FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada sam pročitao da je Dal postigao gol, tačno sam znao kakva je situacija na našoj temi. 

I ne samo Dal, većina igrača koji odu.thebain666 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:39Dal je klasican primjer kako te navijaci mogu unistiti. Ovi nasi divljaci ga na zub uzeli, svaku utakmicu ga kritikovali, psovali mu, omalovazavali, momak od kako je otisao od nas procvjetao i aBd vremenom ce jos bolji biti, nadam se da ce i Sahinovic istu sudbinu dozivjeti.
-
- Kontakt:
Dal da je imao malo vecu podrsku od nas navijaca igrao bi puno bolje i kod nas. Al eto opet smo ga dobro prodali i imaš i procenat od iduceg transfera. Mnogo više dao klubu od Avramovskog, Vrancica, Sušića i tako neki majstora koje smo masno plaćali.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa opravdano je bio kritikovan, ne znam šta je problem?
Evo golčina danas, sve pet, čestitam, daBogda se on u Real prodao za 30 miliona eura što se mene tiče.
Samo što se zaboravlja što je bio kritikovan? Nije mu niko talenat osporavao, nego šetanje po terenu, sebičnost..
Izgubi loptu, i onda laganim korakom ka sredini terena.
To će ti navijači zamjeriti apsolutno uvijek.
Evo golčina danas, sve pet, čestitam, daBogda se on u Real prodao za 30 miliona eura što se mene tiče.
Samo što se zaboravlja što je bio kritikovan? Nije mu niko talenat osporavao, nego šetanje po terenu, sebičnost..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Mnogo toga je i do nas mada je vise do trenera. Nije on imao nikoga da ga usmjeri sa klupe,neki autoritet,medjutim uvijek je imao neki x faktor. 15 posto od sljedeceg transfera imamo plus neke bonuse smo potpisali?fks74 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:37I ne samo Dal, većina igrača koji odu.thebain666 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:39Dal je klasican primjer kako te navijaci mogu unistiti. Ovi nasi divljaci ga na zub uzeli, svaku utakmicu ga kritikovali, psovali mu, omalovazavali, momak od kako je otisao od nas procvjetao i aBd vremenom ce jos bolji biti, nadam se da ce i Sahinovic istu sudbinu dozivjeti.
Kritike su jedno i konstruktivna kritika je i poželjna, ali nadimci poput "okot", "mladunče" - nisu i nikad neće biti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Imao je i dobri utakmica, realno on je na zub uzet zato sto je Mirzin. Šetao se i Vrancic, Penaranda, Sušić i mnogi drugi pa nisu bili vredjani konstanto, mladunce, slina, psovke itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:40Pa opravdano je bio kritikovan, ne znam šta je problem?
bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:39Dal da je imao malo vecu podrsku od nas navijaca igrao bi puno bolje i kod nas. Al eto opet smo ga dobro prodali i imaš i procenat od iduceg transfera. Mnogo više dao klubu od Avramovskog, Vrancica, Sušića i tako neki majstora koje smo masno plaćali.
Posto obraz bipolarni keru ?bordobijeli je napisao/la: ↑26 apr 2023, 16:48Jojj Trako dragi pa cista lopta.
Dal je za hospitalizacije decko ne zna gdje se nalazi.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BordoBBoja
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bilo je igrača koji su se više od njega šetkali po terenu i igrača koji su bili sebičniji, pa ni iz bliza nisu pljuvani kao on. Da se razumijemo, nije on bog zna kako igrao kod nas, ali je činjenica takođe da se kojim slucajem nije prezivao Varešanović, imao bi 10 puta veću podršku od navijača. Ko god tvrdi da mu prezime nije igralo ulogu laže ko pas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:40Pa opravdano je bio kritikovan, ne znam šta je problem?
-
- Kontakt:
Majmune. Vadiš iz konteksta stvari i ovo je pisano kad je bio u krizi onda je par utakmica bio na klupi i poslje odigrao odlicno 3-4 gola i isto asistencija.. AL ne moze sirovina iz Olova to shvatit.NazorUso je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:48bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:39Dal da je imao malo vecu podrsku od nas navijaca igrao bi puno bolje i kod nas. Al eto opet smo ga dobro prodali i imaš i procenat od iduceg transfera. Mnogo više dao klubu od Avramovskog, Vrancica, Sušića i tako neki majstora koje smo masno plaćali.Posto obraz bipolarni keru ?bordobijeli je napisao/la: ↑26 apr 2023, 16:48Jojj Trako dragi pa cista lopta.
Dal je za hospitalizacije decko ne zna gdje se nalazi.![]()
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 06 jan 2024, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Eeee kad sam ja govorio za njega
- BordoBBoja
- Kontakt:
Opet botovi porodice varesanovic dosli da provociraju
DaBogda on bio na nivou kloca sto su ga mitomani zvali, ali popustite ljudi sa njim frajer je imao katastrofalnih utakmica u nasem klubu a i znao je da bljesne. Momak ima zavrsnicu i prvi korak odlican, ali dosta on pure treba jesti za ozbiljnog igraca, ugl babo mu je nakvece g.ovno u historiji kluba, njemu sve najbolje u karijeri.
-
- Kontakt:
[media]https://www.youtube.com/live/76AnL2Q4B6 ... GUJLHehbH5[/media]
Evo koga zanima i ima vremena,neka pogleda ovaj podcast,dosta zanimljivih stvari od transfera,razvoja mladog igraca,osvajanje i takmicenje u omladinskim kategorijama koliko je nebitna stvar i kako se unisti igrac. Mnoge stvari mozda neki skontaju.
Evo koga zanima i ima vremena,neka pogleda ovaj podcast,dosta zanimljivih stvari od transfera,razvoja mladog igraca,osvajanje i takmicenje u omladinskim kategorijama koliko je nebitna stvar i kako se unisti igrac. Mnoge stvari mozda neki skontaju.
bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:50Majmune. Vadiš iz konteksta stvari i ovo je pisano kad je bio u krizi onda je par utakmica bio na klupi i poslje odigrao odlicno 3-4 gola i isto asistencija.. AL ne moze sirovina iz Olova to shvatit.NazorUso je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:48bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:39Dal da je imao malo vecu podrsku od nas navijaca igrao bi puno bolje i kod nas. Al eto opet smo ga dobro prodali i imaš i procenat od iduceg transfera. Mnogo više dao klubu od Avramovskog, Vrancica, Sušića i tako neki majstora koje smo masno plaćali.Posto obraz bipolarni keru ?bordobijeli je napisao/la: ↑26 apr 2023, 16:48Jojj Trako dragi pa cista lopta.
Dal je za hospitalizacije decko ne zna gdje se nalazi.![]()
bordobijeli je napisao/la: ↑20 mar 2023, 15:19Stoperi su nam dobri i Balta je ok. Treba popraviti ofanzivnu igru to jest pas igru. Prvi uslov je Dal klupica nek ulazi 20 minuta i svima dobro.
bordobijeli je napisao/la: ↑02 apr 2023, 17:44Balta fantastičan.
Dal je sebičan za ovakve stvari se šamari dobijaju sam Dzafic on sutira s 20 metara
Strasna podrska bipolarnog

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?: