10.7. Mladost Doboj Kakanj i deranjeobiteljskicovjek je napisao/la:Ako dobijemo Kakanj-Doboj -Zavidovici-Nemila ne znam kako se zovu. Komentari ce biti "setamo se LP"

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
10.7. Mladost Doboj Kakanj i deranjeobiteljskicovjek je napisao/la:Ako dobijemo Kakanj-Doboj -Zavidovici-Nemila ne znam kako se zovu. Komentari ce biti "setamo se LP"
Da,da svi su gledali i kazu Stojcev katastrofa,oštri gori od deje, odbrana Nema je,sami pakuje koferPitaristok je napisao/la:a cekaj vi ste kao gledali utakmicu pa komentarisete igru i ostalo
Jesi gledao utakmicu? Kakav je bio? Daj mojne te price.Babayaro je napisao/la:Sani pisi kuci po odjelo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma lagano ba, vjeruj mi da su ovi rezultati odlicni pogotovo za navijace, jer ce mnogi da se prepadnu Lecha pa ce vrijeme brze da prodje do utakmice, a ako i ne uspijemo nista napraviti trebalo bi da manje razocarani budemoMortemHz je napisao/la:Kako docekati sutrasnji dan a tek Lech
Ma, pusti ti to 'zaduzio nas' i sl. U modernom fudbalu koji je na kraju krajeva biznis nema mjesta za emocije. Tako se i Savez postavio prema Papetu, ono, neka ga, zaduzio nas, pa pogledaj u kakva nas je gowna uvalio. Razumijem ja da ste vi vezani za Uscuplica, ali jednostavno ne ide to da dovodis odlicna, fantasticna igracka imena za nasu ligu, imas ogromne ambicije i u Evropi a trener da bude ruki koji nema ni licencu.BordoArmy88 je napisao/la:
Tu se apsolutno slažem sa tobom, ali Dženo nas je jednostavno previše zadužio sa osvajanjem trofeja (prošle sezone kup, ove titula) tako da jednostavno nije udure da mu neko kaže OPET "Hvala ti ali mi bi neko zvučnije ime za trenera...!" mada ima i onaj argument oko licence itd. ali ponavljam; jednostavno po meni ima fore čitavu iduću sezonu, makar ništa ne osvojili a hoćemo makar kup uzeti!
Daj ba saljite tog Subica visedelko je napisao/la:Prijateljske utakmice je lijepo dobiti ali i porazi u istima ne znace nista, jednostavno trener je vjerovatno pokusavao da uigra neke kombinacije i to je to, pravo mjerilo je ligaska-evropa utakmica, a prijateljske sluze da se isprobavaju razne stvaritako da relax
bit ce to ok
Licenca ili ne to je najmanji problem bar za mene. Rezultat je jedino mjerilo. Zaduzio nas ili nije to nema nikakve veze vise. Ako zelimo taj iskorak, da opravdamo ulaganja i privucemo nova jos veca rezultat je ono se trazi svakom od ekonoma do predsjednika kluba.Od stare slave se ne zivi. Titula, kup to je vec proslost bitno je samo trenutno sad i sto slijedi. Ja mu licno zelim sve najbolje ali ako ne ide bolje razlaz danas odmah nego nekad kasnije.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, pusti ti to 'zaduzio nas' i sl. U modernom fudbalu koji je na kraju krajeva biznis nema mjesta za emocije. Tako se i Savez postavio prema Papetu, ono, neka ga, zaduzio nas, pa pogledaj u kakva nas je gowna uvalio. Razumijem ja da ste vi vezani za Uscuplica, ali jednostavno ne ide to da dovodis odlicna, fantasticna igracka imena za nasu ligu, imas ogromne ambicije i u Evropi a trener da bude ruki koji nema ni licencu.BordoArmy88 je napisao/la:
Tu se apsolutno slažem sa tobom, ali Dženo nas je jednostavno previše zadužio sa osvajanjem trofeja (prošle sezone kup, ove titula) tako da jednostavno nije udure da mu neko kaže OPET "Hvala ti ali mi bi neko zvučnije ime za trenera...!" mada ima i onaj argument oko licence itd. ali ponavljam; jednostavno po meni ima fore čitavu iduću sezonu, makar ništa ne osvojili a hoćemo makar kup uzeti!