Ovu izjavu Zanettija sam procitao na klix.ba, nadam se da nije istina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Eto sad i zvucis isto kao i oni. To ti vidovit?Merlin2 je napisao/la:Evo gledam Mercato je odlican i ocekujem jos jednog tipa Affelay ili Sturidge da se kompletiramo.Jedva cekam na kraju sezone doci na forum i podjebavati djubrentusove navijace kad osvojimoScudetto
![]()
Pa nedavno je izjavio da mu je ovo poslednji ugovor u karijeri, a on istice u ljeto iduce godine. Mi se samo mozemo nadati da ce u medjuvremenu promijeniti svoju odluku. Prerano je jos za odlazak.Merlin2 je napisao/la:"Nadam se da ću se na kraju sezone vidjeti kako podižem jedan ili dva pehara. Nakon toga će biti vremena za porodicu i razmišljanje šta ću dalje raditi."
Ovu izjavu Zanettija sam procitao na klix.ba, nadam se da nije istina![]()
![]()
![]()
Prosle godine su imali. Za ovu ostaje da vidimo,nemoj bit nestrpljiv,sad ce prvenstvo.Andrej je napisao/la:oni tako zvuce jer imaju daleko najbolji tim u Italiji
samo izbaci tog cambijasa, nema fajde vise od njegaTritolone je napisao/la:Ocekujem da Zanettia napokon stavi na beka i prestane ga koristit u vezi.
-------------Castelazzi--------------
Zanetti-Rano-Silvestre-Nagatomo
---Guarin-Cambiasso-Gargano----
--------Coutinho--Sneijder---------
----------------Milito----------------
Evo ovako nesto.
I ja bi to volio .. a sad koliko je spreman rizikovat sa Garganom ,vidjet cemo ..Tritolone je napisao/la:Ocekujem da Zanettia napokon stavi na beka i prestane ga koristit u vezi.
-------------Castelazzi--------------
Zanetti-Rano-Silvestre-Nagatomo
---Guarin-Cambiasso-Gargano----
--------Coutinho--Sneijder---------
----------------Milito----------------
Evo ovako nesto.
U zadnje dvije tekme je bio vise nego odlican ,cak se i u listu strijelaca upisaoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: samo izbaci tog cambijasa, nema fajde vise od njega
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, GeriOldman i 6 gostiju.