Slažem se ali ne znam koliko su spremni Simeunović i Đurić i mislim da će to Branko najbolje procjenit.Sve je ok ali neki igrači definitivno nisu spremni za 90 minuta.Stoja je 5-6 puta zalevatio onog beka iz Viteza ali centaršutJericho je napisao/la:mislim da Simeunović-Đurić-Crnov moraju započet, a u špici bi dao prednost Nikoliću ispred Pehara...
napast ih i uvalit im tricu... ništa branit se i te priče.. imamo najbolja krila u ligi mora se to iskoristit
samo jako..
To je i više nego idealna postava njih trojica ali ne vjerujem da će biti spremni,posebno Đuka.Nadam se da će Deni moći odigrati čitavu utakmicu jer će ih rastavit po desnoj strani ako igrao,isto kao i ovdje šta im je radio a Crnov je u životnoj formi tako da ćemo biti itekako opasni posebno na kontre,jer kao što si i rekao imamo najbolja i ujedno i najbrza krila u ligi i nadam se da će Nikolić proradit napokon,ja osobno imam neki dobar osjećaj pred utakmicu ali vidit ćemo,u ostalom nisu nas dobili već 2-3 godine na Grbavici.Jericho je napisao/la:mislim da Simeunović-Đurić-Crnov moraju započet, a u špici bi dao prednost Nikoliću ispred Pehara...
napast ih i uvalit im tricu... ništa branit se i te priče.. imamo najbolja krila u ligi mora se to iskoristit
samo jako..
ekstra zrijeb,samo da se nasi ne budu zajebavali,trebali bi ovo procizizu1991 je napisao/la:Eto vam solidnog protivnika, red je bio da i vas sreća pomazi !
Shvatiti ih ozbiljno kao npr.Vitez i pokušati riješiti dosta toga u prvoj utakmici da se u drugoj može gurnuti "drugi" sastav u vatru.Ako smo ih dobili u prvenstvu 2-0 valjda im i sada možemo dati bar jedan komad koji puno znači za uzvrat.Jesu najlakši žrijeb ali vidjeli smo na primjeru "Borca" da mogu biti opasni.Rosas7 je napisao/la:ekstra zrijeb,samo da se nasi ne budu zajebavali,trebali bi ovo procizizu1991 je napisao/la:Eto vam solidnog protivnika, red je bio da i vas sreća pomazi !
Nakon rudara i borca,red je bio da dobijemo nekog manje kvalitetnog protivnika
Jel' Obarska negdje kod Bjeljine?Obarska je napisao/la:Nadam se da se necete istrositi u duelu s sampionom,pa da u Semberiju dodjete umorni i nezainteresovani![]()
!!
pozz i neka bolji prodje dalje!!!
Sigurno nema Brkovića ,on je izgubljen za čitavu polu sezonu.Vraća se Radeljić koji je odradio kaznu.Đurić i Simeunović igrali protiv Viteza samo 20-ak minuta ali i to je bilo dovoljno.Ima još puno rovitih i polu spremnih igrača ali ne brini se skupićemo 18 igrača za GrbavicuBaja_Zvjerka je napisao/la:Ko vam sve nedostaje, od koga ocekujete da ce se vratiti, ko nece sigurno nastupiti u subotu?
U jednu ga ruku imaš pravo u drugu baš i neBaja_Zvjerka je napisao/la:Steta sto vas nece biti da uzivate u predstavi sampiona.... Ajd sretno
Ma nisam ti ja sad neki mladi nadobudni "Ultras" , ja sam ti obiteljski čovjek sa velikim potomstvomBaja_Zvjerka je napisao/la:Sumnjam da cemo se vidjeti, trudit cete se da budete manji od makovog zrna ako eventualno i dodjete...![]()
Nadam se samo lijepom vremenu, teren je odlican za igru, uz veliku podrsku manijaka mislim da uzimamo 2:0...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.