FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
117
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
41
16%

Ukupno glasova: 256

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 18 maj 2022, 07:47

Grbavica786 je napisao/la:
17 maj 2022, 23:10
Tristan10 je napisao/la:
17 maj 2022, 20:05
Grbavica786 je napisao/la:
17 maj 2022, 19:55
Zamisli nekada ti klub vodio Ivica Osim, a sad ti klub vodi Edis Mulalic. Hahaha tugo moja! Mislim jedan je Ivica da se razumijemo… pokoj mu dusi, ali Edis i taktika ne idu u istu recenicu. Kod njega je samo ganjaj, stociraj, izbij zube, **** mater hu ha. Katastrofa od fudbala. Ako ima imalo obraza, na kraju sezone sam ce otici. Lijepsi fudbal igra Posusje 1000x.
Cuj Ivica Osim vodio klub. Nije on vodio klub, nego je on sa svojim saradnicima poslozio sportski dio, gdje je radio 8 godina. Sigurno nije to islo preko noci, valja naci jednog Mihajlovica, Papricu, Nikica. I tad smo kokuzi bili. Nije bilo foruma da ti poslije 2 mjeseca govori sto si ovo, sto nisi ovo. To je bila kombinacija ko da imas Wenger na klupi, koji radi u jednom zdravijem ambijentu, gdje je bilo dosta talenta, svako selo sutalo loptu. Ovako imas manju bazu fudbalera, lose uvjete, i amaterizam na svakom koraku, pa umjesto Mihajlovica u napadu zavrsis na Luki Juricicu. I naravno treba reci da je lakse bilo zadrzati kvalitetnu bazu igraca na duzi period, sto je neki uslov za uspjeh.
Samo jedno pitanje… ko kome, ti Edisu ili on tebi?
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 18 maj 2022, 08:30

LjoZee je napisao/la:
18 maj 2022, 06:30
Mamba21 je napisao/la:
18 maj 2022, 00:09
U najužem izboru bili su Romeo Šapina, sa zavidnim referencama, reputacijom i preporukama od strane Romea Jozaka, zatim dugogodišnji nogometaš Želje, Sarajeva, Olimpika, Travnika, Igmana Samir Mekić. U nogometnim krugovima “Meka” slovi kao specijalista za rad s mladima.

Treći kandidat postao je glavni favorit i vjerovatno novi šef omladinske škole na Grbavici.

Bivši napadač Igmana i FK Sarajevo Nedim Jusufbegović zasnovat će radni odnos sa Željom.

Jusufbegović je kao trener vodio Igman, Olimpik, Zvijezdu, Velež.
Boze sacuvaj.
:rol: Nama prosipaju price i nadamo se investitoru, a ovakve stvari se desavaju

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 18 maj 2022, 08:39

kakva je situacija sa Cerimagicem? covjek 3 mjeseca van terena... o kojoj se povredi radi? prija si makar imao Status o povredama na Webstranici i znao koliko odustaje :problem: .

Mulalic bi meni vise bio dobar kao pomocni da motivise i hajca igraca ako smo na Xu ili kad gubimo... pricam sa dosta rajom koji prate BH Ligu a nisu simpatizeri naseg kluba cak ljudi iz HR i SRB govore da je idiot prve klase (zbog izjava) al sta je tu je meni je drag al kao sef struke iskreno nije...

ako ste na TVu pratili tekmu, sto je meni bas zaparalo oci je da...prvo mi na Grbavici imamo zasad najbolji travnjak u PL a da se nasim igracima odbija lopta da postaje smijesno.... hajde da igras na nekoj livadi pa nemozes zaustavit ili nesretno se odbije... al ovim nasim igracima se konstantno desava i kako tu napravit pas igru ili sastavit taktiku?

malog Subasica sam blatio kad god sam stigo (mislim zasluzeno)..... ako uspije dobit na brzinu i da se motivise da lici na igraca, hebem ga moze se nadavat golova :thumbup: :thumbup:
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

Krajisnik25
Kontakt:

Post Postao/la Krajisnik25 » 18 maj 2022, 08:56

Trebali bi poraditi i na ubačajima sa strane...

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 18 maj 2022, 09:10

E sad ja ne mogu shvatiti, u sredini tabele si bez sansi za evropu ili ispaadanje iz lige i opet pola ekipe igraju nam igraci 30+.
Pa daj sad svakom junioru koji iole vrijedi, svaka minuta toj djeci je dragocjena pogotovo sad kad se moze igrati rastereceno i bez pritiska radi iskustva dobro dodje.
I onako sa ovim starcima ne moze se Radnik drugoligas dobiti jos u onakvoj atmosferi.
Bas ta utakmica je bila idealna za komplet prvi sastav juniora, uzevsi u obzir koliko je Ivica volio rad s djecom i puno veca borba bi bila.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2022, 09:14

MrkiMedo je napisao/la:
18 maj 2022, 08:30
:rol: Nama prosipaju price i nadamo se investitoru, a ovakve stvari se desavaju
Fuj, zivota mi. :puke:
I poslije Alihodzica "Alihodzic".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 18 maj 2022, 09:14

DUVNO1921 je napisao/la:
18 maj 2022, 08:39
kakva je situacija sa Cerimagicem? covjek 3 mjeseca van terena... o kojoj se povredi radi? prija si makar imao Status o povredama na Webstranici i znao koliko odustaje :problem: .

