Upravo tako.Sve je to ok do kraja sezone usudjujem se reci i finale kupa je blizu, ali sta onda.Nikakvog plana svi su vecinom tu do ljeta i sta cemo onda...Sve ispocetka...A klub iznutra da ne spominjemo....Ali jbg vidicemo sve.Beduin je napisao/la:Weitzer je izgleda u Zadru bio prava masina, dobar tehnicar i dobro dijeli lopte. Kad gledas klipove iz njegovih ranijih sezona kretnjom dosta podsjeca na Ordagu, onako pausalno preletivsi klipove. Ali kao i vecina igraca s nasih prostora ode vani i izgubi se, a onda slijedi povratak i tavorenje po nasim terenima.
Ako bude u dobroj fizickoj spremi, mogao bi pomoci do kraja sezone nekim svojim asistencijama. Vidjet cemo. Ja od Mijica i Rustema ocekujem puno do kraja sezone.
Ja se cak i ne pribojavam ove sezone, opstanak je za mene siguran, samo je pitanje KUP-a kako cemo odigrati i kakvi su dilove u Savezu za kraj ove sezone. Brine me naredna sezona ako nesto ne prodamo i neko ozbiljniji se ne prihvati posla vodjenja kluba.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Weitzer nece igrat protiv Mladosti, vjerovatno ce Osmanagic biti taj koji ce "uskocit", no tu je i Grahovac...
Weitzer sad mora dobit certifikat, pa radnu dozvolu. Dva ili tri kola sigurno. Osmanagic je upravo ta pozicija i igrao je na pripremama
Niko, niko, samo Sloboda
Kakva bolan dva tri kola?? Nije imenovan za premijera vlade da se ceka parlamentarna vecina.katarakta je napisao/la:Weitzer sad mora dobit certifikat, pa radnu dozvolu. Dva ili tri kola sigurno. Osmanagic je upravo ta pozicija i igrao je na pripremama
Protiv Mladosti mozda nece sto zbog papira sto zbog uigranosti,a vec na Grbavici igra sigurno.
Osmanagic i jeste 100% uz Mijica izbor Petrovica
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nek vas ba s nama u LZO da nam komsijski poslije valjateplavobeli je napisao/la:U subotu ako Bog da,da vi uzmete tri bobe,a u nedelju mi sa druge strane Majevice krenemo lagano u LZP.Sretno.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Treba dobit certifikat iz Uzbekistana. Zivi bili pa vidjeliHitman22 je napisao/la:Kakva bolan dva tri kola?? Nije imenovan za premijera vlade da se ceka parlamentarna vecina.katarakta je napisao/la:Weitzer sad mora dobit certifikat, pa radnu dozvolu. Dva ili tri kola sigurno. Osmanagic je upravo ta pozicija i igrao je na pripremama
Protiv Mladosti mozda nece sto zbog papira sto zbog uigranosti,a vec na Grbavici igra sigurno.
Niko, niko, samo Sloboda
Jeste, i on je odnedavno menadzerintercontinental je napisao/la:Jel ovo Lakicevic na slici sa Senadom i Weitzerom?
Niko, niko, samo Sloboda
"Planiramo promijeniti formaciju igre. Sa dva centralna ofanzivna igrača, napadačem i krilnim fudbalerima imat ćemo pet igrača koji će učestvovati u završnici akcija. Taj način smo probavali u nekoliko ranijih utakmica. Želimo igrati napadački i otvorenije. Mislim da imamo tim koji to može realizovati na dobar način", smatra Petrović
Niko, niko, samo Sloboda
A znas li jel crnjo potpisao kad si vec upucen?katarakta je napisao/la:Treba dobit certifikat iz Uzbekistana. Zivi bili pa vidjeliHitman22 je napisao/la:Kakva bolan dva tri kola?? Nije imenovan za premijera vlade da se ceka parlamentarna vecina.katarakta je napisao/la:Weitzer sad mora dobit certifikat, pa radnu dozvolu. Dva ili tri kola sigurno. Osmanagic je upravo ta pozicija i igrao je na pripremama
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Laki nas pojacava opasno,kad vec u igrackim danima nije bio pojacanje neka se sad revansira kao managerkatarakta je napisao/la:Jeste, i on je odnedavno menadzerintercontinental je napisao/la:Jel ovo Lakicevic na slici sa Senadom i Weitzerom?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ja se samo uzdam u Petrovića ako ostane on. Jer vidi se da je ozbiljan trener. Od njega najviše očekujem u ovoj polusezoni i ako opravda, onda se možemo nadati da će on graditi projekat, počevši od ovog prelaznog roka. Nešto slično kao Husref.solinas je napisao/la:Upravo tako.Sve je to ok do kraja sezone usudjujem se reci i finale kupa je blizu, ali sta onda.Nikakvog plana svi su vecinom tu do ljeta i sta cemo onda...Sve ispocetka...A klub iznutra da ne spominjemo....Ali jbg vidicemo sve.Beduin je napisao/la:Weitzer je izgleda u Zadru bio prava masina, dobar tehnicar i dobro dijeli lopte. Kad gledas klipove iz njegovih ranijih sezona kretnjom dosta podsjeca na Ordagu, onako pausalno preletivsi klipove. Ali kao i vecina igraca s nasih prostora ode vani i izgubi se, a onda slijedi povratak i tavorenje po nasim terenima.
