HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 03 mar 2014, 21:50

Nastaviti pozitivnu seriju na grbavici 8-) !Ne sumnjam da će Branko znati postaviti igru protiv domaćina.Imamo mi svojih aduta i to dobrih.Ja mislim da moramo iskoristiti brzinu Simeunovića i eventualno Basare ,neki lucidan potez Đurića i izvrsnu formu Crnova.jer Željo mora napasti i sigurno ćemo imati dosta prostora na njihovoj polovici.Neće biti lako ali sigurno da se može ,uostalom pritisak je na njima.Mi ako nedaj bože i izgubimo gore neće biti smak svijeta ali moramo sve uraditi da se to ne desi jer i neriješen rezultat za nas će biti ravan pobjedi ako ćemo otkinuti Želji još dva boda.Uz naš daljnji raspored (dvije kući protiv Radnika i Borca) i međusobne tekme naših konkurenata (Sarajevo-Olimpic u slijedećem kolu i Željo- Široki u 23 kolu) mogli bismo daleko dogurati.Neka mi oproste susjedi preko Žovnice :) :) ali nadam se i vjerujem u njihov kiks slijedeće kolo u Travniku kojem gori pod nogama jer ako izgube u subotu travničani se mogu pakirati za drugu ligu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 03 mar 2014, 22:18

mislim da Simeunović-Đurić-Crnov moraju započet, a u špici bi dao prednost Nikoliću ispred Pehara...
napast ih i uvalit im tricu... ništa branit se i te priče.. imamo najbolja krila u ligi mora se to iskoristit :D
samo jako..
#SuningOUT

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 03 mar 2014, 22:33

Jericho je napisao/la:mislim da Simeunović-Đurić-Crnov moraju započet, a u špici bi dao prednost Nikoliću ispred Pehara...
napast ih i uvalit im tricu... ništa branit se i te priče.. imamo najbolja krila u ligi mora se to iskoristit :D
samo jako..
Slažem se ali ne znam koliko su spremni Simeunović i Đurić i mislim da će to Branko najbolje procjenit.Sve je ok ali neki igrači definitivno nisu spremni za 90 minuta.Stoja je 5-6 puta zalevatio onog beka iz Viteza ali centaršut :oops: :oops: no coment.Pero ista stvar , nema snage a on baš igra na kartu tih prodora na mišiće.U svakom slučaju imamo širok kadar pa možemo mjenjati i zato "mali plavi" će imati dosta problema sa nama :mrgreen:
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 mar 2014, 22:34

Karacic ako nebude isao na to da maximalno iskorsiti Simeunovica protiv Bucana ovamo onda se grdno zahebao,jednostavno ima najbolje moguce rijesenje za njihovu najslabiju poziciju u ekipi i ako istog ostavi na klupi pravit ce sebi kontra uslugu.Ovog malog malo koji bek u ligi moze ufatiti realno a ne Sejo sa svoje 32 godine koji igrom slucaja igra tu i krpi poziciju i pri tome je defanzivno 0. Ma nemoze ga lasom ufatiti siguran sam,mislim da imate neke adute za dobar rezultat, prije svega to vidim kroz vasu prednost na toj lijevoj strani kako rekoh.Ja licno navijam za nulu ovdje cisto zbog vaseg rasporeda u iducim kolima nebi valjalo ni da uzmete :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 03 mar 2014, 22:52

Jericho je napisao/la:mislim da Simeunović-Đurić-Crnov moraju započet, a u špici bi dao prednost Nikoliću ispred Pehara...
samo jako..
To je i više nego idealna postava njih trojica ali ne vjerujem da će biti spremni,posebno Đuka.Nadam se da će Deni moći odigrati čitavu utakmicu jer će ih rastavit po desnoj strani ako igrao,isto kao i ovdje šta im je radio a Crnov je u životnoj formi tako da ćemo biti itekako opasni posebno na kontre,jer kao što si i rekao imamo najbolja i ujedno i najbrza krila u ligi i nadam se da će Nikolić proradit napokon,ja osobno imam neki dobar osjećaj pred utakmicu ali vidit ćemo,u ostalom nisu nas dobili već 2-3 godine na Grbavici.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 04 mar 2014, 12:18

Mladost u kupu,najpoželjniji ždrijeb :mrgreen: odlično,prezadovoljan sam iako se ne treba opuštati i misliti da će se tek tako predati ali smo favoriti i od toga ne treba bježati i ovo moramO proći.