Mulalic bi meni vise bio dobar kao pomocni da motivise i hajca igraca ako smo na Xu ili kad gubimo... pricam sa dosta rajom koji prate BH Ligu a nisu simpatizeri naseg kluba cak ljudi iz HR i SRB govore da je idiot prve klase (zbog izjava) al sta je tu je meni je drag al kao sef struke iskreno nije...

ako ste na TVu pratili tekmu, sto je meni bas zaparalo oci je da...prvo mi na Grbavici imamo zasad najbolji travnjak u PL a da se nasim igracima odbija lopta da postaje smijesno.... hajde da igras na nekoj livadi pa nemozes zaustavit ili nesretno se odbije... al ovim nasim igracima se konstantno desava i kako tu napravit pas igru ili sastavit taktiku?

malog Subasica sam blatio kad god sam stigo (mislim zasluzeno)..... ako uspije dobit na brzinu i da se motivise da lici na igraca, hebem ga moze se nadavat golova :thumbup: :thumbup:
U istom postu dvije različite priče. Prva Mulalic ne valja a u drugom dijelu igracima se odbija lopta,kako napravit pas igru.
Sad se dogovori sam s sobom šta moze onda Mulalic kad se njima lopta odbija,da on udje da prima loptu umjesto njih?

Ako pišete bar nešto smisleni napišete bar da ima logike a ne ovako.

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 18 maj 2022, 09:31

Hulahopka je napisao/la:
18 maj 2022, 09:14
DUVNO1921 je napisao/la:

U istom postu dvije različite priče. Prva Mulalic ne valja a u drugom dijelu igracima se odbija lopta,kako napravit pas igru.
Sad se dogovori sam s sobom šta moze onda Mulalic kad se njima lopta odbija,da on udje da prima loptu umjesto njih?

hajd hulo ziv bio... procitaj tekst jos jednom i javi se....... ti si pajdo zivi kontras! ko god sta napise ti se javljas i kontriras.
nit sam hvalio Edisa nego pise da mi je drag i to je to...
a koji drugi trener bi mogao sta bolje napravit kad su igraci truba...
Selam
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 maj 2022, 09:49

DUVNO1921 je napisao/la:
18 maj 2022, 09:31
Hulahopka je napisao/la:
18 maj 2022, 09:14
DUVNO1921 je napisao/la:

hajd hulo ziv bio... procitaj tekst jos jednom i javi se....... ti si pajdo zivi kontras! ko god sta napise ti se javljas i kontriras.
nit sam hvalio Edisa nego pise da mi je drag i to je to...
a koji drugi trener bi mogao sta bolje napravit kad su igraci truba...
Selam
Proklet bio dan kad se ova ojebina od sofera naucila koristiti internetom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 18 maj 2022, 10:23

Krajisnik25 je napisao/la:
18 maj 2022, 08:56
Trebali bi poraditi i na ubačajima sa strane...
stevanovic miroslav pravi majstor je.. eto kad sam vidio zadnji kvalitetan centarsut :crazy: :facepalm:
Mi smo Željini, Željo je naš !

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 maj 2022, 10:29

Ma jel to trolejbusdžija :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 18 maj 2022, 10:35

Mamba21 je napisao/la:
U najužem izboru bili su Romeo Šapina, sa zavidnim referencama, reputacijom i preporukama od strane Romea Jozaka, zatim dugogodišnji nogometaš Želje, Sarajeva, Olimpika, Travnika, Igmana Samir Mekić. U nogometnim krugovima “Meka” slovi kao specijalista za rad s mladima.

Treći kandidat postao je glavni favorit i vjerovatno novi šef omladinske škole na Grbavici.

Bivši napadač Igmana i FK Sarajevo Nedim Jusufbegović zasnovat će radni odnos sa Željom.

Ovo je jasan dokaz da od investitora nema ništa.
Dobro je pa su nam javili na vrijeme, da ne očekujemo previše.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 18 maj 2022, 10:56

Arvid je napisao/la:
18 maj 2022, 10:29
Ma jel to trolejbusdžija :rol:
Ja ba. :rol:
Željezničar za život cijeli!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 18 maj 2022, 11:09

FoxMulder je napisao/la:
18 maj 2022, 10:35
Mamba21 je napisao/la:

Ovo je jasan dokaz da od investitora nema ništa.
Dobro je pa su nam javili na vrijeme, da ne očekujemo previše.
Ko je ovo uopšte objavio? Ne treba se hvatati na svaku vijest.

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 18 maj 2022, 11:25

Nesto niko nije dugo :opaopa:, sta bi sa dilgisicem i euforijom, najavi ga onaj 1921boy nedavno?

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 18 maj 2022, 11:31

https://www.klix.ba/sport/nogomet/sindi ... /220517132

Mislim da se ovdje aludira na Tuzla City. Ne znam koliko je nama uopće bitno da igramo Evropu, ali šta ako UEFA uradi nešto po ovom pitanju? Možda ova dva izgubljena boda protiv Radnika još više štete naprave na kraju.

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 18 maj 2022, 11:37

ZaZelju je napisao/la:
18 maj 2022, 11:31
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sindi ... /220517132

Mislim da se ovdje aludira na Tuzla City. Ne znam koliko je nama uopće bitno da igramo Evropu, ali šta ako UEFA uradi nešto po ovom pitanju? Možda ova dva izgubljena boda protiv Radnika još više štete naprave na kraju.
Nije uefa poreska sluzba da se bavi ovim pitanjima

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 18 maj 2022, 11:55

Bradao1 je napisao/la:
18 maj 2022, 11:25
Nesto niko nije dugo :opaopa:, sta bi sa dilgisicem i euforijom, najavi ga onaj 1921boy nedavno?
Mora se vanredna skupština sazvati,trebala bi biti ubrzo.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 18 maj 2022, 12:17

Kakvu posjetu danas očekujete ?

Moja procjena 2000-2500.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 18 maj 2022, 12:23

Bradao1 je napisao/la:
18 maj 2022, 11:25
Ma jarane pa kakav on realno ...znao coek da dolazi na sahranu zamisli te gluposti .

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.