а не "& &"...
Let's go, Fighter!

"!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 mar 2011, 14:31

Kako nema veze kada je citat iz intervjua člana Uprave Borca? Uprava Borca je protiv toga da se Savez sredi i u skladu s tim je protiv toga da taj isti Borac ide u Europu. Ako to nije vezano za Borac ne znam šta jeste.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 mar 2011, 15:39

Dobra vam je ona Naš je Borac za nas sve na svetu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 01 mar 2011, 15:41

elSaik je napisao/la:Kako nema veze kada je citat iz intervjua člana Uprave Borca? Uprava Borca je protiv toga da se Savez sredi i u skladu s tim je protiv toga da taj isti Borac ide u Europu. Ako to nije vezano za Borac ne znam šta jeste.
¥ управа & је " тога $ се стање $, " с " $ " & :lol:
О /, " се :?

Управа & је " $ ? $, % је " ?.
" & " на " $ % се ? " $ $...
? је ' $ сте " у $.
$ " " ? $ вас " & Хрвата нпр. па $ ' $ " $.

' & " ?...
Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 01 mar 2011, 15:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Let's go, Fighter!

"!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 01 mar 2011, 15:43

Ted Mosby je napisao/la:Dobra vam je ona Naš je Borac za nas sve na svetu
"% је & ' све на ""
Let's go, Fighter!

"!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 01 mar 2011, 15:45

? je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Kako nema veze kada je citat iz intervjua člana Uprave Borca? Uprava Borca je protiv toga da se Savez sredi i u skladu s tim je protiv toga da taj isti Borac ide u Europu. Ako to nije vezano za Borac ne znam šta jeste.

" & " на " $ % се ? за $ $... ? је ' $ сте " у $.

' & " ?...

ma super kad je tako kako ti kazes,onda cete igrati drugo pretkolo lige ŽNJ okruga laktasi zajedno sa slogom iz trna :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 01 mar 2011, 15:48

padobranac1978 je napisao/la:
ma super kad je tako kako ti kazes,onda cete igrati drugo pretkolo lige ŽNJ okruga laktasi zajedno sa slogom iz trna :mrgreen:
Јао, % " ' "... ха, ха, ха...
Па $, & се не " статут " " - " " & ? ;)
Let's go, Fighter!

"!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 01 mar 2011, 15:52

? je napisao/la:

ovo je receno iz razloga sto cete mozda osvojiti titulu,a bice kao da i niste jer necete moci okusiti slast igranja u Ligi šampiona kao sto su pojedine ekipe i ti vrlo dobro znas koje,tako da ce vam najveci evropski uspjeh biti igranje protiv Lausane, švicarskog trofejnog kluba :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 01 mar 2011, 15:57

ovo je receno iz razloga sto cete mozda osvojiti titulu,a bice kao da i niste jer necete moci okusiti slast igranja u Ligi šampiona kao sto su pojedine ekipe i ti vrlo dobro znas koje,tako da ce vam najveci evropski uspjeh biti igranje protiv Lausane, švicarskog trofejnog kluba :mrgreen:
& је " " ' - ?...
Нпр. $ у ? ;)

А не $ & $ " "?" " у ?, & & " :lol:
Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 01 mar 2011, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!

"!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 mar 2011, 15:58

? je napisao/la:

" & " на " $ % се ? " $ $...
? је ' $ сте " у $.

' & " ?...
Objasni! Baš me živo zanima šta će to u sport i fudbalu krenuti po zlu za ekipe iz RS ako se uvede jedan predsjednik. Izvoli! Imaš prostora i vremena pa da čujem.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 01 mar 2011, 15:59

' ту пуно ?.
& ? $ $, он - " на страну """ ?...
Let's go, Fighter!

"!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 mar 2011, 16:00

? je napisao/la:
Tačno. Samo što nećeš ti ispaštati zbog mene nego ja zbog tebe i onda se bunite kada neko iz Federacije kaže da RS koči napredak. Pa evo ti živ primjer.

Na koji način? Zanima me zaista. Na koji način ovi trenutni natežu za svoje klubove? Koga Čeko gura? Koga Dominiković? A koga Čolaković?

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 01 mar 2011, 16:01

' ту пуно ?.
& ? $ $, он - " на страну """ ?
A rotacija?

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.