FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 14 feb 2018, 12:54

Beduin je napisao/la:Weitzer je izgleda u Zadru bio prava masina, dobar tehnicar i dobro dijeli lopte. Kad gledas klipove iz njegovih ranijih sezona kretnjom dosta podsjeca na Ordagu, onako pausalno preletivsi klipove. Ali kao i vecina igraca s nasih prostora ode vani i izgubi se, a onda slijedi povratak i tavorenje po nasim terenima.
Ako bude u dobroj fizickoj spremi, mogao bi pomoci do kraja sezone nekim svojim asistencijama. Vidjet cemo. Ja od Mijica i Rustema ocekujem puno do kraja sezone.

Ja se cak i ne pribojavam ove sezone, opstanak je za mene siguran, samo je pitanje KUP-a kako cemo odigrati i kakvi su dilove u Savezu za kraj ove sezone. Brine me naredna sezona ako nesto ne prodamo i neko ozbiljniji se ne prihvati posla vodjenja kluba.
Upravo tako.Sve je to ok do kraja sezone usudjujem se reci i finale kupa je blizu, ali sta onda.Nikakvog plana svi su vecinom tu do ljeta i sta cemo onda...Sve ispocetka...A klub iznutra da ne spominjemo....Ali jbg vidicemo sve.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 feb 2018, 13:01

Weitzer nece igrat protiv Mladosti, vjerovatno ce Osmanagic biti taj koji ce "uskocit", no tu je i Grahovac...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 feb 2018, 13:50

Weitzer sad mora dobit certifikat, pa radnu dozvolu. Dva ili tri kola sigurno. Osmanagic je upravo ta pozicija i igrao je na pripremama
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 feb 2018, 13:55

katarakta je napisao/la:Weitzer sad mora dobit certifikat, pa radnu dozvolu. Dva ili tri kola sigurno. Osmanagic je upravo ta pozicija i igrao je na pripremama
Kakva bolan dva tri kola?? Nije imenovan za premijera vlade da se ceka parlamentarna vecina.
Protiv Mladosti mozda nece sto zbog papira sto zbog uigranosti,a vec na Grbavici igra sigurno.
Osmanagic i jeste 100% uz Mijica izbor Petrovica
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 feb 2018, 13:59

plavobeli je napisao/la:U subotu ako Bog da,da vi uzmete tri bobe,a u nedelju mi sa druge strane Majevice krenemo lagano u LZP.Sretno.
Nek vas ba s nama u LZO da nam komsijski poslije valjate :shh:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 feb 2018, 14:03

Hitman22 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Weitzer sad mora dobit certifikat, pa radnu dozvolu. Dva ili tri kola sigurno. Osmanagic je upravo ta pozicija i igrao je na pripremama
Kakva bolan dva tri kola?? Nije imenovan za premijera vlade da se ceka parlamentarna vecina.
Protiv Mladosti mozda nece sto zbog papira sto zbog uigranosti,a vec na Grbavici igra sigurno.
Treba dobit certifikat iz Uzbekistana. Zivi bili pa vidjeli ;)
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 feb 2018, 14:06

intercontinental je napisao/la:Jel ovo Lakicevic na slici sa Senadom i Weitzerom?
Jeste, i on je odnedavno menadzer
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 feb 2018, 14:11

"Planiramo promijeniti formaciju igre. Sa dva centralna ofanzivna igrača, napadačem i krilnim fudbalerima imat ćemo pet igrača koji će učestvovati u završnici akcija. Taj način smo probavali u nekoliko ranijih utakmica. Želimo igrati napadački i otvorenije. Mislim da imamo tim koji to može realizovati na dobar način", smatra Petrović
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 feb 2018, 14:12

katarakta je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
Treba dobit certifikat iz Uzbekistana. Zivi bili pa vidjeli ;)
A znas li jel crnjo potpisao kad si vec upucen?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 feb 2018, 14:14

katarakta je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Jel ovo Lakicevic na slici sa Senadom i Weitzerom?
Jeste, i on je odnedavno menadzer
Laki nas pojacava opasno,kad vec u igrackim danima nije bio pojacanje neka se sad revansira kao manager
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 feb 2018, 15:19

solinas je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Weitzer je izgleda u Zadru bio prava masina, dobar tehnicar i dobro dijeli lopte. Kad gledas klipove iz njegovih ranijih sezona kretnjom dosta podsjeca na Ordagu, onako pausalno preletivsi klipove. Ali kao i vecina igraca s nasih prostora ode vani i izgubi se, a onda slijedi povratak i tavorenje po nasim terenima.
Ako bude u dobroj fizickoj spremi, mogao bi pomoci do kraja sezone nekim svojim asistencijama. Vidjet cemo. Ja od Mijica i Rustema ocekujem puno do kraja sezone.