Ako bude u dobroj fizickoj spremi, mogao bi pomoci do kraja sezone nekim svojim asistencijama. Vidjet cemo. Ja od Mijica i Rustema ocekujem puno do kraja sezone.
Ja se cak i ne pribojavam ove sezone, opstanak je za mene siguran, samo je pitanje KUP-a kako cemo odigrati i kakvi su dilove u Savezu za kraj ove sezone. Brine me naredna sezona ako nesto ne prodamo i neko ozbiljniji se ne prihvati posla vodjenja kluba.
Na Gradskoj upravi je da mu obezbijedi sredstva i normalnog predsjednika, a sve ostalo će doći na svoje.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Mi smo 2.5 milona imali prihoda. Gradska uprava nije pola od toga dala. Veliki kolac vjerujem da imaju wwin i pivara
Niko, niko, samo Sloboda
Imaju mozda 10% ukupnog udjela ne vjerujem visekatarakta je napisao/la:Mi smo 2.5 milona imali prihoda. Gradska uprava nije pola od toga dala. Veliki kolac vjerujem da imaju wwin i pivara
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Celik, Borac, Vitez dugovanja prema igračima.
Gdje je sad sindikalac mutevelija da se oglasi???
Samo nas zna prozivat, yebo ih onaj ko ih dovede i njega i Mahira Karica nestalo lice iz Janje.
Samo nas zna prozivat, yebo ih onaj ko ih dovede i njega i Mahira Karica nestalo lice iz Janje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Daj bože da je i 10%.Hitman22 je napisao/la:Imaju mozda 10% ukupnog udjela ne vjerujem visekatarakta je napisao/la:Mi smo 2.5 milona imali prihoda. Gradska uprava nije pola od toga dala. Veliki kolac vjerujem da imaju wwin i pivara
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sto sada ne proziva Celika po medijima,da se isplate dugovanja, sto ne spominje Celikov porezni dug....Cigan i lopov u dusi...fola vjernik...Yebem ti mu ......joj necu.......ko je gledao revans sa **** zna sta bi mu drmno sada et...yebemu porijeklo.sviunapad1010 je napisao/la:Celik, Borac, Vitez dugovanja prema igračima.
Ulimwengu zadovoljio ukuse struke i Petrovića. Ako ne bude velika procedura oko papira, potpisat će za nas.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
#HPCompaq je napisao/la:Ulimwengu zadovoljio ukuse struke i Petrovića. Ako ne bude velika procedura oko papira, potpisat će za nas.
Ukoliko regulise papire do petka, a uz sto samo na tri mjeseca potpisuje. Po meni cista glupost na tako kratak vremenski period igraca vezati za klub. Ukoliko proradi ode on bez dinara obestecenja.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve potpisati na 3 mjeseca... doslo 6,7 igrača....svi na 3 mjeseca... smijurija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ima ovih mladjih sa duzim profesionalnim ugovorom ali ovo sve sto doslo na 6 mjeseci potpisali....nikakvog plana na duze staze. ..staragarda je napisao/la:Sve potpisati na 3 mjeseca... doslo 6,7 igrača....svi na 3 mjeseca... smijurija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.