Ovu izjavu Zanettija sam procitao na klix.ba, nadam se da nije istina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Eto sad i zvucis isto kao i oni. To ti vidovit?Merlin2 je napisao/la:Evo gledam Mercato je odlican i ocekujem jos jednog tipa Affelay ili Sturidge da se kompletiramo.Jedva cekam na kraju sezone doci na forum i podjebavati djubrentusove navijace kad osvojimoScudetto

Pa nedavno je izjavio da mu je ovo poslednji ugovor u karijeri, a on istice u ljeto iduce godine. Mi se samo mozemo nadati da ce u medjuvremenu promijeniti svoju odluku. Prerano je jos za odlazak.Merlin2 je napisao/la:"Nadam se da ću se na kraju sezone vidjeti kako podižem jedan ili dva pehara. Nakon toga će biti vremena za porodicu i razmišljanje šta ću dalje raditi."
Ovu izjavu Zanettija sam procitao na klix.ba, nadam se da nije istina

Prosle godine su imali. Za ovu ostaje da vidimo,nemoj bit nestrpljiv,sad ce prvenstvo.Andrej je napisao/la:oni tako zvuce jer imaju daleko najbolji tim u Italiji

komentariše razmjenu Cassano ,Pazzini i kaze :  A Pazzini auguro il meglio, non di vincere " kao : Pazziniu zelim sve najbolje ,ali ne i da pobjedi
  komentariše razmjenu Cassano ,Pazzini i kaze :  A Pazzini auguro il meglio, non di vincere " kao : Pazziniu zelim sve najbolje ,ali ne i da pobjedi   
   nemamo mi toliko
  nemamo mi toliko  

ako planira 4321 ,to bi trebalo ovako da izgleda  :
 ako planira 4321 ,to bi trebalo ovako da izgleda  :  do tad cemo vodit 2,3:0 aBd
  do tad cemo vodit 2,3:0 aBd   pa nek se malo ispucaju
  pa nek se malo ispucaju  
samo izbaci tog cambijasa, nema fajde vise od njegaTritolone je napisao/la:Ocekujem da Zanettia napokon stavi na beka i prestane ga koristit u vezi.
-------------Castelazzi--------------
Zanetti-Rano-Silvestre-Nagatomo
---Guarin-Cambiasso-Gargano----
--------Coutinho--Sneijder---------
----------------Milito----------------
Evo ovako nesto.
I ja bi to volio .. a sad koliko je spreman rizikovat sa Garganom ,vidjet cemo ..Tritolone je napisao/la:Ocekujem da Zanettia napokon stavi na beka i prestane ga koristit u vezi.
-------------Castelazzi--------------
Zanetti-Rano-Silvestre-Nagatomo
---Guarin-Cambiasso-Gargano----
--------Coutinho--Sneijder---------
----------------Milito----------------
Evo ovako nesto.
U zadnje dvije tekme je bio vise nego odlican ,cak se i u listu strijelaca upisaoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: samo izbaci tog cambijasa, nema fajde vise od njega
 treba probat koju tekmu sa njim .. ako ne bude išlo ,eh onda mijenjat
  treba probat koju tekmu sa njim .. ako ne bude išlo ,eh onda mijenjat  

) .. on i Perreira ubijali bi po stranama ,isitina puhalo bi u odbrani ,al bi nas bilo lijepo gledat
  ) .. on i Perreira ubijali bi po stranama ,isitina puhalo bi u odbrani ,al bi nas bilo lijepo gledat   .. samo sto bi tada Zanetti mor'o u vezu .. a ovako sa Zanettiem malo defanzivnijim bekom , sredina bi otkidala ,a  i defanzivna linija  bila bi stabilna .. neko moje viđenje
  .. samo sto bi tada Zanetti mor'o u vezu .. a ovako sa Zanettiem malo defanzivnijim bekom , sredina bi otkidala ,a  i defanzivna linija  bila bi stabilna .. neko moje viđenje   

lik je faca, ko neki juznoamericki narko boss
  lik je faca, ko neki juznoamericki narko boss 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.