DUPLA KRUNA :D

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 04 mar 2014, 12:22

e neka je i nas sreca konacom pomazila,nakon teskih utakmica u kupu.bez podcjenjivanja,idemo odma goe prvu utakmicu probat rijesit,iako nisu oni losa ekipa

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 mar 2014, 12:31

Eto vam solidnog protivnika, red je bio da i vas sreća pomazi !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 mar 2014, 14:10

zizu1991 je napisao/la:Eto vam solidnog protivnika, red je bio da i vas sreća pomazi !
ekstra zrijeb,samo da se nasi ne budu zajebavali,trebali bi ovo proci
Nakon rudara i borca,red je bio da dobijemo nekog manje kvalitetnog protivnika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 mar 2014, 16:08

Rosas7 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Eto vam solidnog protivnika, red je bio da i vas sreća pomazi !
ekstra zrijeb,samo da se nasi ne budu zajebavali,trebali bi ovo proci
Nakon rudara i borca,red je bio da dobijemo nekog manje kvalitetnog protivnika
Shvatiti ih ozbiljno kao npr.Vitez i pokušati riješiti dosta toga u prvoj utakmici da se u drugoj može gurnuti "drugi" sastav u vatru.Ako smo ih dobili u prvenstvu 2-0 valjda im i sada možemo dati bar jedan komad koji puno znači za uzvrat.Jesu najlakši žrijeb ali vidjeli smo na primjeru "Borca" da mogu biti opasni.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 04 mar 2014, 16:25

Nije Mladost bezazlena, ali necemo se sad pucat neke lazne price i bojat se. Favoriti smo, dakle realno je ocekivat 2 pobjede, ali mislim i s remijem gore da sigurno prolazimo. Njima svaka cast na pobjedi u Banjaluci, ali ovdje nemaju sta trazit 8-) .
RIP CITY!

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 04 mar 2014, 16:37

Nadam se da se necete istrositi u duelu s sampionom,pa da u Semberiju dodjete umorni i nezainteresovani :D :D !!
pozz i neka bolji prodje dalje!!!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 mar 2014, 10:57

Obarska je napisao/la:Nadam se da se necete istrositi u duelu s sampionom,pa da u Semberiju dodjete umorni i nezainteresovani :D :D !!
pozz i neka bolji prodje dalje!!!
Jel' Obarska negdje kod Bjeljine?

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 mar 2014, 11:10

Himna Mladosti iz V. Obarske .Vrijedi je pročitati ima jedan dio u kojem kaže:

"Milanović četu sprema
RAKIJOM IH POJI :D :D
iza tima u Obarskoj
svaka kuća stoji!"

Da je Arežina znao za politiku kluba iz Obarske garant bi potpisao za Mladost a i ne samo on :lol: :lol: :lol: :lol:

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 2968_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2014, 13:11

Ko vam sve nedostaje, od koga ocekujete da ce se vratiti, ko nece sigurno nastupiti u subotu?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 mar 2014, 13:19

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ko vam sve nedostaje, od koga ocekujete da ce se vratiti, ko nece sigurno nastupiti u subotu?
Sigurno nema Brkovića ,on je izgubljen za čitavu polu sezonu.Vraća se Radeljić koji je odradio kaznu.Đurić i Simeunović igrali protiv Viteza samo 20-ak minuta ali i to je bilo dovoljno.Ima još puno rovitih i polu spremnih igrača ali ne brini se skupićemo 18 igrača za Grbavicu :D :D :D :D :D.

PS Možda neke prijavimo u 14,25 :lol: :lol: :lol: .

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2014, 13:27

:lol: Steta sto vas nece biti da uzivate u predstavi sampiona.... Ajd sretno
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 mar 2014, 13:39

Baja_Zvjerka je napisao/la::lol: Steta sto vas nece biti da uzivate u predstavi sampiona.... Ajd sretno
U jednu ga ruku imaš pravo u drugu baš i ne :D .
Imaš pravo da će te gledati budućeg šrampiona a to da nas neće biti-Don't be so sure. :lol: :lol: :lol:

Ozbiljno vidimo se na Grbavici,bar to planiram ako mi posao dopusti :evil: :evil: .

Pozz zvjerka.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2014, 13:44

Sumnjam da cemo se vidjeti, trudit cete se da budete manji od makovog zrna ako eventualno i dodjete... :D

Nadam se samo lijepom vremenu, teren je odlican za igru, uz veliku podrsku manijaka mislim da uzimamo 2:0...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 mar 2014, 14:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sumnjam da cemo se vidjeti, trudit cete se da budete manji od makovog zrna ako eventualno i dodjete... :D

Nadam se samo lijepom vremenu, teren je odlican za igru, uz veliku podrsku manijaka mislim da uzimamo 2:0...
Ma nisam ti ja sad neki mladi nadobudni "Ultras" , ja sam ti obiteljski čovjek sa velikim potomstvom ;) ali isto tako stari zadrti zrinjevac koji ode na tekmu gdje i kad god može.Bio sam jednom na onoj maloj tribini iznad klupa sa rezervnim igračima i naslušo sam se svega i svačega ali tako je to svugdje.Kolega s kojim sam bio na tekmi je manijak pa mu je bilo malo neugodno zbog riječnika :oops: nekih tipova s te tribine ali šta ćeš.A sad da ću biti manji od makova zrna ako dođem na utakmicu prosto sumnjam ,jedino ako misliš da zrno teško oko 118 kg i visoko 190 cm može biti nevidljivo onda ok :lol: :lol: :lol: :lol:.

Kakvo je stanje kod vas ,je li istina da Bogdanović ima problema sa srcem i da vam neće igrati Tomić,Kedrla i Kvesić?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.