Ja se cak i ne pribojavam ove sezone, opstanak je za mene siguran, samo je pitanje KUP-a kako cemo odigrati i kakvi su dilove u Savezu za kraj ove sezone. Brine me naredna sezona ako nesto ne prodamo i neko ozbiljniji se ne prihvati posla vodjenja kluba.
Upravo tako.Sve je to ok do kraja sezone usudjujem se reci i finale kupa je blizu, ali sta onda.Nikakvog plana svi su vecinom tu do ljeta i sta cemo onda...Sve ispocetka...A klub iznutra da ne spominjemo....Ali jbg vidicemo sve.
Ja se samo uzdam u Petrovića ako ostane on. Jer vidi se da je ozbiljan trener. Od njega najviše očekujem u ovoj polusezoni i ako opravda, onda se možemo nadati da će on graditi projekat, počevši od ovog prelaznog roka. Nešto slično kao Husref.
Na Gradskoj upravi je da mu obezbijedi sredstva i normalnog predsjednika, a sve ostalo će doći na svoje.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 feb 2018, 16:01

Mi smo 2.5 milona imali prihoda. Gradska uprava nije pola od toga dala. Veliki kolac vjerujem da imaju wwin i pivara
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 feb 2018, 16:08

katarakta je napisao/la:Mi smo 2.5 milona imali prihoda. Gradska uprava nije pola od toga dala. Veliki kolac vjerujem da imaju wwin i pivara
Imaju mozda 10% ukupnog udjela ne vjerujem vise
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 feb 2018, 16:39

Celik, Borac, Vitez dugovanja prema igračima.

Gdje je sad sindikalac mutevelija da se oglasi???

Samo nas zna prozivat, yebo ih onaj ko ih dovede i njega i Mahira Karica nestalo lice iz Janje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 feb 2018, 16:43

Hitman22 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Mi smo 2.5 milona imali prihoda. Gradska uprava nije pola od toga dala. Veliki kolac vjerujem da imaju wwin i pivara
Imaju mozda 10% ukupnog udjela ne vjerujem vise
Daj bože da je i 10%.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 feb 2018, 16:46

sviunapad1010 je napisao/la:Celik, Borac, Vitez dugovanja prema igračima.

Gdje je sad sindikalac mutevelija da se oglasi???

Samo nas zna prozivat, yebo ih onaj ko ih dovede i njega i Mahira Karica nestalo lice iz Janje.
Sto sada ne proziva Celika po medijima,da se isplate dugovanja, sto ne spominje Celikov porezni dug....Cigan i lopov u dusi...fola vjernik...Yebem ti mu ......joj necu.......ko je gledao revans sa **** zna sta bi mu drmno sada et...yebemu porijeklo.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 14 feb 2018, 17:39

Ulimwengu zadovoljio ukuse struke i Petrovića. Ako ne bude velika procedura oko papira, potpisat će za nas.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 14 feb 2018, 17:43

HPCompaq je napisao/la:Ulimwengu zadovoljio ukuse struke i Petrovića. Ako ne bude velika procedura oko papira, potpisat će za nas.
#

Ukoliko regulise papire do petka, a uz sto samo na tri mjeseca potpisuje. Po meni cista glupost na tako kratak vremenski period igraca vezati za klub. Ukoliko proradi ode on bez dinara obestecenja.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 feb 2018, 17:52

Sve potpisati na 3 mjeseca... doslo 6,7 igrača....svi na 3 mjeseca... smijurija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 feb 2018, 18:00

staragarda je napisao/la:Sve potpisati na 3 mjeseca... doslo 6,7 igrača....svi na 3 mjeseca... smijurija
Ima ovih mladjih sa duzim profesionalnim ugovorom ali ovo sve sto doslo na 6 mjeseci potpisali....nikakvog plana na duze staze. ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.