jubitubi je napisao/la:Ni meni ne smeta ukidanje troclanog predsjednistva.Ali naravno da se na celo postavi,strucnjak koji je citav zivot povezan sa sportom,fudbalom,koji razumije probleme,i koji ce sve dati da ih rijesi.Koji ce postovati pravila,i koji nece imati miljenike,koji nece imati dvostruke arsine,kojem ce svi klubovi u Premijer Ligi BiH biti jednaki.Jednostavno,covjek koji ce od ovog cirkusa,napraviti normalnu ligu.
Ne zanima me da li je Srbin,Hrvat ili Bosnjak,neka bude 5 godina za redom Bosnjak,ali ako ce raditi dobar posao,i voditi fudbal naprijed prema svjetlu.
Tacno nekad dodje da se sve navijacke grupe u ovoj zemlji udruze,bez obzira na nacionalnost,vjeru i ostalo,i upadnu u onaj savez i tako izdegenece sve one kriminalcice i guzonjice,da im nikad vise ne padne na pamet da guraju nos u fudbal.
Bravo kralju !!!
Tako nam razmisaljnje i treba ! dosta je razmisljanja tipa "nek je nas pa kakav god da je " zbog ovakvog razmisljanja pola drzave nam je gladno a ono pola je jedva sito.
Evo i ja sam koji zagovara misljene kao i tvoje znaci nek bude jedan predsjednik pa taj 1 ne moze NIKAKO al znaci NIKAKO biti gori od ove trojice koji su BH fudbal doverli na niske grane da nize ne moze biti.
Nek on bude bilo koje nacionalnosti to mi je potpuno SVEJEDNO ! Samo nek ovaj sport digne i vrati na one staze koje zasluzuje, jer ipak narod u BiH zivi za Fudbal i to nam je svima jasno.
I svidja mi se tvoj prijedlog da sve navijacke skupine okupe se bez obzira na nacionalnost, na dio drzave iz kojeg dolaze, bez obzira na stanje na tabeli da DODJEMO SVI ZAJEDNO, UDRUZENI I DA IM SE NAYEBEMO KEVE !!!
Dosta je i njih..
Veliki Pooz TM 87